Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- PhoenixFire
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Nema razloga za vrijeđanjem bilo koga, jedan od onih dana kada neće u gol makar se igralo 360 min.
Sa Cicaritom izgleda puno bolje, konkretnije, direktnije...
Iako i dalje polazem nade u Januzaja, mislim da jos uvijek nije spreman. Jbg...
Iako i dalje polazem nade u Januzaja, mislim da jos uvijek nije spreman. Jbg...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kestrel je napisao/la:**** VAM SVE NESPOSOBNO, STA KOJI **** USPORAVATE U FINISU UTAKMICE **** VAM MRTVE

- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Carrick i Bastian su klase. Unose nevjerovatnu sigurnost u tim iigru. Samo se nadovezuju jedan na drugog, i produzavaju rok. Sto Bastian pocne, Carrick zavrsi, i obrnuto.
⭐
-
- Kontakt:
Valencia ba ne budi smjesan? Jel ti Ado dodje kakav rod pa ga toliko forsiras, pa frajer se nije sastavio sa loptom kako treba . Prelose igrao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
postali smo hronicno neefikasna ekipa 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Suti, iznervirao me je ovaj Njukastl za 3 stoljeca i na dalje.LvG je napisao/la:Kestrel je napisao/la:**** VAM SVE NESPOSOBNO, STA KOJI **** USPORAVATE U FINISU UTAKMICE **** VAM MRTVE![]()
![]()
![]()
![]()
debilno maloumno i jadno.

Domo23
Herrera
Idi momcino iz Uniteda dok te van Gall nije upropastio

Idi momcino iz Uniteda dok te van Gall nije upropastio

Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 28 avg 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fellaini bi se bolje snasao u špicu, nego Rooney..
Ili kupuj napadača ili Fellainija forsiraj za špica, druge nema..
Ili kupuj napadača ili Fellainija forsiraj za špica, druge nema..
Tek slijede pravi testovi. Ekipa mora biti na razini, kak ofanzivno tak i def.
Danas se vidilo, pogotov u dr polovini prvog, kakvi problemi nastaju kada protivnik blokira Matu i naprosto udari presing na nas vezni red. Bastian moze iznjeti loptu, Morgan takodjer, ali onda nastaje problem kome je dati, jer u vrhu svi stoje.
Ado nije taj igrac da trenutno moze praviti cuda, te podvaljivati pasove, a Mata puno kruzi, jer mu je takav zadatak (iako je danas bio medju boljim).
Depay se mora izbacivati 1 vs 1, a decko ide na postavljenu odbranu, sto naravno zahtjeva majstorije jednog Messija.
Dobro gore Rooney rece, vise od sat vremena se nesto taktizira, seta, da bi se 15-ak minuta bacalo sve u napad. Nije jos ekipa izostrena za takvo nesto, ali naravno sve to prati i nedostatak srece.
Herrera je ocito pao u drugi plan i nije mi jasno kako Januzaj moze imati prednost u odnosu na njega (svaka cast Adi, ali).
Rooney ako je zreo za klupe, ne znam zasto ga ne posalje na istu. Branim ga od pocetka a tako cu i nastaviti, ali je jasno sta Luj treba da cini u ovom momentu.
Nije problem stanje na tabeli, to me skoro i ne zanima u ovom uvodu, nego napredak te jasno vidljiv sistem koji bi trebao ulijevati nadu. Valjda se sve brzo promjeni.
Danas se vidilo, pogotov u dr polovini prvog, kakvi problemi nastaju kada protivnik blokira Matu i naprosto udari presing na nas vezni red. Bastian moze iznjeti loptu, Morgan takodjer, ali onda nastaje problem kome je dati, jer u vrhu svi stoje.
Ado nije taj igrac da trenutno moze praviti cuda, te podvaljivati pasove, a Mata puno kruzi, jer mu je takav zadatak (iako je danas bio medju boljim).
Depay se mora izbacivati 1 vs 1, a decko ide na postavljenu odbranu, sto naravno zahtjeva majstorije jednog Messija.
Dobro gore Rooney rece, vise od sat vremena se nesto taktizira, seta, da bi se 15-ak minuta bacalo sve u napad. Nije jos ekipa izostrena za takvo nesto, ali naravno sve to prati i nedostatak srece.
Herrera je ocito pao u drugi plan i nije mi jasno kako Januzaj moze imati prednost u odnosu na njega (svaka cast Adi, ali).
Rooney ako je zreo za klupe, ne znam zasto ga ne posalje na istu. Branim ga od pocetka a tako cu i nastaviti, ali je jasno sta Luj treba da cini u ovom momentu.
Nije problem stanje na tabeli, to me skoro i ne zanima u ovom uvodu, nego napredak te jasno vidljiv sistem koji bi trebao ulijevati nadu. Valjda se sve brzo promjeni.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Realno, naša najolja utakmica od očetka sezone. Nije htjelo, pa šta ćemo. NAPADAČ JE NASUŠAN! van Persi bi pospremio nešto u gol danas. KLASAN NAPADAČ NASUŠAN!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ado je danas podvalio dvije perfektne lopte koje bi u nekom normalnom danu bile dovoljne za laganu pobjedu. Jednu je zayeb'o sudija, a drugu Depay.Asteriks je napisao/la: Ado nije taj igrac da trenutno moze praviti cuda, te podvaljivati pasove, a Mata puno kruzi, jer mu je takav zadatak (iako je danas bio medju boljim).
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
A onako kad malo bolje razmislim mozda ovo i nije tako lose,mozda van Gall shvati da nam je potreban napadac i dovede neku klasu u napadu?
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 28 avg 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Docekati taj dan kad ce united kuci pobjedjivat od sale sa vise od jednog gola razlike,neprocjenjivo al i nemoguce jer ova KONJ ne van gal ne zna osim posjeda lopte nista vise uradit od ekipe,protiv ovakvih jadnika ne uvalit jedan gol je bijednicki,Rooney hvala ti za sve al ti ako budes igrao spica nama je 4 mjesto premija
-
- Kontakt:
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
I slijep vidi da ovako ne ide
Pa citas li ti sta pisem?Elangelito7 je napisao/la:Valencia ba ne budi smjesan? Jel ti Ado dodje kakav rod pa ga toliko forsiras, pa frajer se nije sastavio sa loptom kako treba . Prelose igrao.
Lijepo sam napisao da momak nazalost jos uvijek nije spreman...
A ni o ovog Depaja ne ocekujte previse, makar ne u ovoj sezoni. Bice tu dosta oscilacija.
Treba Junajtedu jedan brz poluspic, na poziciji koju je danas igrao Ado. A treba i desno krilo. To pod uslovom da se misli ozbiljnije napasti EPL i LP.
Ovako ako budu cetvrti bice zadovoljavajuce. Celzi, Arsenal i Siti jednostavno imaju bolje ekipe... i bolje trenere!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Drugo ste vi, a drugo je Liverpool. Dosta je vise pomaganja vama. Na nas je red!ElTigre9 je napisao/la:Mamu im yebem i sudijama,nama poniste cist gol a Liverpoolu priznaju neregulan,yebem ti sva sunca ode mi vikend u qrac

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
APSOLUTNO TACNO!Valencia je napisao/la:Elangelito7 je napisao/la:Valencia ba ne budi smjesan? Jel ti Ado dodje kakav rod pa ga toliko forsiras, pa frajer se nije sastavio sa loptom kako treba . Prelose igrao.
Ovako ako budu cetvrti bice zadovoljavajuce. Celzi, Arsenal i Siti jednostavno imaju bolje ekipe... i bolje trenere!
Bez jedne strane se ne napadaju trofeji, mi imamo samo lijevu stranu, propuh izmedju veznog reda i spica te samog napadaca koji kosta najvise a daje najmanje. S tim se ne napadaju trofeji. A to su samo problemi koje imamo ofanzivno, za glavu ce mnogi da se uhvate vjerovatno vec protiv Swansea iduce kolo kada nas ekipa ozbiljno napadne sto ove sezone do sada nije uradio niko, da ne spominjem ove najjace utakmice...
Sa ovih prvih 11 top 4 je apsolutno zadoovljavajuci rezultat, vidjet` cemo kako ce na kraju sezone zavrsiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dežurni pljuvači, fuj
Utakmica identična prošlogodišnjem gostovanju Tottenhamu, dominacija al bez knockouta. Poništen gol, nekoliko katastrofalnih odluka protiv nas zaista. Sreće ni sekunde. Milion faktora. Herrera je mogao od početka, al u trenutku kad ovi igraju bunker ubacit još jednog vezbog je sucid. Da je bar Fella mogao, riješio bi glavu dajem. Rooney katastrofa, i to sve zbog izvlačenja i vraćanja. Memphis nije mogao sve sam, Mata takođe. Januzaj jedan od boljih, vezni duo/trio fantastičan. Shaw dominira. Ako ne dovedemo napadača, baciti sve na vezu i krila. Ekipa ima potencijala, optimističan sam.

Utakmica identična prošlogodišnjem gostovanju Tottenhamu, dominacija al bez knockouta. Poništen gol, nekoliko katastrofalnih odluka protiv nas zaista. Sreće ni sekunde. Milion faktora. Herrera je mogao od početka, al u trenutku kad ovi igraju bunker ubacit još jednog vezbog je sucid. Da je bar Fella mogao, riješio bi glavu dajem. Rooney katastrofa, i to sve zbog izvlačenja i vraćanja. Memphis nije mogao sve sam, Mata takođe. Januzaj jedan od boljih, vezni duo/trio fantastičan. Shaw dominira. Ako ne dovedemo napadača, baciti sve na vezu i krila. Ekipa ima potencijala, optimističan sam.
Da!Rooney88 je napisao/la: APSOLUTNO TACNO!
Bez jedne strane se ne napadaju trofeji, mi imamo samo lijevu stranu, propuh izmedju veznog reda i spica te samog napadaca koji kosta najvise a daje najmanje. S tim se ne napadaju trofeji. A to su samo problemi koje imamo ofanzivno, za glavu ce mnogi da se uhvate vjerovatno vec protiv Swansea iduce kolo kada nas ekipa ozbiljno napadne sto ove sezone do sada nije uradio niko, da ne spominjem ove najjace utakmice...
Sa ovih prvih 11 top 4 je apsolutno zadoovljavajuci rezultat, vidjet` cemo kako ce na kraju sezone zavrsiti.
Treba reci da je Njukastl stvarno los i da su ozbiljan kandidat za ispadanje ako se ne pojacaju.
Ipak, za razliku od prosle sezone, dovela su se neka dobra pojacanja. Snajderlin je odlican igra. Darmijan je isto dosta dobar. Pravi zabarski bek. Svajn je provjeren igrac. Dakle, dobar vezni red. Herera je isto tu.
Mene Depaj za sada nije kupio. Ima talenat, ali se tek treba dokazati. Danas je izgubio bruku duela. Bice on dobar, ali ne treba od njega ocekivati novog Gigsa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.