Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Obraduj nas sutra golovima klocu ! 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja se pripremam ko da ce repka igrati!SlevinKelevra je napisao/la:Manje od 18 sati.Jedva cekam...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Valja se sad navići na to da gledamo Džeku svaku utakmicu i da u utakmicama bude igrač kojeg će loptama upošljavati maltene svi, bekovi, veznjaci, krila. Velike promjenesoccerfan je napisao/la:Ja se pripremam ko da ce repka igrati!SlevinKelevra je napisao/la:Manje od 18 sati.Jedva cekam...
Buduci da niko od moje raje nema na TV-u da gleda, a ja imam
, dolaze kod mene svi da gledaju! Elem Edine ko Boga te molim nemoj iznevjeriti!
![]()

Da li ce igrati ? 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Arene u HD-u imate na torrent-tv.ru, gledajte tekmu da valja 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, bi bila zayebancija da ga Garcia ostavi na klupimirzatele je napisao/la:Da li ce igrati ?

Igra, naravno.

Dzeko daje gol, stavljeno na tiketu 
Sretno majstore

Sretno majstore

Ja nesto kontam da ce utrpati 2 ili vise, dobra kvota 8.5VGS je napisao/la:Dzeko daje gol, stavljeno na tiketu
Sretno majstore

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
jedan oftopic
jel moja web tv stvarno 1,17 ? jel se brzo aktivira usluga ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jeste nesto malo preko marku, ja sam aktivirao nedavno, nije mi jos doslo uz racun al vidio sam u drugih osoba na racunu...a aktivira se za Avdijinu minuticu, imas uputstva na bhtelecom.babaglama je napisao/la:jedan oftopic

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
osjećam da će danas ova tema radit punom parom i da će bit svršavanja na džeku ko nekaddd 

dva komada večeras uvaljati 

Takodjer haveruVGS je napisao/la:Dzeko daje gol, stavljeno na tiketu
Sretno majstore

Idemooo Dijamantuuu

Koliko sam poželio gledati Džeksona. Volim gledati sve naše igrače, ali Džeko mi je poseban. Džaba
Muka mi je više bila od onog Shitija
Edin Dzekooooo....What a goal

Edin Dzekooooo....What a goal

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Que golazoooo! moraćeš i jezik promijenitVedad87 je napisao/la:Edin Dzekooooo....What a goal

Sretno nasem Dijamantu i nek bar jedna udze danas , naravno da prizeljkujem jos vise

- Gabon
- Kontakt:

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
coelho41 je napisao/la:Que golazoooo! moraćeš i jezik promijenitVedad87 je napisao/la:Edin Dzekooooo....What a goal

Edin Dzekooooo queeee golazooooo

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, bosnas_, DjaniTarik, hurem, legendarnadruga i 55 gostiju.