Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Uhljebljenje igraca. Dobra kvalifikacija, pogotovo onih u poznijim godinama i onih koji su vec igrali u pl, nakon cega su otisli vani pa se tamo ugasili i sad se vracaju.
Mislim da je u olimpik natrpano dosta igraca, bez posebnog vodjenja racuna ko je zaista potreban a ko ne.
Mislim da je u olimpik natrpano dosta igraca, bez posebnog vodjenja racuna ko je zaista potreban a ko ne.
Olimpic praktično nikoga ne zanima. Po čitave redakcije Avaza, SS.ba, 033, odu da gledaju Sarajevo i Željo, a Olimpica ko ****, i onda onaj koji pokriva Slaviju ide da prati Olimpica i za Avaz i za BH Radio.Mancini je napisao/la:Ma ja. Bojkot pojedinih igrača je u pitanju.A novinar iz Lukavice izvještava sa domaće utakmice Olimpica.
Sramota. Ne treba im nikako dozvoliti da ulaze na utakmicu, a posebno avazu.Pappy je napisao/la:Olimpic praktično nikoga ne zanima. Po čitave redakcije Avaza, SS.ba, 033, odu da gledaju Sarajevo i Željo, a Olimpica ko ****, i onda onaj koji pokriva Slaviju ide da prati Olimpica i za Avaz i za BH Radio.Mancini je napisao/la:Ma ja. Bojkot pojedinih igrača je u pitanju.A novinar iz Lukavice izvještava sa domaće utakmice Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gdje lupus nestade? Nema ga skoro mjesec dana na ovoj temi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zauzet sigurno
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz, nisam upratio, kad cete ponovo igrati na Otoci?Mokroguz je napisao/la:Zauzet sigurno
Ne znam.Biki je napisao/la:Mokroguz, nisam upratio, kad cete ponovo igrati na Otoci?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sporazumni raskid ugovora Amera Osmanagica. Sad imamo ekipu 21 igraca + juniori Mak, Irfan i Sead koji ce, pretpostavljam, alternirati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Može li mi neko od navijača Olimpica odgovoriti kakva je situacija s juniorom Dinom Kalesićem, da li je i dalje u klubu ?
Ima dijete potencijala, pravi defanzivni vezni, razbijač, kada sam gledao par utakmica, pri kraju druge polusezone, hvala
Ima dijete potencijala, pravi defanzivni vezni, razbijač, kada sam gledao par utakmica, pri kraju druge polusezone, hvala

Mogli ste to uraditi i prije mjesec dana.Mokroguz je napisao/la:Sporazumni raskid ugovora Amera Osmanagica. Sad imamo ekipu 21 igraca + juniori Mak, Irfan i Sead koji ce, pretpostavljam, alternirati.

Mogli, ali valjda mu htjeli dati sansu ili sta ja znam.Pappy je napisao/la:Mogli ste to uraditi i prije mjesec dana.![]()

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da, igrao je protiv Slavije.Slobodanpad1945 je napisao/la:Može li mi neko od navijača Olimpica odgovoriti kakva je situacija s juniorom Dinom Kalesićem, da li je i dalje u klubu ?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Steta sto se ovakve stvari dešavaju u Olimpicu, drag mi je klub ali nesto me strah sta ce se desiti sa klubom.. Ne sluti na dobro..
Toto Riina
Nemam namjeru da polemisem ali po broju ukupnih gledalaca Olimpic je daleko ispred tvog kluba.Statistika to govori od perioda naseg ulaska u PL.Pappy je napisao/la:Olimpic praktično nikoga ne zanima. Po čitave redakcije Avaza, SS.ba, 033, odu da gledaju Sarajevo i Željo, a Olimpica ko ****, i onda onaj koji pokriva Slaviju ide da prati Olimpica i za Avaz i za BH Radio.Mancini je napisao/la:Ma ja. Bojkot pojedinih igrača je u pitanju.A novinar iz Lukavice izvještava sa domaće utakmice Olimpica.
Na Otoku se vracamo kada ljudi odgovorni za stadion dodju do pameti.Na terenu su svi trenirali sem Olimpica i uspjeli za kratko vrijeme teren unistiti.Posebno je lakrdija oko naplate i rentanje terena.Morao im je klub uplacivati 24 sata prije utakmice ili noga.
Posljednje kolo proslog prvenstva gosti iz Bijeljine nisu imali cak ni vodu u svlacionicama.Sramota za grad i Opštinu.
Kaubojstini se moralo reci dosta je vise.
Mediji su posebna prica.Klubovi Borac i FKS su nedavno zabranili a kod nas u klubu je to vec odavno da se daje info na kasicicu.
Mediji su navijacki obojeni a mi tu nemamo sanse i neke velike zelje da sudjelujemo.
Mnoge stvari se desavaju u klubu a igraci ako nisu shvatili poruku predsjednika i ne poprave rezultate biti ce svega a najvise ce sebi nastetiti.

Situacija nije sjajna jer svi klubovi su se uozbiljili i svaka utakmica je bitna.Nama vozovi prolaze dok nam se zvijezde dohavizaju.
Steta ce biti ako nam jedini vodeci covjek kluba digne ruke a iz razgovora sa njim u blizu je,mislim da bi grad mogao ostati bez jednog premijerligasa.
Ne znam zbog čega bi i polemisao, kada je opšte poznata stvar da medijske kuće ne zanima Olimpic. Ne znam kakve to veze ima sa mojim klubom. Ja sam isto tako iz medija, i pored Slavije od vašeg ulaska u Premijer najviše sam upravo vaših utakmica pogledao, i znam poprilično mnogo raje na vašem stadionu, i uvijek mi je drago doći i pogledati utakmicu jer je izuzetno opuštena atmosfera.
Ne vidim da se mediji ubise da stave Slaviju na naslovnice.Ako si vec u mediju onda sigurno znas da je mnogo povoljniji PR kluba Olimpic u odnosu ne samo na Slaviju nego i mnoge druge klubove.Zakljucak ti stoji u odnosu na Zelju i FKS.Pappy je napisao/la:Ne znam zbog čega bi i polemisao, kada je opšte poznata stvar da medijske kuće ne zanima Olimpic. Ne znam kakve to veze ima sa mojim klubom. Ja sam isto tako iz medija, i pored Slavije od vašeg ulaska u Premijer najviše sam upravo vaših utakmica pogledao, i znam poprilično mnogo raje na vašem stadionu, i uvijek mi je drago doći i pogledati utakmicu jer je izuzetno opuštena atmosfera.
U BIH se sve prodaje tako da i marketing igra veliku ulogu.Sunovrat medija je dio sunovrata vrijednosti.
Fudbal je odnedavno postao i kod nas biznis.Tabloidizacija fudbala,politike i drugih sfera drustvenog zivota je i dalje prisutna.
Nije nepoznata cinjenica da su u starom Rimu na izbornim listama bili gladijatori.
Pred tobom kao covjeku iz medija,je stavljena dilema da se boris protiv vjetrenjaca ili se prodas zarad ljepseg zivota.
Misljenja sam da je veoma malo onih ili nikako koji se nisu prodali.
U smutnim vremenima budale govore a pametni cute.Ako nista zbog svoje savjesti,u buducnosti,ce se naci snage da pametni progovore i pokazu fukarama da nisu kapitulirali.
Da samo što mi koji radimo u medijima ovamo, trudimo se na sve načine da proguramo Slaviju, pa i preko sopstvenih portala, čije vijesti o Slaviji preuzimaju i najveći portali. Slažem se da je u pet deka informaisanje naših najvećih portala o Olimpicu, Slaviji, i ne samo njima. Imaš tu još dosta klubova. Ali to i jeste problem današnjeg novinarstva. Ako pogledaš strukturu vidjećeš da je najmanje školovanih novinara, i zato niko ne zna prepoznati šta je vijest, šta je informacija. Danas mediji služe uglavnom za isporučivanje publike proizvođačima. Njima nije cilj da informišu raju, već im je cilj da dovedu tu raju da piju Koka kolu, voze se Centrotransom, glasaju za neku političku partiju...lupus je napisao/la:Ne vidim da se mediji ubise da stave Slaviju na naslovnice.Ako si vec u mediju onda sigurno znas da je mnogo povoljniji PR kluba Olimpic u odnosu ne samo na Slaviju nego i mnoge druge klubove.Zakljucak ti stoji u odnosu na Zelju i FKS.Pappy je napisao/la:Ne znam zbog čega bi i polemisao, kada je opšte poznata stvar da medijske kuće ne zanima Olimpic. Ne znam kakve to veze ima sa mojim klubom. Ja sam isto tako iz medija, i pored Slavije od vašeg ulaska u Premijer najviše sam upravo vaših utakmica pogledao, i znam poprilično mnogo raje na vašem stadionu, i uvijek mi je drago doći i pogledati utakmicu jer je izuzetno opuštena atmosfera.
U BIH se sve prodaje tako da i marketing igra veliku ulogu.Sunovrat medija je dio sunovrata vrijednosti.
Fudbal je odnedavno postao i kod nas biznis.Tabloidizacija fudbala,politike i drugih sfera drustvenog zivota je i dalje prisutna.
Nije nepoznata cinjenica da su u starom Rimu na izbornim listama bili gladijatori.
Pred tobom kao covjeku iz medija,je stavljena dilema da se boris protiv vjetrenjaca ili se prodas zarad ljepseg zivota.
Misljenja sam da je veoma malo onih ili nikako koji se nisu prodali.
U smutnim vremenima budale govore a pametni cute.Ako nista zbog svoje savjesti,u buducnosti,ce se naci snage da pametni progovore i pokazu fukarama da nisu kapitulirali.
Nisam ja nigdje govorio protiv Olimpica, naprotiv, kao što rekoh to je meni jedan drag klub jer se u miru gledaju utakmice. Onaj ko voli fudbal, i dolazi radi igrača na terenu zasigurno može uživati. To je samo bila jedna realna činjenica, na žalost.
Gdje ti nađe tu informaciju? Lupuse neka si se vratio da objasniš neke stvari.Mokroguz je napisao/la:Sporazumni raskid ugovora Amera Osmanagica. Sad imamo ekipu 21 igraca + juniori Mak, Irfan i Sead koji ce, pretpostavljam, alternirati.

Lupuse gdje ti nestade post?
Novi bilten saveza.Mancini je napisao/la:Gdje ti nađe tu informaciju? Lupuse neka si se vratio da objasniš neke stvari.Mokroguz je napisao/la:Sporazumni raskid ugovora Amera Osmanagica. Sad imamo ekipu 21 igraca + juniori Mak, Irfan i Sead koji ce, pretpostavljam, alternirati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.