FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2015, 18:09

@muamerc: Jesi li ti Goetze hater ili nemaš pojma o fudbalu? Odluči se..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2015, 18:12

maumer je uvijek bio protiv Gotzea :mrgreen:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2015, 18:13

effe_sa je napisao/la:@muamerc: Jesi li ti Goetze hater ili nemaš pojma o fudbalu? Odluči se..... ;)
Oboje, jedno manje drugo vise.

Gotze. Nekad sam ga branio ali sad ne mogu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2015, 18:15

muamerc je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:@muamerc: Jesi li ti Goetze hater ili nemaš pojma o fudbalu? Odluči se..... ;)
Oboje, jedno manje drugo vise.
Dobro je kad priznaš....Bar jedna pozitivna odlika..... ;) :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 avg 2015, 18:19

@Nermine, to je ta slika, neće ness da uploaduje. http://bleacherreport.com/articles/2548 ... n-in-style

@Muamere, mislim da je za revitalizaciju Geceove karijere potrebna trenerska promjena, te da bi se on preporodio, kod Klopa recimo. :D Nećemo se lagat', Gece je prosječan igrač u ovom Bayernu. Niko njega ovdje ne mrzi, gluho bilo, samo treba reć' realno a ne pisat' poeziju o njegovoj igri kada ona nije takva. Pa svaki bi navijač Baye volio da on igra onako kako je igr'o kod Žutih. To bi nam bilo veliko pojačanje u idućim sezonama. Svako njegovo guranje na silu da igra neće donijeti ništa dobro, ni Bayi, ni njemu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2015, 18:29

Centre forward je napisao/la:
@Muamere, mislim da je za revitalizaciju Geceove karijere potrebna trenerska promjena, te da bi se on preporodio, kod Klopa recimo. :D Nećemo se lagat', Gece je prosječan igrač u ovom Bayernu. Niko njega ovdje ne mrzi, gluho bilo, samo treba reć' realno a ne pisat' poeziju o njegovoj igri kada ona nije takva. Pa svaki bi navijač Baye volio da on igra onako kako je igr'o kod Žutih. To bi nam bilo veliko pojačanje u idućim sezonama. Svako njegovo guranje na silu da igra neće donijeti ništa dobro, ni Bayi, ni njemu.
Ne trebaš stvari uljepšavat.... :D Očigledno ima nekih koji ga mrze....Svi smo se uglavnom složili do sada da Goetze nije pokazao u dosadašnjem periodu kako je u Bayernu svoj maksimum. A da smo sve bile loše partije, daleko od toga, imao je dobrih, a dosta solidnih, dosta i prosječnih i par da su bile katastrofalne. Svako može svojim očima gledat. Ali ako se bolje utakmica pogleda, 2 x je Goetze stvorio čistu priliku za Lewu, tada je Lewa fulao, a pogodio je kod asistencije Coste. Goetze je danas imao solidan nastup i to je fakt. Govorimo sada o današnjoj utakmici....A ako neko vidi samo Goetzea kao lošeg u utakmici u kojoj su na visokom nivou bila samo dvojica igrača: Costa i Muller, onda taj neko ima problem.... ;)

Bilo je još utakmica u kojima jedna te ista osoba, pa nekad i još par osoba samo čeka trenutak da kritikuje Goetzea.
Otprilike na temi je ovdje jedno postalo jasno i prije početka utakmice se zna: Goetze će biti kritikovan i zna se tačno od koga.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2015, 18:32

Dribling Gotzea
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 avg 2015, 18:34

@effe je malo ljut sto je poljska "letva" opet zabila. :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2015, 18:42

anelbavarac je napisao/la:@effe je malo ljut sto je poljska "letva" opet zabila. :kafa:
Iako više puta pokušavaš znaš da mene ne možeš s tim isprovocirati. A primjetio si nemam ja problema u životu da se ovdje mogu nasekirat...Tako da......Sredi ti sebe, pa možda mognemo ko nekad progovorit koju pametnu...Puno si mi nešto nervozan i puno nešto drugim forumašima prijetiš u par navrata....
A effe-u je bitan uspjeh kluba. :cool:

A ti pazi, nemoj opet završit sa avatarom Reala.....S prozivanjem samo naprijed, da se malo nasmijem tome....I naravno da mi je drago da sam ti toliko drago, pa se javih da te malo pozdravim...... ;) ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 avg 2015, 18:43

@effe, sve si ti više manje-više u pravu. Svaki igrač ima utakmica na različitim nivoima, pa tako i Mario. Eh sad, mislim da je osnovni problem onih koji ga mrze (kako ti to kažeš) je što su od njega očekivali više, mnogo više a on to nije donio Bayernu, odnosno da je više onih utakmica u kojima je on bio Casper. Ja sam to već jednom rek'o, Gece je u svojoj glavi sebi instalir'o status besmrtnog kad' je zabio Argentini u julu prošle godine, i možda je i u tome problem. Moje mišljenje je da se on gubi na različitim pozicijama koje Pep forsira i nije u stanju da uhvati neku konstantu. Svaki iskreni navijač Baye nema razloga da mrzi Gecea, baš suprotno, mi smo svi k'o na klinima jer jedva čekamo da konačno zablista.

Meni recimo nije drag jer je doš'o u neprijateljskoj majici na predstavljanje. Prod'o se za šaku dolara. Meni je to zasmetalo, al' nisam čistokrvni Nijemac(što je paradox), al' volim takve. :D

Ti si recimo opet spomen'o Lewu i promašene prilike :D , al' on nas je na kraju izvadio. Iz nekog razloga nisi nikad bio za njegovo dovođenje, ja ne znam zašto je to tako. Istina je da ima problema sa realizacijom(k'o neki dizel, treba mu par promašaja da bi se konačno uozbiljio), i to mu je jedina veća mana, al' ja ga ne bih recimo mijenj'o ni za jednog CF na svijetu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2015, 18:51

Centre forward je napisao/la:@effe, sve si ti više manje-više u pravu. Svaki igrač ima utakmica na različitim nivoima, pa tako i Mario. Eh sad, mislim da je osnovni problem onih koji ga mrze (kako ti to kažeš) je što su od njega očekivali više, mnogo više a on to nije donio Bayernu, odnosno da je više onih utakmica u kojima je on bio Casper. Ja sam to već jednom rek'o, Gece je u svojoj glavi sebi instalir'o status besmrtnog kad' je zabio Argentini u julu prošle godine, i možda je i u tome problem. Moje mišljenje je da se on gubi na različitim pozicijama koje Pep forsira i nije u stanju da uhvati neku konstantu. Svaki iskreni navijač Baye nema razloga da mrzi Gecea, baš suprotno, mi smo svi k'o na klinima jer jedva čekamo da konačno zablista.
Ovdje si u pravu, nemam šta dodat. To je to. Uglavnom shvatio si me. Ne uljepšavam ja ništa.
A isto tako se slažemo da i Goetze kao i još neki igrači pate zbog taktike. Jednostavno u cijeloj igri bi trebalo biti više pragmatičnosti, pa onda pogotovo umjetnici poput Goetzea mogu doći do izražaja.
Centre forward je napisao/la: Ti si recimo opet spomen'o Lewu i promašene prilike :D , al' on nas je na kraju izvadio. Iz nekog razloga nisi nikad bio za njegovo dovođenje, ja ne znam zašto je to tako. Istina je da ima problema sa realizacijom(k'o neki dizel, treba mu par promašaja da bi se konačno uozbiljio), i to mu je jedina veća mana, al' ja ga ne bih recimo mijenj'o ni za jednog CF na svijetu.
Ovdje si me pogrešno shvatio, nisam spomenuo te propuštene prilike zbog kritike na račun Lewe, nego kako bi objasnio te situacije. U te dvije situacije je Goetze mogao upisati asistenciju, da je Lewa pogodio. Zato sam to spomenuo. Navođenje tih situacija je išlo u prilog Goetzea.
A iako sam ja bio više za nekog drugog napadača umjesto Lewe ja današnji njegov gol cijenim i mnoge njegove utakmice se mogu samo pohvaliti.
S tim da me s promašajima dovede do ludila. Ne govorim o današnjim situacijama, nego neke izglednije prilike kada su u pitanju ili kada se sjetim fulanja praznog gola protiv Reala na Audi Cupu....
Ja sam zato prije često znao govoriti Lewa je fantastičan polušpic, a nekad puno manje dobar špic... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 avg 2015, 18:52

effe_sa je napisao/la:.Puno si mi nešto nervozan i puno nešto drugim forumašima prijetiš u par navrata....
Sto lazes?

effe_sa je napisao/la:S prozivanjem samo naprijed
Sa zadovoljstvom, cim ga Robert metne bices uredno spomenut.
Zasluzio si sto jest' jest'.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 avg 2015, 19:03

Mario me danas odusevio
Klizao , dribllao , dodavao super tekma za njega

Alaba mi nesto bio slab
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 22 avg 2015, 19:20

don_burza je napisao/la:Mario me danas odusevio
Klizao , dribllao , dodavao super tekma za njega

Alaba mi nesto bio slab
Alaba nije bio na nivou ni protiv HSVa,imao je nekoliko "klimavih" lopti,vidi se da jos uvijek nije u pravoj formi :)
Ali polahko,doci ce i on na svoje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 avg 2015, 19:45

Izgleda ponovo duže odsustvo za Benatiu
mehrere Wochen ausfallen.
Muskelfaserriss
Stoper do kraja prelaznog roka je MUST

Mustafi, Rudiger, Sule od švaba ili neki stranac Godin ili Laporte , sa kikserima Boatengom i Danteom i stalno povređenim Badstuberom i Benatijom ne piše nam se dobro

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 22 avg 2015, 20:38

Tesla uništio Gecea. Šteta.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 22 avg 2015, 20:51

muhamedhulk je napisao/la:
Kufur je napisao/la:po ko zna koji put ,individulana kvaliteta pojedinih igraca je izvukla bajern ,zahvaljujuci taktickom "magu"kojeg imamo na klupi i koji nas svojim taktckim genijalnostima dovodi u takvu pozicju da meda ne mozemo :sick: :puke: .

Igra danas ,taktika :sick: :puke:

Costa :cool: mali krupnim koracima marsira ka nivou roberija. :cool: .Samo zdravlja i ima da preorava ,a ne da ore teren :mrgreen: .
Individualna greska je dovela da se primi go poslije 7 sek, da se napravi glup penal i crveni...
A Costa je zasad odlican, prebrz, a zna igrati, ubaciti, predriblati... :clap:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
greska je nesto drugo,ono sto se danas desilo sta ces , desi se kad tad ili nesto slicno narocito boi , ali niko ne moze reci da su boa ili alibaba losi igraci zbog toga na svojim poz ili da nemaju individualnu kvalitetu .Da oni cesto primaju slicne golove e o tome bi se dalo diskutovati ovakoo.... .Ovo ja sam govorio o pozitvnom tj,i.kvaliteti koja je napravila razliku i donijela nam konacnu pobjedu.

Kako god danas smo imali dvije strane jednu losu jednu dobru. :D

Zaboravih, :cool: :D costa in action :cool: :tokralju: .Ore desnom stranom :cool:

Zadnja izmjena: Kufur, dana/u 22 avg 2015, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 avg 2015, 20:57

@Kufur
Htio sam da ukazem da ce uvijek individue da ucestvuju u napadu, odbrani...i ne mozemo tako da ocjenjujemo utakmicu. Ja sam danas vidio prejaku ekipu Bayerna koja je grizla, posebno poslije crvenog. Alaba nazad beton, Costa naprijed. Jos dok se Vidal uklopi, a Xabi pocne grijati klupu...uh :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 avg 2015, 21:12

da mi je dočekat Javija i Riberija da poigraju malo, samo eto da me želja mine za onom sezonom 2012/2013
Nego Martinezu ugovor ističe 2017. saće to yebiga, da li bi vi bili za produženje ugovora?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2015, 21:43

coelho41 je napisao/la: Nego Martinezu ugovor ističe 2017. saće to yebiga, da li bi vi bili za produženje ugovora?
Apsolutno.

Igrac cije su vrijednosti neprocjenjive, srce sredine terena, najvazniji organ. :salut:

Njemu je potrebno to produzenje da bi vidio da je ekipa iza njega kao i cijela uprava a iz iskustva znamo da Bayern svoje igrace ne odbacuje tako lako pogotovo igrace koji prolaze tezak period.

Sjetimo se samo Riberya i afere sa maloljetnicom kao i Breno-a kada je zavrsio u zatvoru ali je imao sve sto je pozelio zahvaljujuci Bayernu.
Ima mnogo tih primjera i ne samo kada je Bayern u pitanju i njegovi igraci nego je ta humanost prosirena i na mnogo veca podrucja, od pomaganja drugim ekipama do pomoci oboljelim kao i djeci bez roditeljskog staranja ali o tom potom.

Zelio bih samo da pojasnim sta znaci individualno rjesavanje utakmice.
To je kad Costa ili Robben uzmu loptu, predriblaju pola odbrane, pa naprave jos jedan dribling gdje lijevi bek u roku od 10 sekundi dva puta ispadne kao iz aviona i na koncu zabije gol.

Primjer: gol Robbena onomad u kupu protiv Schalkea, 113-a minuta kada je pretrcao vise od 60 metara, predriblao nekoliko igraca i na kraju pogodio. Neuer je tad bio nemocan. :salut:

Primjer 2: gol Ibrahimovica u dresu Ajaxa.

Zivjeli i ne pametujte plaho, danasnja predstava je vise nego dobra, dok se popravi realizacija bice to sve cakum pakum. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.