sta reci o sinocnoj utakmici....da smo izgubili od nekog drugog kluba i ne bi mi toliko bilo krivo,ali to je everton

,gerrard izasao,torres izasao,leiva crveni dobio..........gerrard ce danas na pregled pa cemo vidjet sta ce bit,e sad,opet je benitez igrao samo sa torresom u napadu

,gerrarda nije bilo da nas spasi,torres koliko znam je bio totalno bezze,u 118.min primimo gol

Ne mogu vala ni puno igracima zamjerit jer cujem da nas je i sudija ostetio,a i igrali smo sa desetoricom,....

Meni je najvise krivo sto smo izgubili od evertona,trebali smo im napucati 3-4 komada u prvoj utakmici i zavrsit posao,drago mi je sto su nasi navijaci pogodili nevila sa carapom

nadam se da se ova utakmica nece odrazit na onu sa portsmouthom,i da cemo tu ici na pobjedu,koliko vidim,sinoc su se igraci borili,pokusavali(neki kazu "svi osim torresa") drago mi je zbog toga,ako je tako ,mozda nam se vraca onaj sportski duh da nikad ne odustajemo

Sinoc me najvise iznervirala konekcija na internet i na PCu i na mobitelu,jedva sam nekako upratila rezultat,bas nesto u zadnje vrijeme me konekcija prekida kad liverpool igra

Eto ako ko ima ovdje ko jos koritsti bh telekomov ADSL od 3 gb et da znate da od 1.marta automatski ce nas prebacit na 5 gb po istoj cijeni za 3 gb,a ko korist ADSL od 1gb smanjuju cijenu
Everton → (pm)²
Wiley (valjda se tako pise-sudac)→(pm)³
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger