NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 avg 2015, 13:25

combe je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Svi ste vi pi*ke obicne. Mijenjate misljenja ko carape. Ja ostajem pri svom, i nadam se da cemo sutra dobit Jajce da se ponovo zavucete u rupe misevi jadni. ;)
Ne znam sta to sad fali Hasicu i Doljancicu? Ja sam cekao, i nadao se njihovom nastupu. Znaci Islamagic i Facic ne igraju zbog bolesti, da vidimo ko ce to jos nedostajat sutra.. Ne mogu da vjerujem koliko je vas lako raspalit nekom gluposcu.

Sad da ja bezveze puknem "Trener reko da od PL nema nista" ili "Navodno je klub pred bankrotom" nit ce ko trazit dokaz, nit ce ko pitat kako zasto, vec ce svi odma oplest ko klubu, po hamzi, po trener. Najednom ce se pojavit @vijestifriske i @BiberBiber i reci ce "Eto jesmo vam rekli" a nakon prve pobjede ce nestati sa teme. Ne kazem da ljudi mrze Zvijezdu ali su to oni mrtvi pesimisti i patoloski pljuvatori.

Gori ste od neke trudnice.. Nisam u zivotu vidio vece promjene raspolozenja u tako kratkom vremenu.
Boli mene briga, ja Zvijezdu volim i bitno mi je samo da postoji. Gledao sam je kad im je Bratstvo pustalo pobjedu za opstanak u 2.FBiH i gledao sam je kad su je zvali HIT Premijer Lige. I ako opet Zvijezda bude igrala sa Bosnom Mionicom, Slavenom, Lipnicom i mucila se s istim, ja cu je opet volit, isto koliko sam je volio kad se mucila sa Zeljeznicarom i Slobodom. Jer rezultati ne odredjuju moju ljubav prema klubu uz kojeg sam odrastao.

Lijep pozdrav.
Sincino ja svoje misljenje ne mijenjam i ono je prema garnituri ljudi koji trenutno vode klub od pocetka pa do danas isto a znase kakvo. I ja volim Zvijwzdu i bas zato i govorim da bi se nesto trebalo mijenjati na bolje kad vec ima mogucnoati. A za tvoju informaciju otac tog istog Doljancica za kojeg pitas sta mu fali je prvi dosao kada smo ispali i trazio papire sa pricom nece on igrati u drugoj ligi. Kao da je Ronaldo hebote.
To je njegovo pravo. Ja bi vjerovatno isto uradio, jer Doljancic nit je iz Gradacca nit je ovo 'njegov klub'. Da je to npr. uradio Facicev otac onda bi ga vec napadao. Pricas gluposti, kao da ti ne bi trazio rjesenje koje je za tebe bolje ako vec nisi 'kod kuce'.
A to tvoje 'sincino ja misljenje ne mijenjam' samo pokazuje kakav si glup karakter, odnosno tvrdoglav i nespreman za diskusiju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 avg 2015, 14:45

theboss_RD07 je napisao/la:Svi ste vi pi*ke obicne. Mijenjate misljenja ko carape. Ja ostajem pri svom, i nadam se da cemo sutra dobit Jajce da se ponovo zavucete u rupe misevi jadni. ;)
Ne znam sta to sad fali Hasicu i Doljancicu? Ja sam cekao, i nadao se njihovom nastupu. Znaci Islamagic i Facic ne igraju zbog bolesti, da vidimo ko ce to jos nedostajat sutra.. Ne mogu da vjerujem koliko je vas lako raspalit nekom gluposcu.

Sad da ja bezveze puknem "Trener reko da od PL nema nista" ili "Navodno je klub pred bankrotom" nit ce ko trazit dokaz, nit ce ko pitat kako zasto, vec ce svi odma oplest ko klubu, po hamzi, po trener. Najednom ce se pojavit @vijestifriske i @BiberBiber i reci ce "Eto jesmo vam rekli" a nakon prve pobjede ce nestati sa teme. Ne kazem da ljudi mrze Zvijezdu ali su to oni mrtvi pesimisti i patoloski pljuvatori.

Gori ste od neke trudnice.. Nisam u zivotu vidio vece promjene raspolozenja u tako kratkom vremenu.
Boli mene briga, ja Zvijezdu volim i bitno mi je samo da postoji. Gledao sam je kad im je Bratstvo pustalo pobjedu za opstanak u 2.FBiH i gledao sam je kad su je zvali HIT Premijer Lige. I ako opet Zvijezda bude igrala sa Bosnom Mionicom, Slavenom, Lipnicom i mucila se s istim, ja cu je opet volit, isto koliko sam je volio kad se mucila sa Zeljeznicarom i Slobodom. Jer rezultati ne odredjuju moju ljubav prema klubu uz kojeg sam odrastao.

Lijep pozdrav.
Slazem se sa tobom u potpunosti,i jasno mi je da se javljaju bivsi uposlenici koji su zbog svojih afera nogu dobili,a kao bolje bilo dok su oni bili dole.Navedite brate ko bi to bolji bio sad od Hamze naprimer.Ja znam od nasih domacih da je jedino rahmetli Muhamed Jakeskic veliki doprinos dao za Zvijezdu kao sportiski direktor i uz Fadila Novalica digao Zvijezdu iz pepela,a svi ostali koji su dolazili i odlazili su gledali da sta usicare.Tako mante prizivanja propalih spor.direktora i trenera,prizivajte koga ako imate da ulozi lovu u klub,a ne da je odnese.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 avg 2015, 15:17

Bravo zmajevac svaka ti je na mjestu, ljudi mene zovu i pitaju iz raznih dijelova BIH kaze jel istina da u Zvijezdi kasne plate ja jutros nazovem covjeka iz kluba i pitam brate reko kruze price da igracima kasne plate kaze ovako: "Plata je od 20-25.tog u mjesecu" Mirsad N. je trenutno na sluzbenom putu u Njemackoj dolazi veceras tako da ce plate biti ovo dan dva. Samo na to mu kazem hvala na info. Ljudi pokusavaju na silu da oblate rad kluba koji istina nije sjajan ali nije ni los kad pogledamo krugove u okruzenju nasem bliznjem prema tome budimo zajedno uz ekipu a pobjede ce doci.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 22 avg 2015, 18:33

Ja samo znam da Zvijezda sutra pobjjeđuje i svaki drugi rezultat je veliko iznenađenje tj. prava senzacija

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2015, 18:41

ma bitno je pobjediti sve kuci a sa strane sta bude i opet cemo biti konkurentni za prvo mjesto.ja se iskreno nadam da cemo iz ova dva gostovanja izvuci 4 boda sto bi bilo odlicno.iako ni tri nije lose..najbitnije je drzati prikljucak za vodecim i na proljece uz bolji raspored krenuti jako i zavrsiti posao kako treba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 22 avg 2015, 18:43

:nene:
serim je napisao/la:Ja samo znam da Zvijezda sutra pobjjeđuje i svaki drugi rezultat je veliko iznenađenje tj. prava senzacija
:nene: :nene: :nene:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 avg 2015, 19:05

Bgm buducnost,orasje,radnicki se isiticu favoriti za ulazak,al ovo je samo pocetak.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 avg 2015, 19:18

Banovici za kifle nemaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 avg 2015, 19:49

reddragon001 je napisao/la:Banovici za kifle nemaju.
Ljudi su prvi sa 3 pobjede,,a mi imamo kessa pa gdje smo.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 avg 2015, 19:56

Bili su u konkurenciji i prosle godine, cak u boljoj situaciji od mladosti i na kraju im prepustili titulu sa par preglupih i sumnjivih poraza

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 avg 2015, 20:27

Kupovat ćemo utakmice od Budućnosti i Radničkog pa će imati za kifle :lol: :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2015, 20:44

crvenobijeli je napisao/la:
Ljudi su prvi sa 3 pobjede,,a mi imamo kessa pa gdje smo.....
Tek početkom naredne polusezone tačno će se znat ko je glavni kandidat i ko ima najveće zelje za ulazak u PL ovo je sad samo skupljanje bodova pa da u drugom dijelu rahat mogu prodavat

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2015, 22:29

To care moj ! :lol: :lol:
1947!

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 22 avg 2015, 23:04

Ljumani_Banovici je napisao/la:
To care moj ! :lol: :lol:
Nemate, nemate. Plate vam znaju kasniti i po sat vremena. Prevoz cak i dan :D :D :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 22 avg 2015, 23:21

theboss_RD07 je napisao/la:Bili su u konkurenciji i prosle godine, cak u boljoj situaciji od mladosti i na kraju im prepustili titulu sa par preglupih i sumnjivih poraza
U kakvoj boljoj situaciji kad smo im išli u goste, a opštepoznato je kako se tamo igralo prethodne sezone. Šta da radimo kad nam u 5. minuti uvale crveni, kad prije toga par tekmi riješe penalom, a protiv nas se svirali smiješni penali u 95. minuti. Kakvu god ekipu da imaš - protiv toga se ne može. Zato ako niste upućeni ne valjajte gluposti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 avg 2015, 23:48

Prije svega dobro poznajem Banovice majka mi je rodjena u Banovicima tacnije na Jezeru, Banovicani dobro znaju to naselje. Rodjak mi igra u Buducnosti i bio je godinama jedan od najboljih omladinaca sada u prvom timu ima smjesnu platu. Citav grad ovisi o Rudniku ko tamo radi moze inekako da prehrani porodicu ostalo svi se snalaze kako znaju i umiju nemaju razvijenu industriju kao Gradacac, Gracanica na to sam mislio da nemaju za kifle i ne razbacuju se 80% kadra igrackog cine domaci igraci.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 avg 2015, 10:03

evo gledam malo 2. ligu fbih sjever i vidim da je causevic asif bio strijelac za ekipu dinama iz donje mahale, pa sam vas htjeo pitati, jel taj igrac na posudbi tamo?

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 avg 2015, 13:28

Ja zalosti eto mi imamo milione pisko ne seri vise majketi ti znas sve i o banovicimma i lukavcu i orasju ... Samo nas svadjas po forumu sa drugim ekipama i vrijedjas ljude kao mi nesto a obicne fukare ko i ostali svi u pet deka. Banovici gaze sve redom i sada ti kazem da ce biti ispred nas danas cemo primit u jajcu dva komada
Zbog vasi sranja vise mi se gadi i forum i zvijzda.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 avg 2015, 15:07

Sretno momci..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 avg 2015, 15:17

reddragon001 je napisao/la:Prije svega dobro poznajem Banovice majka mi je rodjena u Banovicima tacnije na Jezeru, Banovicani dobro znaju to naselje. Rodjak mi igra u Buducnosti i bio je godinama jedan od najboljih omladinaca sada u prvom timu ima smjesnu platu. Citav grad ovisi o Rudniku ko tamo radi moze inekako da prehrani porodicu ostalo svi se snalaze kako znaju i umiju nemaju razvijenu industriju kao Gradacac, Gracanica na to sam mislio da nemaju za kifle i ne razbacuju se 80% kadra igrackog cine domaci igraci.
Imas razvijenu industriju, imas velike plate, imas sve u BOGA dragoga. I opet igras sa nama u ligi i mi kolo vodimo. U cemu je frka? Tvoj rodjak ako je neki igrac i ako mu se ne svidja u Banovicima, neka ide dalje gdje ima vise para.
1947!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.