FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haj da kazem. Dominirali smo jel, al eto desila nam se nesreca ( po ko zna koji put.. A dominiramo tako sto smo jednom prisli golu)
Hebibovic nije kriv za gol
Hebibovic nije kriv za gol
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Na koji nacin se mogu otjerati "vodje" navijaca HZ i da se postavi neke nove normalne vodje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa dragi Ostrakovicu, zbog tebe smo nanizali ovoliko poraza, odlazi rupo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Delač nas drži u igri...
odes i kazes im to u liceZip je napisao/la:Na koji nacin se mogu otjerati "vodje" navijaca HZ i da se postavi neke nove normalne vodje?
ps. nista licno, samo ovakva prica na forumu je bezveze i jedini pravi nacin je ovo sto sam ti rekao
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 22 avg 2015, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
- Moscardelli
- Kontakt:
Cuj debila sa "hu hu hu" prema Ikandeu. Da se hoce ugusit u onom svom smogu
ko je kapiten danas, ako su dali radovcu smijesna smo ekipa dzenane odlazi neznalicee
Pitam gdje se moze otici i iznijeti svoje misljenje?THEC je napisao/la:odes i kazes im to u liceZip je napisao/la:Na koji nacin se mogu otjerati "vodje" navijaca HZ i da se postavi neke nove normalne vodje?
ps. nista licno, samo ovakva prica na forumu je bezveze i jedini pravi nacin je ovo sto sam ti rekao
7 Utakmica 7 x mi gubimo 1-0
bruka
bruka
A što se tiče robijaša i zeničke publike generalno za mene su položili za sva vremena!!!
Rasističko vrijeđanje,zviždanje na skandiranje Vedrana...
Fuuuj,fuj,fujjjj.......
I neka niko više nikada ne govori o bilo kakvom pomirenju s njima,podršci i sl.!!!!!
Rasističko vrijeđanje,zviždanje na skandiranje Vedrana...
Fuuuj,fuj,fujjjj.......
I neka niko više nikada ne govori o bilo kakvom pomirenju s njima,podršci i sl.!!!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Koji su ovi Zenicani moroni
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Radovac ocajan Velkoski ocajan puzigaca ne postoji
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Ma ljudi moji ovo jadno izgleda, mi golu prić ne možemo...

Kad Radovac uspije jedan pas sastaviti javite mi.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gdje je sad Hilmo sa pričom o podršci Čeliku, živio sam u Zenici, ali većih govana nema, čast izuzecima. Odavno gore Sarjevo nisam gledao, Dženo šta nam radiš, kakvi su ovo ekperimenti?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 avg 2015, 17:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
mislim da je jasno da je ovo Dzeni zadnja tekma u Sarajevu, sa njim mi ni evrope ne bi vidjeli a Radovac ce ostati samo talenat i nista vise od toga, uz sisu ce da prepricava kako je bio nekad veci talenat od Cimija al jbg nije ga trener volio
Pyro is not a crime !
Baric je dobro doigrao one dvije derbi utakmice. Hebibovic jeste malo bolji ofanzivno mada ni Baric nema lose ubacaje.Hoss je napisao/la:Kad god je igrao Hebibovic mi primamo gol sa njegove strane, a jedini kvalitetan desni bek ni na mapi ga nema moj Dzeno.
Sarajevo je destabilizovao odlazak Stojceva i CImirota. Sarajevo jeste igracki najjace samo nijo to ni blizu tolika dominacija. Ako gledamo ofanzivne igrace onda je to tako. Samo bekovi prave previse gresaka. Sredina terena nije uigrana. Mesa nije bar trenutno vrhunska desetka. Krste nije moderno krilo itd... .. Losiji timovi ako su uigrani maksimalno imaju sasvim realne sanse protiv ovakvog Sarajeva.Wandelanoite je napisao/la:Sarajevo nije ništa jače od ostatka lige previše očekujete od ovih igrača jedino Stepanov i Delač su klasa za ovu ligu što se i vidi na terenu ostalo sve u 5 deka još kad se doda naboj protivničkih igrača protiv vas i gostujući teren igra i šanse su 50-50.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jel Hebibovic dao autogol, jel slabo reagovo, jel Kallasi bolji defanzivno od njega I Barica? Da je prosao Puzija stoji, a to INJZINJERU obrati se BosnianKingdom-u a ne meni.Pantelija je napisao/la:dol nisi primio sa njegove strane INZINJERU nego sa PUZIGACINE a momak se vratio sjajno i stao na odlicno mjesto... ovo bi bio gol i ovako i onakoHoss je napisao/la:Kad god je igrao Hebibovic mi primamo gol sa njegove strane, a jedini kvalitetan desni bek ni na mapi ga nema moj Dzeno.
a ne znam gledas li ti utakmicu i mrtvu igru nas?
auuu inzinjeru, ja bih NAPALIO IGRACE DA IGRAJU A NE DA SETAJU!
O tome kad budemo imali trenera... Ovo je ekipa koju vodi klan igrača i kojoj se ne zna nikakav red.Wandelanoite je napisao/la:Sarajevo nije ništa jače od ostatka lige previše očekujete od ovih igrača jedino Stepanov i Delač su klasa za ovu ligu što se i vidi na terenu ostalo sve u 5 deka još kad se doda naboj protivničkih igrača protiv vas i gostujući teren igra i šanse su 50-50.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, skoJaa, svabonja, Tracy3McGrady i 57 gostiju.