Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la soccerfan » 22 avg 2015, 01:54

Rios je napisao/la:Miralem Pjanic je najbolji vezni igrac reprezentacije Bosne i Hercegovine :salut: :bih:

P.S. Kupljen novi tv da se u rahatluku gledaju Dijamant i Mali Princ :opaopa:
Bravo!!! Meni ce prijatelji svi dolaziti kod mene da gledaju (oni nemaju te kanale na tv-u). :D :D Elem dernek svaki vikend. :D Sreca pa imam razumnu zenu koja voli i nogomet pa nece praviti frku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2015, 02:20

bhsport je napisao/la:@kanto ima, prije ce Pjanić u Real nego sto ce Husika pravilo naci.
@cgsport more ti i ovako. Prije ce Husika naci pravilo, nego sto ce Spaniulus zabiti gol Begovicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 avg 2015, 07:55

Rios je napisao/la:Zelje su obostrane prijetelju,nadam se da cemo svi skupa uzivati u igri naseg dvojca ali i cijele Rome :salut:
:salut:

obzirom da zbog neodgodivih obaveza propustam tekmu, ocekujem kao i uvijek neku mini analizu koju cu s gustom procitati. s tim sto ovaj put moras pisati dvije jer tu nam je i kapiten :D

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2015, 08:19

harishp je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@kanto ima, prije ce Pjanić u Real nego sto ce Husika pravilo naci.
@cgsport more ti i ovako. Prije ce Husika naci pravilo, nego sto ce Spaniulus zabiti gol Begovicu.
Iliti prije ce Spaniulis zabit Begi nego sto ce Stevanovic biti svemirski brod.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2015, 13:29

Evil Genius II je napisao/la:
Rios je napisao/la:Zelje su obostrane prijetelju,nadam se da cemo svi skupa uzivati u igri naseg dvojca ali i cijele Rome :salut:
:salut:

obzirom da zbog neodgodivih obaveza propustam tekmu, ocekujem kao i uvijek neku mini analizu koju cu s gustom procitati. s tim sto ovaj put moras pisati dvije jer tu nam je i kapiten :D
Aaa steta sto neces biti tu :| Za analizu ne brini,tacnije za analize :D Nesto kontam,obzirom da je tu i kapiten,ne bi mozda bilo lose otvoriti temu Dzeko i Pjanic - live pracenje utakmica,nesto slicno sto ima na pdf-u klubova!? :think: :mrgreen: Ko ce ovako stici na obje teme pisati komentare za vrijeme tekme :lol:
soccerfan je napisao/la:
Rios je napisao/la:Miralem Pjanic je najbolji vezni igrac reprezentacije Bosne i Hercegovine :salut: :bih:

P.S. Kupljen novi tv da se u rahatluku gledaju Dijamant i Mali Princ :opaopa:
Bravo!!! Meni ce prijatelji svi dolaziti kod mene da gledaju (oni nemaju te kanale na tv-u). :D :D Elem dernek svaki vikend. :D Sreca pa imam razumnu zenu koja voli i nogomet pa nece praviti frku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aferim za zenu :bow: Ti si pravi sretnik onda :mrgreen: Nemoj pored tog u stanu zaboraviti ni ovaj dernek koji ce biti ovdje takodjer :mrgreen: :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 22 avg 2015, 15:28

bhsport je napisao/la: Iliti prije ce Spaniulis zabit Begi nego sto ce Stevanovic biti svemirski brod.
Ili ti ga prije ce postati fudbaleri ti sa tvojih avatara koji su bill objeseni neko vrijeme, nego ti nauciti citirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2015, 18:36

@kanto pišem sa moba pa ne ide citiranje. A imaš ga pravo prije ce oni postati igrači nego ovo tvoje obješeno govedo trener.
Da me kanta ne odvede u off. Pjanke par puta odlična saradnja sa Dzeksonom bit ce to dobro.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2015, 18:39

@cgsport i mobitel, skoro isto ko Begovic i Spaniulus.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2015, 19:10

Loša Roma, i Pjanić mnogo griješi. Izgubio je 4-5 lopti u 50 minuta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 22 avg 2015, 19:17

Pjanica neko treba sutnut nogom u guzicu da nesto pokusa sam. Kao da jedva ceka da se rijesi lopte. jest da ovi udaraju, ali malo hrabrosti nije na odmet.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2015, 19:50

Zamalo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 avg 2015, 19:57

E moj Pjanicu, ono se mora pospremiti u gol...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 20:03

Samo mi nije jasno zašto je šutirao lijevom nogom, mogao je da bira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 avg 2015, 20:08

Zar niko ne primjećuje kako je Miralem bio pod pritiskom protivničke 4 i da nije imao toliko opcija. Pa nije on jjebeni napadač pa da izgradi odbrambenog igrača i pritome stvori sebi prostora za šut.
Unico amore sei!
❤️🖤

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2015, 20:13

Gdje je stala Roma prosle godine nastavila i u ovoj utakmici..Realan rezultat i podjela bodova,Verona mozda imala i koju sansu vise.Naravno,prvo je kolo,jos uvijek se uigrava ekipa i treba sacekti bar jos 4-5 utakmica prije nego sto se moze reci kako ce Roma djelovati u ovom prvom djelu sezone ako nista.
Malo o utakmici..
Pjanic
Poprilicno dobar s tim sto moram podvuci 3-4 olahko i neoprezno izgubljene lopte.To mu se desilo i protiv Sevilje,potpuno atipicno za njega.Na srecu ni tada ni sad nije zavrsilo lose po Romu.Imao dva dobra suta izvan 16-erca i ona velika prilika pred sami kraj koju mu skide golman uz pomoc stative,lijepo je odigrao sa Radjom ali eto,jbg,ne udje mu..Najvise i najozbiljnije prijetio u 2 poluvremenu.
Dzeko
Po meni dobro odigrao,skoro cijeli mec bio lisen pomoci i lopti Salaha,Zervinja te kasnije Ibarba i Falquea.Ja sam i u City-u pratio njegov all round ucinak,tako ce biti i u Romi,tako da je bio vrlo dobar.Par sjajnih poteza kojima je izbacio saigrace u prostor ili neku polu sansu,velika borba u napadu,dobijenih zracnih duela,cak i jedna-dvije dobre intervencije u odbrani.Imao jedan sut dobar te par pokusaja glavom uglavnom slabih i iz teskih pozicija.Eh sta ce reci navijaci u Rimu ne znam,pratit cemo :D
Veza Dzeko - Pjanic
Ovo je novost od ove sezone pa cu se u buducnosti i na to osvrtati.Danas nije rezultirala golom,asistencijom ili nekom velikom sansom,ali trazili su se..Mire mu je slao neke visoke i poluvisoke lopte,igrali su i u polju 2-3 puta neka kratka dodavanja oko 16 m,poslao mu je Mire i jedan dobar korner..Gledao sam neke portale,obojica su u top 5 igraca Rome u ovoj utakmici ( jedinih 5 koji su dobili ocjenu 7+)..Ima potencijala u ovoj vezi po meni itekako..Koliko sam ja mogao upratiti najvise direktnih lopti upravo mu je poslao Miralem :bih:
Roma
Zakazala krila,tacnije svi bocni igraci izuzev Florenzija..Salah jako los,Zervinjo standardno pogubljeno djelovao..Lijeva strana nekativna totalno,Torosidis krivac za gol,doduse sukirvac je cini mi se DDR jer nije ispratio igraca koji je odvukao Torosidisa i ostavio prostor njegovom igracu da zabije gol..Malo iza toga i zamjenjen Keitom..Scesni i Florenzi najbolji akteri u Romi..
Eto @Evile druze,dotakao sam se svega,nadam se da sam ti pomogao da steknes neki dojam o danasjoj utakmici :) Izvinjavam se na duzem postu i sto ima i offtopica,ali malo mi i mrsko trcati na 3 teme i pisati psotove.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 22 avg 2015, 20:23, ukupno mijenjano 4 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 avg 2015, 20:17

Dobro je pucao, snažno, nisko, ali odlično odbrani golman. Slažem se da je morao zabiti, ali treba dati kredita i golmanu.

Nisam zadovoljan njegovom partijom, dosta je griješio.
Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto je šutirao lijevom nogom, mogao je da bira.
Dolazio mu je igrač Verone i vjerovatno bi bio izblokiran da je povukao loptu ili razmišljao s šutem.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 20:21

Clutch je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto je šutirao lijevom nogom, mogao je da bira.
Dolazio mu je igrač Verone i vjerovatno bi bio izblokiran da je povukao loptu ili razmišljao s šutem.
Kontam da je mogao opaliti vanjskom u suprotni ugao, to se iz one blizine ne brani.
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 avg 2015, 20:23

Nije Rivaldo :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 20:29

Cuj nije Rivaldo, ponekad na ovoj temi pomislim da je Rivaldo i Zidane u jednom :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2015, 20:33

Doš'o Virto na svoje. Nije da nije upravu sada. Jako, jako loše od njega večeras. Može on mnogo, mnogo bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, HariTz i 38 gostiju.