FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2015, 17:23

ma kakav pep, igramo sa jednim stoperom a opet zasluzeno 1-2 u gostima protiv hoffenheim :kafa: prevara od trenera
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 22 avg 2015, 17:26

Jel vam sad jasno koliko smo jaki. Zamislite da navijate za hoffenheim..sta bi komentarisali

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 avg 2015, 17:27

Nerminovic je napisao/la:ma kakav pep, igramo sa jednim stoperom a opet zasluzeno 1-2 u gostima protiv hoffenheim :kafa: prevara od trenera
po ko zna koji put je prevagnuo individualni kvalitet, hvala Costi, Mircei Lucescom i citavom Shaktharu :clap:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2015, 17:28

Samo je falio Lewa odnosno spic igrac i bili smo bolji za 50%. Moramo kupiti bekap spica.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 avg 2015, 17:28

COSTA COSTA COSTA COSTA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 avg 2015, 17:31

muamerc je napisao/la:Samo je falio Lewa odnosno spic igrac i bili smo bolji za 50%. Moramo kupiti bekap spica.
I stopera možda Mustafi iz Valencije
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 22 avg 2015, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 22 avg 2015, 17:31

po ko zna koji put ,individulana kvaliteta pojedinih igraca je izvukla bajern ,zahvaljujuci taktickom "magu"kojeg imamo na klupi i koji nas svojim taktckim genijalnostima dovodi u takvu pozicju da meda ne mozemo :sick: :puke: .

Igra danas ,taktika :sick: :puke:

Costa :cool: mali krupnim koracima marsira ka nivou roberija. :cool: .Samo zdravlja i ima da preorava ,a ne da ore teren :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Kufur, dana/u 22 avg 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2015, 17:32

coelho41 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:ma kakav pep, igramo sa jednim stoperom a opet zasluzeno 1-2 u gostima protiv hoffenheim :kafa: prevara od trenera
po ko zna koji put je prevagnuo individualni kvalitet, hvala Costi, Mircei Lucescom i citavom Shaktharu :clap:
:clap: :clap: :clap:

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2015, 17:32

TO TO TO TO TO TO!!!!

Kakav karakter jbt, pa sa igracem manje pravis vise prilika nego sa jednakim brojem igraca.

Costa je dar od Boga, fantastican igrac. :tokralju:
Lewa je morao igrati od pocetka ali stvarno ne znam umjesto koga jer su i Gotze i Muller odradili nevjerovaran mec, pogotovo Gotze koji je pokazao sve svoje kvalitete.
Steta sto nije imao prilika za gol da istim krunise odlicnu partiju.

Tesko je izdvojiti loseg pojedinca jer su svi igrali odlicno a ranije se do vodstva nije moglo jer je i Hoffa pruzila dostojan otpor i onaj promaseni penal je sve okrenuo.
Zasluzeno su kaznjeni.

PS: ipak je Boateng danas jedan od najlosijih plus se treba priznati da je mentalno vrlo slab jer moras biti bas glupan da na onakav nacin zaradis dva zuta.

Stoper se ocito mora traziti jer eto vec za naredni mec necemo imati srartni dvojac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2015, 17:36

Mislim da je svima jasno da u Bundesligi nam niko ne može odbit pera. Samo nekim ekspreimentima, sranjem nekog od igrača i umorom od Evrpe i kvala možemo ugroziti pobjedu. Nikako drukčije. Tako da nas ove tekme ne trebaju pogađati toliko. Ono što me sad zabrinu je Benatia, iduće kolo nećemo imati štopera a čini mi se igramo sa Bayerom.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 avg 2015, 17:37

MAAAJKUUU IIM JEEEBEEEM SUUUDIIIJSKUUUU

DOUGLAS COSTA I MARIO GÖTZE !!! :salut: :salut: :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 avg 2015, 17:44

Kufur je napisao/la:po ko zna koji put ,individulana kvaliteta pojedinih igraca je izvukla bajern ,zahvaljujuci taktickom "magu"kojeg imamo na klupi i koji nas svojim taktckim genijalnostima dovodi u takvu pozicju da meda ne mozemo :sick: :puke: .

Igra danas ,taktika :sick: :puke:

Costa :cool: mali krupnim koracima marsira ka nivou roberija. :cool: .Samo zdravlja i ima da preorava ,a ne da ore teren :mrgreen: .
Individualna greska je dovela da se primi go poslije 7 sek, da se napravi glup penal i crveni...
A Costa je zasad odlican, prebrz, a zna igrati, ubaciti, predriblati... :clap:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 avg 2015, 17:45

Costa > Hazard :mrgreen:

Važna pobjeda. Zaslužili samo 3 boda. Iduće kolo bRez stopera al' pobjeda na AA ne bi trebala doć' u pitanje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 avg 2015, 17:49

Uveo Lewandowskog i on sada kao heroj? Jest malo sutra da je igrao od početka rješili bi mi ovu utakmicu lakše u svoju korist.
Inače kada se igralo s tzv lažnom devetkom i nižim težištem naša igra je bila dosta sporija ne znam kako im je to pošlo za rukom :? Onu sporu igru je bilo lako za braniti da mi nije jasno kako je Hoffenheim imao toliko problema, valjda je već sada jasno da će imati velikih problema u Bundesligi ove sezone.

Mora se priznati da su nas vile pronosale, nakon onolikih promašaja očekivala se kazna, a Hoffenheim promaši penal i primi gol pred kraj utakmice. Valja sljedeću utakmicu bez štopera igrati.

Inače kad smo kod štopera, Boateng se pretvara u pravog kiksera, prvo s Alabom kriv za prvi gol i onda dobije 2 žuta u roku minute i pri tome napravi penal. Očigledno nešto nije uredu s njim i trebalo bi tu poraditi.

Costa opet najbolji svaka čast on i Muller su danas najviše pretrčali i pokazali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 avg 2015, 17:53

Oj individualni kvalitet presudio,oooooj,pa danas su izginuli svi za ovu pobjedu.

Pa drugi gol,neko Costi poslao loptu,ovaj prosao po desnoj strani,ubacio,Götze preskocio loptu,Lewa pospremio.Gdje je ovde individualnost?

Nakon ovakvih utakmica tim postaje tim.

Ali Götze danas...kakve je lopte slao,kako se kretao,igrao... :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2015, 17:55

Lewa je bio zrtva eksperimenta i neke taktike koja nije upalila i zbog toga sto smo skrenuli s kursa koji smo drzali dosad igrali smo bez njeg onako traljavo i sporo. Svakako, gostovanje Hofenhajmu je uvijek teško pa makar da dođe reprezentacija svijeta.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 22 avg 2015, 17:57

Odlicna utakmica tacno cojek pozeli skakanja i radosti kad ga metnemo. Lavovi se bore svaka cast, costa pisa po kriticarima al dignute cune. Situacija je odlicna i pep daje znakove da niko nece igrati na staroj slavi pa makar to bio i kapiten a ne neko drugi svi ce dobit priliku pa bujrum izvolite igracine. Vidal costa miler alaba svaka cast tako se bori na terenu, greske se desavaju al bitno je zalaganje i pobjeda na kraju. Leva je nesto sto samo majka jednom radja.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 avg 2015, 17:59

Gece odigra solidnu partiju a ista se prikazuje k'o Zidanova u finalu LP 2002. Et' kol'ko je naš Mario grohn'o. Doveden je da bude prva violina Bayerna a takav razvoj situacije, iskreno, nije na vidiku. On svoju klasu treba da dokazuje u velikim utakmicama, no dobro, o ovome smo više puta pisali, nema potrebe da se ponavljamo.

Ja sam zaluđen Costom, metn'o sam ga na desktop. :ljepota:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2015, 18:01

[quote="Centre forward"]Gece odigra solidnu partiju a ista se prikazuje k'o Zidanova u finalu LP 2002. Et' kol'ko je naš Mario grohn'o. Doveden je da bude prva violina Bayerna a takav razvoj situacije, iskreno, nije na vidiku. On svoju klasu treba da dokazuje u velikim utakmicama, no dobro, o ovome smo više puta pisali, nema potrebe da se ponavljamo.

Ja sam zaluđen Costom, metn'o sam ga na desktop. :ljepota:[/quote]
Daj da vidimo :beba: :beba: :beba:

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2015, 18:05

Centre forward je napisao/la:Gece odigra solidnu partiju a ista se prikazuje k'o Zidanova u finalu LP 2002. Et' kol'ko je naš Mario grohn'o. Doveden je da bude prva violina Bayerna a takav razvoj situacije, iskreno, nije na vidiku. On svoju klasu treba da dokazuje u velikim utakmicama, no dobro, o ovome smo više puta pisali, nema potrebe da se ponavljamo.

Ja sam zaluđen Costom, metn'o sam ga na desktop. :ljepota:
Upravo, zaluđen sam tim ovdje kako je klasa, nj. Messi itd i takvog ga doživljavam na terenu. A prema tome ovo je loša partija. Ono što je igrao osim onog nizanja igrača i par dodavanja ja nisam vidio ništa, možda ne vidim jer očekujem puno, ništa što bi me potaklo da kažem biće opet onaj stari. Uzmimo Koleta, Vidala, Mullera, Lewu i Alonsa (koji je danas doktorski odradio) i uporedi s njima i da vidimo šta je to donio. Ništa. Ja očekujem puno od njeg (bar se nadam) ali ako je to ovo onda je bolje da ne očekujem.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.