Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Nije ovo meni gledljivo nazalost nikako **** svaka cast momcima na zalaganju i trudu vidi se ali jednsotavno nemamo kvalitet neki ne znam sta ocekivati od EB nije ni ovo neko mjerilo ali mi cemo imat barem 2 tekme gdje cemo ubacit malo vise od 50 poena ovom igrom...
Ma sve ispod -20 može proći 

lijep potez Gordica
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
- Kontakt:

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ivanović na tajmautu.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ivaj Pašalić i Vršajević ko dva brata, isto izgledaju isto igraju 

-
- Kontakt:
Hahaaa ,ovakav ce biti,mislim da covjek u sebi misli sto je ovo meni trebalo,pa jbte ovo su stvarno grupa igraca koja bez Mirze i Nihada izgleda smjesnoFRANK RIBERY je napisao/la:Ivanović na tajmautu.![]()
Kako je ovo loše
Ne sjećam se kad smo sa lošijom postavom išli na eurobasket
22 poena za poluvrijeme

22 poena za poluvrijeme

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dobro je ba Andrija de malo na noge stani 
Duško je tipičan Crnogorac, čojstvo i junaštvo, zna da će izginut ali je dao riječ, mogao je otići ali nije pakaš, ako išta sa ovim momcima će izginut junački.

Duško je tipičan Crnogorac, čojstvo i junaštvo, zna da će izginut ali je dao riječ, mogao je otići ali nije pakaš, ako išta sa ovim momcima će izginut junački.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne zna Duško s akvim antitalentims radi 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Majko mila i pored tih mongoloida buza i vrabac neigraju...
Dobro igramo u odbrani, skače se, šteka opet napad. Mislim kriminalno je za obje ekipe ovo, moramo mi trojku popraviti.
I btw ona Giannisova blokada na Renfroea je čista silazna putanja, pogotovo u NBA mrtvi goaltending što me čudi da nije svirano, a da je i ovaj uradio
I onda nas na foru dvije trojke i sa pristojne razlike na 13
I btw ona Giannisova blokada na Renfroea je čista silazna putanja, pogotovo u NBA mrtvi goaltending što me čudi da nije svirano, a da je i ovaj uradio

I onda nas na foru dvije trojke i sa pristojne razlike na 13
U napadu potpuno isti statsi kao i sinoć, samo nam je večeras obrana bolja, imamo više skokova od Grka, a šut nam na 32%, trojka 2/12 kod grka 5/15.
@kovacic i ja mislim da je ono cista silazna bila, ne razumijem cemu domacinsko sudjenje na ovim turnirima imali su par pogreski sudije.
@Volvic, Buza i Vrabac su sinoć odigrali kriminalno, sada će vjerovatno dobiti priliku ali ne uzdam se previše u njih, istina Buza nije puno igrao ali Vrabac je igrao kriminalno.
@kovacic i ja mislim da je ono cista silazna bila, ne razumijem cemu domacinsko sudjenje na ovim turnirima imali su par pogreski sudije.
@Volvic, Buza i Vrabac su sinoć odigrali kriminalno, sada će vjerovatno dobiti priliku ali ne uzdam se previše u njih, istina Buza nije puno igrao ali Vrabac je igrao kriminalno.
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 22 avg 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NAšu igru bi opisao za koš manje, bez šuterske moći ovo će ići jako loše na postavljenu odbranu. Niko ne zna tricu dati na zonu, na čovjeka svakako ne možemo ništa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nama ako ne rade plejevi i centri kako treba mi ćemo svaku izgubiti, jer nemamo adekvatne šutere. Jedino da Šutalo pogodi 4-5 trica i još neko 2-3. 
A suđenje je druga priča, domaćin se gura uvijek, važno je da bude drugačije na EB
Mi moramo raditi na pozicijama za šut, atleticizmu, nedostaje nam sigurnih pozicija, nemamo fast break nikako.

A suđenje je druga priča, domaćin se gura uvijek, važno je da bude drugačije na EB
Mi moramo raditi na pozicijama za šut, atleticizmu, nedostaje nam sigurnih pozicija, nemamo fast break nikako.
SGD53 je napisao/la:U napadu potpuno isti statsi kao i sinoć, samo nam je večeras obrana bolja, imamo više skokova od Grka, a šut nam na 32%, trojka 2/12 kod grka 5/15.
Znam brate, to je samo moje razocarenje u njih, jer sam puno vise ocekivo

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Taktika Laznjak
nadam se

nadam se

Evo Vrabac ulazi. Griješimo sad u odbrani, a Milošević je mogao u napadu bolje puno, otvaranje pozicija ne ide, spori smo.
-
- Kontakt:
sta nam rade Grci na presing! Lose ovo izgleda skroz.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Duško će ih silovati na TO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.