FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i bolje ti je da ne znasMrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Naravno!Sabinho je napisao/la:Ovakve stvari nas nikad nece ciniti velikim klubom. Dva puta im je spasavao guzice svima.zagorski je napisao/la:"Ja sam momak koji sam u ovom klubu 25 godina i saznao sam iz novina i portala, da ja nisam više trener Sarajeva. Ova četiri dana do utakmice nisam doživio da to neko demantuje, ružan svakako način, koji ću ja prihvatiti jer sam ja dugo u ovome klubu. Dao sam dosta za Sarajevo, osvojio sam prvenstvo i Kup, igrali smo najbolje u državi, dovodili smo 15 do 20.000 ljudi na Koševo i navijači su jedva čekali utakmicu Sarajeva na što sam sigurno ponosan", kazao je Uščuplić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... eva/169818
Iako definitivno zaslužuje da bude smijenjen i odgovoran je za lošu igru i rezultat,NE ZASLUŽUJE ovakav odnos Kluba prema njemu! Uprava je u zadnje vrijeme povukla par vrlo loših poteza i ako smo ih hvalili za sve dobro koje su radili dosada,sada zaslužuju da budu najozbiljnije kritikovani za mnogo toga.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 22 avg 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ima istine vjerovatno u tome. Samo vjeruj mi da kapitenska traka nije ni 1% kriva za ovaj nerjesen razultat. Ko god da je bio isto bi ispalo na kraju. Najveci je krivac taj autogol. Da nije bilo njega bio bi vjerovatno i bolji rezultat. Izbor igraca kao i taktika je sasvim ocekivana osim mozda je mogao poceti sa Baricem. Ovo ostalo je izveo najbolji moguci tim. Pitanje je dali bi Alispahic pokazao vise od Radovca a ostalo je izveo najbolje igrace. Okic je bio sasvim solidan i to isto nije pogrijesio.miden je napisao/la:Njemu sa ovakvim razmišljanjem kapitenska traka ne može puno pomoci, osim da se još više umisli. Nije samo greška napravljena sa Radovcem, nego i Cimirotom. Iako je Cimi zaslužio tu trak, on nije taj koji ce zagalamiti, objasniti, prici i smiriti situaciju isto kao i Radovac. Zna se kako jedan kapiten treba da izgleda i šta da radi. Ako to ne vide u SŠ ili ko vec odlucuje o tome, onda o cemu mi ovdje pricamo i ko je strucan?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro im je reko Dženo poslije utakmice, doslovno preko foruma i portala sazna da je osto bez posla.
Vidi se na dženi da mu je krivo što ide, joj jest mi ga žao al stvarno loše igramo u zadnje vrijeme

Vidi se na dženi da mu je krivo što ide, joj jest mi ga žao al stvarno loše igramo u zadnje vrijeme

- PitarBordo
- Kontakt:
Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća, RadovacMrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
To je startnih 11, formacija ni Dženo ne zna... mi možemo nagađati da je to bilo 4-5-1... Ali više je bilo 1-1-1... Ostalo nit zna gdje igra, nit igra.
Samo Saraj'vo.
FrancescoTotti je napisao/la:i bolje ti je da ne znasMrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
DAj prosvijetli me molim te!
- PitarBordo
- Kontakt:
Slažem se, ovo zatišje i neoglašavanje je smiješno. Tužno. Jadno.hifans je napisao/la:Dobro im je reko Dženo poslije utakmice, doslovno preko foruma i portala sazna da je osto bez posla.![]()
I meni ga je žao, vidi se da je gotovo eksplodirao dok priča... Ali nažalost ne ide, ja ga volim - naš je, nadam se da će nastaviti raditi na sebi i nekada biti dio stručnog štaba, ali sada - NE IDE.hifans je napisao/la: Vidi se na dženi da mu je krivo što ide, joj jest mi ga žao al stvarno loše igramo u zadnje vrijeme
Samo Saraj'vo.
Znaci bukvalno **** lud zbunjenog!!!PitarBordo je napisao/la:Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća, RadovacMrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
To je startnih 11, formacija ni Dženo ne zna... mi možemo nagađati da je to bilo 4-5-1... Ali više je bilo 1-1-1... Ostalo nit zna gdje igra, nit igra.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Digli se i ovi iz Uprave pravo... Pazi da ne sletite, i to na tvrdo!
Niste ni vi nezamjenjivi, nemojte da Tan dolazi u Sa da vas mijenja
Pamet u vugla
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
sa infa, ako je ovo istina onda

sa infa, ako je ovo istina onda

Pyro is not a crime !
- franklampard8
- Kontakt:
Ma nema sanse ...THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
sa infa, ako je ovo istina onda![]()
![]()
1946
Nisam ja ni rekao da je to glavna krivica, to je samo još jedan pokazatelj kakav nam je (ne)strucni štab.Ajax je napisao/la:Ima istine vjerovatno u tome. Samo vjeruj mi da kapitenska traka nije ni 1% kriva za ovaj nerjesen razultat. Ko god da je bio isto bi ispalo na kraju. Najveci je krivac taj autogol. Da nije bilo njega bio bi vjerovatno i bolji rezultat. Izbor igraca kao i taktika je sasvim ocekivana osim mozda je mogao poceti sa Baricem. Ovo ostalo je izveo najbolji moguci tim. Pitanje je dali bi Alispahic pokazao vise od Radovca a ostalo je izveo najbolje igrace. Okic je bio sasvim solidan i to isto nije pogrijesio.miden je napisao/la:Njemu sa ovakvim razmišljanjem kapitenska traka ne može puno pomoci, osim da se još više umisli. Nije samo greška napravljena sa Radovcem, nego i Cimirotom. Iako je Cimi zaslužio tu trak, on nije taj koji ce zagalamiti, objasniti, prici i smiriti situaciju isto kao i Radovac. Zna se kako jedan kapiten treba da izgleda i šta da radi. Ako to ne vide u SŠ ili ko vec odlucuje o tome, onda o cemu mi ovdje pricamo i ko je strucan?
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nimalo mi nije zao Dzene, volio bi sutra da cujem vijest da je otpusten!! Hvala njemu za sve, al sam je sebi kriv sto je dopustio igracima da se ponasaju kako se ponasaju! Onda je njegova krivica sto ekipa nije dobro pripremljena! Njegova je greska sto se igraci svadjaju ko ce izvest slobodnjak jer nista nije uigravano i dogovarano na treningu! Njegova je greska sto ga svaki iole ozbiljniji trener rasturi takticki! I na kraju njegova je greska sto je jednostavno sam sebe ukopao haverisanjem sa igracima!!
Nakon Dzenana najveci krivac za sve ovo je uprava glupa idiotska koja dvije ciste nema o fudbalu (POBOGU ZAPOSLITE COVJEKA KOJI CE VODIT RACUNA SAMO O SPORTSKOM SEGMENTU KLUBA JER VI TU POJMA O POJMU NEMATE!)
I oni su previse dopustali i prelazili preko mnogo cega igracima! Sjetite se samo kad su igraci BOJKOTOVALI Kodru pa kad su stali na stranu igraca, otpustili Kodru pa napravili cirkus sa kaznjavanjem i suspendiranjem igraca (igraca koji nisu bili u toku uopste, klapa im se smijala iz kafane)!!
OVA UPRAVA NIJEDNU DOBRU ODLUKU SA OVE STRANE MEDALJE NIJE IMALA! NIJEDNOM NISU DOBRO ODLUCIVALI KADA JE OVAJ NAJVAZNIJI FAKTOR U PITANJU! Prelaze igracima i preko opijanja, i preko pusenja (HEEEJ DA PROFESIONALNI IGRAC PUSI I DA U KLUBU TO SVAKO ZNA!!! PA HEEEEJ)
pa onda preko toga sto igrac psuje tribinama, onda preko toga sto igrac nema kondicije da igra do 60. minute.......
Komedija.
AKO JE IKO KRIV ZA SVE OVO TO SU OVI KOJE SAM NAVEO, UPRAVA I DŽENO! (OPET UPRAVA JE VIŠE KRIVA!)
a nazalost ja cisto sumnjam da ce se ista promjeniti! misevi smo mi!
Nakon Dzenana najveci krivac za sve ovo je uprava glupa idiotska koja dvije ciste nema o fudbalu (POBOGU ZAPOSLITE COVJEKA KOJI CE VODIT RACUNA SAMO O SPORTSKOM SEGMENTU KLUBA JER VI TU POJMA O POJMU NEMATE!)
I oni su previse dopustali i prelazili preko mnogo cega igracima! Sjetite se samo kad su igraci BOJKOTOVALI Kodru pa kad su stali na stranu igraca, otpustili Kodru pa napravili cirkus sa kaznjavanjem i suspendiranjem igraca (igraca koji nisu bili u toku uopste, klapa im se smijala iz kafane)!!
OVA UPRAVA NIJEDNU DOBRU ODLUKU SA OVE STRANE MEDALJE NIJE IMALA! NIJEDNOM NISU DOBRO ODLUCIVALI KADA JE OVAJ NAJVAZNIJI FAKTOR U PITANJU! Prelaze igracima i preko opijanja, i preko pusenja (HEEEJ DA PROFESIONALNI IGRAC PUSI I DA U KLUBU TO SVAKO ZNA!!! PA HEEEEJ)
pa onda preko toga sto igrac psuje tribinama, onda preko toga sto igrac nema kondicije da igra do 60. minute.......
Komedija.
AKO JE IKO KRIV ZA SVE OVO TO SU OVI KOJE SAM NAVEO, UPRAVA I DŽENO! (OPET UPRAVA JE VIŠE KRIVA!)
a nazalost ja cisto sumnjam da ce se ista promjeniti! misevi smo mi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prestanite više vjerovati u ove izmišljotine.
Niko nije htio da priča sa bundesligaškim trenerom. Pa nije nam IQ 15.
Niko nije htio da priča sa bundesligaškim trenerom. Pa nije nam IQ 15.
Ovaj frajer koji je ovo napisao na infu uglavnom lupa da te glava zaboli.
Što se situacije tiče, reaguje Vincente Malezije ti. protjeraj sve.
Što se situacije tiče, reaguje Vincente Malezije ti. protjeraj sve.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj Slomka..
Nek saceka koje kolo, bice otkaza u Bundesligi. 
A Uprava je dobra, samo se moraju malo spustiti na zemlju, lete previse..i Abdulah je doveden da vodi brigu o sportskom segmentu u klubu (trener, transferi, igraci), samo se bojim da ga se slabo slusa u Upravi.

A Uprava je dobra, samo se moraju malo spustiti na zemlju, lete previse..i Abdulah je doveden da vodi brigu o sportskom segmentu u klubu (trener, transferi, igraci), samo se bojim da ga se slabo slusa u Upravi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dino premiraj ubice, pozz
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
sa infa, ako je ovo istina onda![]()
![]()

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!