Radovo se je vise puta ove godine, uvijek kad damo drugi gol i kad smo sirokog drugo kolo pobjedili na Grbavici19TM87 je napisao/la:
AMARA vidjet kako se raduje ne procjenjivo...zadnji put kad sam vidio da se raduje je onaj derbi kad je glumio avion
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
I jucerasnja utakmica je pokazala da se igra veoma kvalitetan nogomet u bih mozda i kvalitetniji nego sto ljudi oko nas misle,prvenstveno mislim na prenapuhani HNL i njihove Zecine i Mandzukice koje prodaju u milijonima !
I jucerasnja utakmica je pokazala da se igra veoma kvalitetan nogomet u bih mozda i kvalitetniji nego sto ljudi oko nas misle,prvenstveno mislim na prenapuhani HNL i njihove Zecine i Mandzukice koje prodaju u milijonima !

HSK Zrinjski Mostar
- Blagoje Bratić
Hvala babilon na korektnosti i realnom sagledavanju naše ekipe,nebi ni ja bolje ovoBabilon je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
sročio sve najbolje i svaka ti čast

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma Babilon je nas...Blagoje Bratić je napisao/la:Hvala babilon na korektnosti i realnom sagledavanju naše ekipe,nebi ni ja bolje ovoBabilon je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
sročio sve najbolje i svaka ti čast

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Dzeko rekao da mu je jedan od glavnih uvjeta za transfer da klub igra u Ligi Prvaka , znaci Dzeko...WELCOME BACK! 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Dugo vremena nisam procitao ovakav post,vjruj da mnogi od nasih ne bi ovako napisali...Svaka cast babilon.Babilon je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
TorpedoBabilon je napisao/la:Gdje je Bucan prije Zelje igrao?

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
@Babilon je dosta realan forumas, to se pokazalo i na ostalim dijelovima foruma, ne samo na nasem, i zato me ne cudi ovakav njgov post...sto se tice bucana znam da je jedno vrijeme igrao za malene, e sad odakle je dosao u zelju ne mogu da se sjetim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Blagoje Bratić
Torpedo iz Vogošće,neznam ni odakle su ni avlije svoje nemajuarapinho1 je napisao/la:TorpedoBabilon je napisao/la:Gdje je Bucan prije Zelje igrao?

Bucan je odlican igrac,samo da ga je osisat,da ima jos bolji pregled igre,gdje bi mu kraj bio,inace bokovi su vam strasni,Bucan,Beslija,kao da im je Nijaz ugradio motore benz. u guz... ,pardon straznjicu
!

HSK Zrinjski Mostar
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce!Blagoje Bratić je napisao/la:Torpedo iz Vogošće,neznam ni odakle su ni avlije svoje nemajuarapinho1 je napisao/la:TorpedoBabilon je napisao/la:Gdje je Bucan prije Zelje igrao?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- plavimomak
- Kontakt:
ja dok sam bio, vecinom su igrali, prvo na cjeli teren poslije samo do centra, guso i radosevic branili, dosta lijepih akcija, jedan gol petom...MaliMemo je napisao/la:Kod Brke nema opustanja, odmah trening, zato je tim uvijek maksimalno pripremljen.19TM87 je napisao/la:danas oko 15h stigao autobus sa igracima, i odma odradjen jedan trening

BRAVE HEART 1979-2005
biio je i beslija i culim na treningu, sehiica nisam ni ja vidio
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
e ja culuma onolikog nisam vidio neznam sta mi bi, jos ja i jaran gledali, kaze on nema ga, mozda je cucio dok je igro...19TM87 je napisao/la:biio je i beslija i culim na treningu, sehiica nisam ni ja vidio

BRAVE HEART 1979-2005
[quote="Probisvjet"
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce!
[/quote]
hahaha...ti ne znas ni gdje je Vogosca
...
nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna

hahaha...ti ne znas ni gdje je Vogosca

nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Bio sam na danasnjem treningu, igraci koji su sinoc odigrali cijelu utakmicu su lagano trckarali nekih 15 minuta i onda su otisli pod tus. Ostali su igrali medjusobno. Mesanovic i Bucan su lagano trckarali, Sejo je malo povrjedjen ali nista strasno. Mesanovic je sam poslije trcao stepenicama na sjevernoj tribini i izgleda kao da je povreda proslost. Kod Radovanovica i Culuma se vidi umor, jedva su cekali da idu pod tus.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- plavimomak
- Kontakt:
Znal neko dali ce Mesanovic zaigrat protiv Olimpika
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
hahaha...ti ne znas ni gdje je VogoscaGigant je napisao/la:[quote="Probisvjet"

nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna[/quote]
Trenira sa Željom, ali hoce li zadovoljiti i hoce li potpisati to samo Brko zna

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Anpa, doncarlo, MoSaZeLjo1921 i 46 gostiju.