FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 06 maj 2010, 17:23

19TM87 je napisao/la:slika

AMARA vidjet kako se raduje ne procjenjivo...zadnji put kad sam vidio da se raduje je onaj derbi kad je glumio avion :D
Radovo se je vise puta ove godine, uvijek kad damo drugi gol i kad smo sirokog drugo kolo pobjedili na Grbavici

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 maj 2010, 17:38

Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
I jucerasnja utakmica je pokazala da se igra veoma kvalitetan nogomet u bih mozda i kvalitetniji nego sto ljudi oko nas misle,prvenstveno mislim na prenapuhani HNL i njihove Zecine i Mandzukice koje prodaju u milijonima ! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 06 maj 2010, 17:45

Babilon je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
I jucerasnja utakmica je pokazala da se igra veoma kvalitetan nogomet u bih mozda i kvalitetniji nego sto ljudi oko nas misle,prvenstveno mislim na prenapuhani HNL i njihove Zecine i Mandzukice koje prodaju u milijonima ! :roll:
Hvala babilon na korektnosti i realnom sagledavanju naše ekipe,nebi ni ja bolje ovo
sročio sve najbolje i svaka ti čast :oops:

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 06 maj 2010, 17:53

Blagoje Bratić je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru na prikazanoj igri sinoc,ono sto se odavno znalo tj , od nove godine se sinoc i potvrdilo a to je da je Zeljeznicar daleko,daleko,pa opet cu napisati daleko najbolja momcad u bih ligi,fizicka sprema zadivljujuca,tehnicke spospbnosti na nivou prave evropske ekipe,Borac a i ostale ekipe kad igraju protiv Zeljeznicara izgledaju kao amateri,sto jedan trener s pravim pristupom treninzima i igri moze da unaprijedi jednu ekipu je zadivljujuce,Osima nakon Susica treba postaviti za selektora jer je Amar pokazao da ima sve u malom prstu,s ovom ekipom zeljeznicara u iducoj sezoni s amarom na celu pa cak ni evropska liga ne izgleda daleko.
Hvala babilon na korektnosti i realnom sagledavanju naše ekipe,nebi ni ja bolje ovo
sročio sve najbolje i svaka ti čast :oops:
Ma Babilon je nas... :) bujrum na Grbavicu na finale... budi moj gost... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 06 maj 2010, 17:55

Dzeko rekao da mu je jedan od glavnih uvjeta za transfer da klub igra u Ligi Prvaka , znaci Dzeko...WELCOME BACK! :P
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 maj 2010, 17:56

Dugo vremena nisam procitao ovakav post,vjruj da mnogi od nasih ne bi ovako napisali...Svaka cast babilon.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 maj 2010, 18:03

Gdje je Bucan prije Zelje igrao?
HSK Zrinjski Mostar

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 06 maj 2010, 18:05

Babilon je napisao/la:Gdje je Bucan prije Zelje igrao?
Torpedo :mrgreen:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 maj 2010, 18:05

@Babilon je dosta realan forumas, to se pokazalo i na ostalim dijelovima foruma, ne samo na nasem, i zato me ne cudi ovakav njgov post...sto se tice bucana znam da je jedno vrijeme igrao za malene, e sad odakle je dosao u zelju ne mogu da se sjetim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 06 maj 2010, 18:06

arapinho1 je napisao/la:
Torpedo iz Vogošće,neznam ni odakle su ni avlije svoje nemaju :mrgreen:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 maj 2010, 18:09

Bucan je odlican igrac,samo da ga je osisat,da ima jos bolji pregled igre,gdje bi mu kraj bio,inace bokovi su vam strasni,Bucan,Beslija,kao da im je Nijaz ugradio motore benz. u guz... ,pardon straznjicu :mrgreen: !
HSK Zrinjski Mostar

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 18:09

Blagoje Bratić je napisao/la:
arapinho1 je napisao/la:
Torpedo iz Vogošće,neznam ni odakle su ni avlije svoje nemaju :mrgreen:
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 06 maj 2010, 18:26

al je lijepo bit navijac Zelje
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 maj 2010, 18:31

MaliMemo je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:danas oko 15h stigao autobus sa igracima, i odma odradjen jedan trening :D
Kod Brke nema opustanja, odmah trening, zato je tim uvijek maksimalno pripremljen.
ja dok sam bio, vecinom su igrali, prvo na cjeli teren poslije samo do centra, guso i radosevic branili, dosta lijepih akcija, jedan gol petom... :) falili su neki igraci, sehica, culuma i besliju ja nisam vidio... amar vristao ko luuuud, zato sto sporo kruzi lopta... i ucinilo mi se da se dere nesto tipa Eldareeeee ;)
BRAVE HEART 1979-2005

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 maj 2010, 18:33

biio je i beslija i culim na treningu, sehiica nisam ni ja vidio
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 maj 2010, 19:00

19TM87 je napisao/la:biio je i beslija i culim na treningu, sehiica nisam ni ja vidio
e ja culuma onolikog nisam vidio neznam sta mi bi, jos ja i jaran gledali, kaze on nema ga, mozda je cucio dok je igro... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 06 maj 2010, 19:07

[quote="Probisvjet"
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce! :roll:[/quote]
hahaha...ti ne znas ni gdje je Vogosca :)...
nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 maj 2010, 19:17

Bio sam na danasnjem treningu, igraci koji su sinoc odigrali cijelu utakmicu su lagano trckarali nekih 15 minuta i onda su otisli pod tus. Ostali su igrali medjusobno. Mesanovic i Bucan su lagano trckarali, Sejo je malo povrjedjen ali nista strasno. Mesanovic je sam poslije trcao stepenicama na sjevernoj tribini i izgleda kao da je povreda proslost. Kod Radovanovica i Culuma se vidi umor, jedva su cekali da idu pod tus.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 06 maj 2010, 19:18

Znal neko dali ce Mesanovic zaigrat protiv Olimpika
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 maj 2010, 19:26

Gigant je napisao/la:[quote="Probisvjet"
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce! :roll:
hahaha...ti ne znas ni gdje je Vogosca :)...
nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna[/quote]
Trenira sa Željom, ali hoce li zadovoljiti i hoce li potpisati to samo Brko zna 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, BarbareZeljin, Google [Bot] i 53 gosta.