Jbg.steta sto nisi,al jednom ce morati doci veliki dobitaksamir_tm87 je napisao/la:ma znam ovo cisto iz zajebancijea jednom sam zamalo prosao , 9/10 X pogodio
kud nisam sistem igrao

CFR Cluj - FC Vaslui 1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jbg.steta sto nisi,al jednom ce morati doci veliki dobitaksamir_tm87 je napisao/la:ma znam ovo cisto iz zajebancijea jednom sam zamalo prosao , 9/10 X pogodio
kud nisam sistem igrao
Ovdje ces steci zanat o kladjenjuIchigo je napisao/la:Ja inace ne pratim previse sport,tek sam pocela pa zelim iskusat i srecu s kladionicom,kako sto vidis sitan je i ulog i dobitak,kladila sam se 2 puta prije ovog - na jednem listicu sam pogrjesila 3/15 a na drugem sam svih 9 bila pogodila,isto na sitne koeficj.
Bolje mi je da su sitni koeficjenti jer ako ulozim 5-10kn i dobijem 50< ja sam sretna s tim,s vecim koefic. veci rizik...jos neznam dosta da idem s nekim znanjem se kladit
@Harry_90
Hvala ti dva puta,nadam se i ja da ce mi se posrecit
Tu ce mozda i profulat,1.20 uvijek zeznute kvote.mandraX je napisao/la:@samir_tm87
pored tih kvota 2,90...3.00 nije mi jasno sto ce ti taj zadnji 1.20
Ichigo je napisao/la:Cure koje prate sportove su rijetke ovdje u Dalmaciji,neznam jeli svugdje tako,u kladionicama mislim da su jos rijede... Ali eto iznimaka ima
P-o-h-l-e-p-asamir_tm87 je napisao/la:hehe vazno je da vas ima
a taj od 1.2 , nezz ni ja sto ce mi
evo ga rokaharry_90 je napisao/la:ne pamtim bolje dane na kladi,haj Baghdatis zavrsi vise,da dignem lovu![]()
imas na bet-at-home.com tabele,medjusobni omjeri itd .Ichigo je napisao/la:Ma ne,ja na sitnu lovu tako ako izgubim nije me briga,za te pare ne mogu ni cokoladu kupit ...
Jeli znate slucajno neku stranicu gdje pisu oni bodovi i tko je na kojem mjestu,bude to po drzavam,a slozeno,neznam kako se ta lista zove ?
a evo vidio sam, ma cooLharry_90 je napisao/la:imas na bet-at-home.com tabele,medjusobni omjeri itd .Ichigo je napisao/la:Ma ne,ja na sitnu lovu tako ako izgubim nije me briga,za te pare ne mogu ni cokoladu kupit ...
Jeli znate slucajno neku stranicu gdje pisu oni bodovi i tko je na kojem mjestu,bude to po drzavam,a slozeno,neznam kako se ta lista zove ?
@mandrax
ma 18 km,ev baxuz sad gubi 4:3
imao 0:40 na servis svicarca i sad svicarac servira za gejmmandraX je napisao/la:a evo vidio sam, ma cooLharry_90 je napisao/la:imas na bet-at-home.com tabele,medjusobni omjeri itd .Ichigo je napisao/la:Ma ne,ja na sitnu lovu tako ako izgubim nije me briga,za te pare ne mogu ni cokoladu kupit ...
@mandrax
ma 18 km,ev baxuz sad gubi 4:3vratit ce se on
servira za 4:4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.