Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

dobricina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la dobricina » 04 feb 2009, 14:59

reds_forever je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:kad igrate revanš utakmicu protiv evertona?????
veceras u 21.10,ako prodju,idu na aston villu ili njihovog protivnika aBd pobjeda i povratak samopouzdanja i onda po 3 boda kod portsmoutha
to je prolaz evertona sigurno, pobijedit ce everton u regularnom vremenu 3-0, ali iskljutit ce sudije nekog igraca evertona da bi pomogle liverpulu ( najgorem klubu ) i mozda onda pobijede uz koji penal, bitno im je samo pasti u protivnickom sesnaestercu i eto penal za liverpul.
Pare dajem na Evertona veceras, sutra odma festa kad dignem pare
Zgazit ce vas porsmuth

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2009, 15:22

dobricina je napisao/la:
veceras u 21.10,ako prodju,idu na aston villu ili njihovog protivnika aBd pobjeda i povratak samopouzdanja i onda po 3 boda kod portsmoutha
to je prolaz evertona sigurno, pobijedit ce everton u regularnom vremenu 3-0, ali iskljutit ce sudije nekog igraca evertona da bi pomogle liverpulu ( najgorem klubu ) i mozda onda pobijede uz koji penal, bitno im je samo pasti u protivnickom sesnaestercu i eto penal za liverpul.
Zgazit ce vas porsmuth
jarane tebi nije dobro
ma vec ste zgazeni 2 put, i to niste imali sanse da date gol, niste mogli napraviti ni prilike

mali celzi nikad nece biti u rangu liverpula, nego da ja tebi dadnem jedan savjet, pocni navijati za city, celzi se vraca na puteve stare slave tamo gdje mu je mjesto
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2009, 15:34

Admir_Sa je napisao/la:Dok god ne budemo igrali sa dva cista napadaca nishta necemo napraviti. Kakav Gerrard i poluspic...to se isplati samo u nekim utakmicama...Postoji mogucnost igrati samo sa jednim spicem, al uslov je da imas 2 vanserijska krilna igraca, ali nazalost mi to nemamo. al djaba sva prica kada debil na klupi ne konta...

slazem se s tobom, trebaju nam dva vanserijska krilna igraca, a njih cemo dobiti kad vlasnik da pare za takve igrace

gerrard ima slobodu kad igra iza toresa i tad je najbolji, moze raditi sta hoce, protiv evertona se vidjelo da kad gerrard igra na poziciji zadnjeg veznog da ne igra ni priblizno kao na poziciji poluspica
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 feb 2009, 19:24

STEVEN Gerrard today called on Liverpool to follow up their last gasp heroics against Chelsea by booking their place in the last 16 of the FA Cup at Everton's expense.The Reds recorded their first win in almost a month in Sunday's 2-0 victory over Chelsea and now their captain is looking for his team to build on that result in tonight's Goodison Park replay.But having drawn with Everton twice already in the past three weeks, Gerrard knows Liverpool's winner takes all clash with their Merseyside rivals is likely to be a typically hard fought affair.
He said: "There has been a lot of frustration around lately with the draws we have been getting in games that we should have been winning so it was really good to get a win under our belts against Chelsea.I don't think anyone could criticise us in any way for our performance against Chelsea. I thought we were very good and fully deserved the three points.The important thing now is for us to take the momentum and the confidence into the games coming – obviously starting with the game against Everton at Goodison where we want to try and get into the last 16 of the cup.Games don't come much bigger than this, playing against your local rivals in the cup and we know Everton will be just as hard to beat as they were when we played at Anfield."
Gerrard, who has been named PFA fans player of the month for January – the second month in succession he has received the accolade – could become the first Liverpool player to score in three derbies in a season since Ian Rush 22 years ago should he grab a goal tonight.But the Reds skipper insists it is the thought of team success and not personal glory which motivates him most.
"I've been fortunate enough to score a couple of goals against Everton in the last couple of derbies but it doesn't matter who scores as long as we go through," said Gerrard."That's all that matters in the cup. It's not about who does or doesn't score, it's about winning the game."
Gerrard believes Liverpool's chances of progression have been boosted by the timely return to form of Fernando Torres who struck twice in Sunday's win over Chelsea.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 04 feb 2009, 19:35

ljudi večeras je utakmica snova,ja sam se već naoštrio i nemogu da dočekam da dođe 21:00,na TV-u ima i to je najbolje (dsf i sportklub),pive su spremne i show može da počne . . .znal iko jal već poznata početna postava ?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 feb 2009, 19:47

redsforever je napisao/la: .znal iko jal već poznata početna postava ?
nema jos nista
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 feb 2009, 20:32

The Liverpool team in full: Reina, Arbeloa, Dossena, Carragher, Skrtel, Lucas, Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera, Torres. Subs: Cavalieri, Hyypia, Agger, Benayoun, Babel, Mascherano, El Zhar.

Boze dragi odakle dossena u prvom timu,a mascherano na klupi :!: Boze sacuvaj ! Agger naravno ne dobija sansu,sad bi me cudilo kad bi ga nas dragi i cijenjeni trener ubacio u prvi tim,ja mislim da ce sa benitezovom taktiko bas biti tesko doci do evertonovog gola :evil: :!:

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 04 feb 2009, 20:41

polako kolegice,ja ti kažem da će već u prvom poluvremenu biti 2 : 0,kao što sam bio u pravu za plavce mislim da ću i danas biti,samo neka krenu žestoko prema golu od prve minute i to je to . . .zato relax i pripremi se da uživaš ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2009, 20:44

reds_forever je napisao/la:The Liverpool team in full: Reina, Arbeloa, Dossena, Carragher, Skrtel, Lucas, Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera, Torres. Subs: Cavalieri, Hyypia, Agger, Benayoun, Babel, Mascherano, El Zhar.

Boze dragi odakle dossena u prvom timu,a mascherano na klupi :!: Boze sacuvaj ! Agger naravno ne dobija sansu,sad bi me cudilo kad bi ga nas dragi i cijenjeni trener ubacio u prvi tim,ja mislim da ce sa benitezovom taktiko bas biti tesko doci do evertonovog gola :evil: :!:
ocekivano je dosena u prvom, lukas je dobio prednost nad mascheranom, mozda bi bilo bolje da je alonso ostao ma klupi, ako ce vec lukas igrati, agger nije u prvom ali ipak su tu skrtel i carra
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2009, 09:20

dobricina je napisao/la:
Zgazit ce vas porsmuth
LIVERPOOL
PRVACI ENGLESKE 18 PUTA
PRVACI EVROPE 5 PUTA
KUP UEFA 3 PUTA
FA CUP 7 PUTA
LIGA KUP 7 PUTA
COMMUNITY SHIELDS 15 PUTA
SUPER KUP EVROPE 3 PUTA
UKUPNO 58 TROFEJA
:D
Chelsea
PRVACI ENGLESKE 3 puta :D
PRVACI EVROPE 0 puta :oops:
KUP UEFA :shock:
FA CUP :cry:
LIGA KUP :x
COMMUNITY SHIELDS :D
SUPER KUP EVROPE :D :oops: :D UKUPNO NE ZNAM IMAJU LI 10 TROFEJA
ocito da je LIVERPOOL veca ekipa od chelsea ne znam je li ovo smijesno ili zalosno sto se tice trofeja :D :oops: . Ja nikada nisam vidio temu chelsea NA OVOJ STRANICI A VALJDA IMAJU PUNO NAVIJACA
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2009, 10:23

ja se pitam sta admini na ovom forumu rade,svaki dan nama na ovu temu dolaze provokatori,nijednom u ovih 400+ postova nisam otisla na temu man utd,arsenala i nekog drugog kluba i provocirala navijace,a ovdje se to stalno desava,stalno dolaze neki forumasi i provociraju navijace liverpoola,forum jeste da se diskutuje,al ne i da se provocira,ova tema je otvorena za simpatizere liverpoola a ne za provokatore,meni je stvarno vise dosta da skoro svaki put kad dodjem na forum izgubim zivce,sta ce vam uopste onaj pravilnik kad ga malo osoba postuje,muka mi je vise od toga i vjerujem da svi navijaci liverpoola su korektni,nisu provocirali druge navijace,ja ako kazem nesto lose o nekom drugom klubu,ja to barem kazem na ovoj temi gdje se vecina slaze sa mnom,a ne da odem na temu tog kluba i provociram navijace,to trebate sankcionisati,ne dolazim na temu da se raspravljam se provokatorima ja dolazim na ovu temu da diskutujem sa ISTINSKIM NAVIJACIMA LIVERPOOLA :!:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2009, 10:40

sta reci o sinocnoj utakmici....da smo izgubili od nekog drugog kluba i ne bi mi toliko bilo krivo,ali to je everton :!:,gerrard izasao,torres izasao,leiva crveni dobio..........gerrard ce danas na pregled pa cemo vidjet sta ce bit,e sad,opet je benitez igrao samo sa torresom u napadu :evil:,gerrarda nije bilo da nas spasi,torres koliko znam je bio totalno bezze,u 118.min primimo gol :x Ne mogu vala ni puno igracima zamjerit jer cujem da nas je i sudija ostetio,a i igrali smo sa desetoricom,.... :( Meni je najvise krivo sto smo izgubili od evertona,trebali smo im napucati 3-4 komada u prvoj utakmici i zavrsit posao,drago mi je sto su nasi navijaci pogodili nevila sa carapom :lol: nadam se da se ova utakmica nece odrazit na onu sa portsmouthom,i da cemo tu ici na pobjedu,koliko vidim,sinoc su se igraci borili,pokusavali(neki kazu "svi osim torresa") drago mi je zbog toga,ako je tako ,mozda nam se vraca onaj sportski duh da nikad ne odustajemo :D Sinoc me najvise iznervirala konekcija na internet i na PCu i na mobitelu,jedva sam nekako upratila rezultat,bas nesto u zadnje vrijeme me konekcija prekida kad liverpool igra :shock: Eto ako ko ima ovdje ko jos koritsti bh telekomov ADSL od 3 gb et da znate da od 1.marta automatski ce nas prebacit na 5 gb po istoj cijeni za 3 gb,a ko korist ADSL od 1gb smanjuju cijenu

Everton → (pm)²

Wiley (valjda se tako pise-sudac)→(pm)³

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 feb 2009, 11:05

nismo bez gerrarda nista mogli ali ja cisto sumnjam da cemo sa jednim napadacem nesto moci uraditi u ligi.Po mom misljenju babel zasluzuje da igra u prvoj postavi.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 12:28

u tri utakmice everton ne možete dobiti cccc
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 feb 2009, 12:46

Znam da cu nakon ovog posta dobiti kritike, ali nema veze. Sinoc sam gledao utakmicu i stvarno neznam sto vi krivite Beniteza, pa vi covijeku trebate dici spomenik, on u onoj ekipi ima mozda 5 igraca sto vrijede, ono ostalo sve retardi, ne zna se ko je gori. Jedino ko zna igrati nogomet su Torres, Carragher, Gerrard, Agger i Skrtel (ova posljednji napisani dvojac ce biti najbolji stoperski par u buducnosti).
Evo sad cu ja da analiziram malo jucerasnje igrace:

Arbeloa - covijeku treba prvo reci sta se igra
Dossena - ko me je on u prvoj postavi, jadna majka toj ekipi
Alonso - nista posebno, moze proci mozda za klubove koji se nalaze odmah ispod ovih vodecih kao sto su Tottenham, Lyon, Valencia itd., koliko covijek ima pogresnih dodavanja njije normalno
Lucas - ne znam stvarno za sto ga Benitez toliko forsira, nema pojma niti je dobar u defanzivnim zadatcima niti u ofanzivnim
Riera - mora da je Rafa bio napusen kad ga je odlucio dovesti
Zidov - odabaro je pogresan sport
Kuyt - isti tip igraca kao Olic, srlja nesta se pokusava izvesti i protivnik mu oduzme loptu, s tim sto je Olic malo bolji jer bar vrsi pritisak na golmana kad dobije loptu
Babel - neznam za sto ga toliko hvalite, on je napadac i na transfermarkt.de pise da je 161 jednoj utakmici postigao 24 gola (ovo je statistika u posljednje 4 godine), a Torres postigne u jednoj sezoni 24 gola, jos jedan igrac koji je napuhan od strane medija kao Podolski

Zato budite zahvalni Benitezu sto ste sa neandertalcima jos uvijek u borbi za titulu, svaka cast onoj gore navedenoj petorci.
Mislim da bi Liverpoolu na ljeto trebala jedna radikalana promjena, treblalo bi se rijestit ovih igraca i dovesti potpuno nove.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 12:55

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2009, 13:21

amerosm je napisao/la:Znam da cu nakon ovog posta dobiti kritike, ali nema veze. Sinoc sam gledao utakmicu i stvarno neznam sto vi krivite Beniteza, pa vi covijeku trebate dici spomenik, on u onoj ekipi ima mozda 5 igraca sto vrijede, ono ostalo sve retardi, ne zna se ko je gori. Jedino ko zna igrati nogomet su Torres, Carragher, Gerrard, Agger i Skrtel (ova posljednji napisani dvojac ce biti najbolji stoperski par u buducnosti).

Alonso - nista posebno, moze proci mozda za klubove koji se nalaze odmah ispod ovih vodecih kao sto su Tottenham, Lyon, Valencia itd., koliko covijek ima pogresnih dodavanja njije normalno
Lucas - ne znam stvarno za sto ga Benitez toliko forsira, nema pojma niti je dobar u defanzivnim zadatcima niti u ofanzivnim
Kuyt - isti tip igraca kao Olic, srlja nesta se pokusava izvesti i protivnik mu oduzme loptu, s tim sto je Olic malo bolji jer bar vrsi pritisak na golmana kad dobije loptu
Babel - neznam za sto ga toliko hvalite, on je napadac i na transfermarkt.de pise da je 161 jednoj utakmici postigao 24 gola (ovo je statistika u posljednje 4 godine), a Torres postigne u jednoj sezoni 24 gola, jos jedan igrac koji je napuhan od strane medija kao Podolski

Zato budite zahvalni Benitezu sto ste sa neandertalcima jos uvijek u borbi za titulu, svaka cast onoj gore navedenoj petorci.
Mislim da bi Liverpoolu na ljeto trebala jedna radikalana promjena, treblalo bi se rijestit ovih igraca i dovesti potpuno nove.
Pa bolan nebio ko je te igrace doveo nego Benitez. Kako to ne kontas? I on je kriv za sve sto se deshava u Liverpoolu.

Protiv evertona u tri tekme nismo 3 sanse imali i onda se nadamo nekakvom rezultatu. I nek smo ispali, daj Boze da ne udjemo ni u ligu prvaka na kraju. Valjda ce onda konj otic. Upropastit ce on i Toresa vidjecete, lik igra sam u napadu i nije ni cudo sto je malo malo pa povrijedjen, ubishe ga gore samog :evil: :evil:

Rafa je klasicni idiot i nek ide u talijansku ligu pa nek takticari do mile volje
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 13:35

amerosm je napisao/la:Znam da cu nakon ovog posta dobiti kritike, ali nema veze. Sinoc sam gledao utakmicu i stvarno neznam sto vi krivite Beniteza, pa vi covijeku trebate dici spomenik, on u onoj ekipi ima mozda 5 igraca sto vrijede, ono ostalo sve retardi, ne zna se ko je gori. Jedino ko zna igrati nogomet su Torres, Carragher, Gerrard, Agger i Skrtel (ova posljednji napisani dvojac ce biti najbolji stoperski par u buducnosti).

ne znam zasto ocekujes nakon svakog posta kritike, sve sto si napisao barem je za mene na mjestu
dosena na svu srecu ne igra u prvoj postavi U PL
lukas- o njemu ne znam sta da mislim, nekad odigra odlicno a nekad upropasti sve, ali nikad ga nisam krivio, jer nema dovoljno mjesta za igru i uvijek igra pod pritiskom da se sto bolje pokaze
riera-prije njega rafa je zelio dovesti silvu i Quaresmu ali nazalost nije uspio pa je on dosao u liverpul
zidov- bolje bi mu bilo da se bavi umjetnickim klizanjem ili baletom
kuyt-igrac koji se mnogu trudi i svaka ekipa bi trebala imati ovakog igraca, barem na klupi, a kod nas bolje je da on igra nego zidov, nazalost nemamo boljeg
babel- mislim da moze mnogo, ali nazalost nista ne pokazuje,podsjeca na henrya koji u italiji nije nista napravio a svi znamo sta je bio arsenalu

ta promjena ce se desiti kad vlasnici budu dali pare, a to ce desiti ako DIC dođe a ameri ....
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 13:44

Admir_Sa je napisao/la: Pa bolan nebio ko je te igrace doveo nego Benitez. Kako to ne kontas? I on je kriv za sve sto se deshava u Liverpoolu.
da rafa je kriv sto ameri nemaju para da se dovede neki dobar igrac, rafa je kriv sto se parry petlja u transfere i dovodi igrace , rafa je kriv sto se sa aggerom ne produzuje ugovor, rafa je kriv sto su vlasnici non stop u svađi i kako moramo gledati da sjede jedan od drugog desetinama metara i sto sramote liverpul na svakom koraku, rafa je kriv sto torres bio ozlijeđen veci dio sezone, rafa je kriv sto se gerrard juce ozlijedio i nece ga biti nekolio tekmi

rafa jedino odgovara za igru i moze se kriviti sto lose igramo i sto igramo previse defanzivno
i sto vrse izmjene koje nikome nisu jasne, ali zbog nedostatka igrackog kvaliteta i te izmjene se mogu razumiti
Sarajevo i Liverpool

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2009, 13:54

Malo o potrosnji konja rafe

Dosena 8mil funti, http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.htmlž

Arbeloa, 3,7 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Skrtel 9,6mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Riera 9,4 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Benayun, 7mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Mascerano 21mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Lucas 9,6mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Tores 36mil funtihttp://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Kuyt 17mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Babel 16,5mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Ngog 1,4 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Skoro 140mil je kreten potrosio za ove igrace, od toga mozda su se do sada isplatila 2-3 igraca. Sta treba da nam dodje neki bogatas kao u mancester city, pa da placamo igrace po 100mil???? **** ti to onda, izgubio bi se smisao samog kluba, postali bi novi Chelsea

Rafi da das koliko god hoce on ne zna i gotovo

p.s. zaboravi Keane 20mil
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.