FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 avg 2015, 15:29

Na ovom forumu pisu razne ublehe, pljuju, vrijedjaju itd. pritom zadovoljaju svoje niske malogradjanske strasti i oni su mi sega. Ali ima onih namazanijih koji pokusavaju svoje ili interese nekih drugih progurati blacenjem naseg kluba. Mnogo je olosa, lopova, sjecikesa i ostale bagre koji vise ne mogu prici klubu pa koriste svaku priliku koja im se ukaze. Ovaj forum je odlican poligon za ove smradove. Svaka rijec napisana na ovom forumu ima svoju tezinu, najvise zbog toga sto se dosta raje povede za mahalom i takva misljenja prihvataju kao svoja. Istina je da je dosta takvih postova dobro upakovano, pri povrsnom citanju izgledaju bezazleno ali... Pisu ovdje (stekao sam dojam) sportski novinari, Menadzeri, agencije i ostali. Naravno da nisu svi zlonamjerni, ali ima dosta "dobro upakovanih" lazi koje kad se ponove tri - cetiri puta postaju opste prihvacena istina. Molim sve forumase da ne nasjedaju na ove budalastine. Budite pametni, naravno da je kritika opravdana i treba da je bude (ako je takva) Ali kada krene orgijanje na ovoj temi propraceno psovkama, uvredama i pljuvanjima svega i svakoga u nasem klubu (ukljucujuci i upravu) naravno bez i jednog razumnog argumenta to nije dobro jer stvara opste misljenje navijaca koje se dalje prenosi na tribinu pa direktno na teren. Ovim supcima porucujem u FKS se ne krade, znaju oni to dobro, zato im i smeta ovo Sarajevo. Nema privilegija, besplatnih putovalja, ekskluzive i ostalih benefita, guranja igraca, prodaje istih ispod stolova ....
Odyebite od naseg kluba.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 22 avg 2015, 15:33

slika

:salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2015, 15:45

Alpasinac je napisao/la:slika

:salut:
I ja bi volio ovo vidjeti danas,da i ovog bekica2 konacno vidimo kakav je

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 22 avg 2015, 16:19

Nadam se da će neko obezbjediti stream za nas koji nemamo MojaTV.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 16:22

Sarajevo će danas igrati u sastavu: Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća i Radovac. Na klupi su ostali: Plakalo, Rustemović, Barić, Alispahić, Mihojević, Duljević, Al. Bekić.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 16:23

Alpasinac je napisao/la:Nadam se da će neko obezbjediti stream za nas koji nemamo MojaTV.
Imas ba ovdjehttp://www.realstreamunited.com/free-live-vide ... 10019.html
Gdje sastav ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 16:23

Ja ne mogu više da se živciram sa onim streamovima, kupio mojawebtv na 3 mjeseca (može svako, 45 KM tri mjeseca), ako ništa dobio sam sve arene i ovaj MojaTV za premijer ligu kanal. Sada mi je kasno za danas (nisam u prilici), ali ubudće ću puštati stream koji neće štopati jer imam upload konekciju 80x bržu nego obični smrtnici.
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 16:25

hilmo je napisao/la:Sarajevo će danas igrati u sastavu: Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća i Radovac. Na klupi su ostali: Plakalo, Rustemović, Barić, Alispahić, Mihojević, Duljević, Al. Bekić.

Velkovski ( Mr. promasaj )

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 22 avg 2015, 16:26

PitarBordo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ne bude li igrao Stepaov ni danas? Sta onda rec?
Ili ako bude ubacio Stepanova a izbaci Barbu koji je najbolji pojedinac u zadnjih nekoliko utakmica?
Bas da vidimo! Stepanov i Barbaric za klasu, ZA KLASU bolji od Tatomirovica, al iz nekog razloga 'kapiten' je i dalje nedodirljiv...
NIŠTA, nemamo pravo na takve priče, jer nam je "donio" Dženo dvije titule pa može i jednog Stepanova koji vedrio i oblačio u Portu ostaviti na klupi.

Ne znam stavrno otkud tolika hajka na taomirovica da preseli na klupu,pa covjek haman u zadnji par sezona nam drzi sam odbranu,pa ako malo bolje gledate utakmicu ko sto ne gledate vidjeli bi da je covjek na svakoj lopti,prati dobro igru,svaki skok je njgov covjek igra bez greske i jos na to da dodamo da gine za sveti bordo dres e kad je tako on je sasvim ravnopravan i sa stepanovom i milan ili barba ce dosta morati da se potrude da ga izbace iz ekipe.Ne ide to tako evo ga ovaj dosao iz porta hajmo ti tatko ne klupu e ne moze.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 16:26

paulus je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Sarajevo će danas igrati u sastavu: Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća i Radovac. Na klupi su ostali: Plakalo, Rustemović, Barić, Alispahić, Mihojević, Duljević, Al. Bekić.

Velkovski ( Mr. promasaj )
Piše se Velkoski.
Samo Saraj'vo.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 22 avg 2015, 16:27

E Bogami moze
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 avg 2015, 16:28

Haj postavi neko izuzetno kvalitetan stream

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 22 avg 2015, 16:30

Ponovo nema 'malog' Bekića. Mislim da taj momak zaslužuje šansu ispred pijanice Okića.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2015, 16:30

Gdje je onaj sto je rekao da Ikande nece igrat?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 16:30

tenpenny je napisao/la:
Ili ako bude ubacio Stepanova a izbaci Barbu koji je najbolji pojedinac u zadnjih nekoliko utakmica?
Bas da vidimo! Stepanov i Barbaric za klasu, ZA KLASU bolji od Tatomirovica, al iz nekog razloga 'kapiten' je i dalje nedodirljiv...
NIŠTA, nemamo pravo na takve priče, jer nam je "donio" Dženo dvije titule pa može i jednog Stepanova koji vedrio i oblačio u Portu ostaviti na klupi.

Ne znam stavrno otkud tolika hajka na taomirovica da preseli na klupu,pa covjek haman u zadnji par sezona nam drzi sam odbranu,pa ako malo bolje gledate utakmicu ko sto ne gledate vidjeli bi da je covjek na svakoj lopti,prati dobro igru,svaki skok je njgov covjek igra bez greske i jos na to da dodamo da gine za sveti bordo dres e kad je tako on je sasvim ravnopravan i sa stepanovom i milan ili barba ce dosta morati da se potrude da ga izbace iz ekipe.Ne ide to tako evo ga ovaj dosao iz porta hajmo ti tatko ne klupu e ne moze.
Pa što smo ih dovodili obojicu onda? Trebao nam je jedan, a treći je bio ovaj iz naše kuhinje. Tatomirović je prosječan igrač za ovu ligu i to je OK, na srčanost mu mogu sve orpostiti haman, ali ako imaš jednog Stepanova, koji sjedi na klupi jer neko MORA da igra u prvih 11 (nije Ivan jedini haman koji ima birthright da bude u startnoj) ne kontam onda razmišljanje naše struke i kojom logikom se vodimo. To što ti njega doživljavaš u superlativima je OK, dozvoli meni da imam svoje mišljenje. OK?
Samo Saraj'vo.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 avg 2015, 16:31

Alpasinac je napisao/la:Ponovo nema 'malog' Bekića. Mislim da taj momak zaslužuje šansu ispred pijanice Okića.
Prošle godine pod Mehom bio je jedan od boljih na terenu vazda, sad ga nema ni na klupi :facepalm:

Haj da kažem tako vidjet ćemo na šta će ovo ličit na terenu ono što se kaže jel :mrgreen:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 16:32

tenpenny je napisao/la:

Jednostavno ova dvojica su bolja , ja to ne vidim ko hajku , bolji treba da igraju.Tatko igra bez greske , Tatko ima srce i gine al da je bez greske **** ga

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 16:34

slika

Zvanično
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 16:36

Sad Kovacevic i Radovac su nazad predpostavljam a Ikande naprjed ?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2015, 16:37

Konacnooooo da vidimo Ikandeja na 10-ki :)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.