FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u prijateljskoj utakmici u Trening centru FSS u Pazovi selekciju Ujedinjenih Arapskih Emirata rezultatom 2:1, a gol na utakmici postigao je mladi prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i igrač koji je prošao kroz selekcije klupske Akademije, Elvedin Herić. Naš talentovani veznjak pogodio je mrežu protivnika u 43. minuti susreta.
Osim Herića, utakmicu su od prve minute započeli Edvin Rastoder i Adnan Osmanović, također igrači klupske Akademije. U drugom poluvremenu, priliku je dobio i Advan Kadušić, defanzivac Bordo juniora, a minutažu nije upisao Vedad Gljiva, ofanzivac U-19 selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Čestitamo Elvedinu na golu, našim momcima na zabilježenoj minutaži i dobroj igri, te kolektivu U-19 reprezentacije na novoj pobjedi.
Ako se desi smjena strucnog staba prvog tima, sto je izvjesno, taj neki novi koji dodje morat ce ovom momku dati priliku, Hericu. Nosioc je igre u-19 selekcije, i ocito da ima talenta a mi mu moramo dati podrsku i istrpiti ga malo dok ne stekne iskustva.
Osim Herića, utakmicu su od prve minute započeli Edvin Rastoder i Adnan Osmanović, također igrači klupske Akademije. U drugom poluvremenu, priliku je dobio i Advan Kadušić, defanzivac Bordo juniora, a minutažu nije upisao Vedad Gljiva, ofanzivac U-19 selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Čestitamo Elvedinu na golu, našim momcima na zabilježenoj minutaži i dobroj igri, te kolektivu U-19 reprezentacije na novoj pobjedi.
Ako se desi smjena strucnog staba prvog tima, sto je izvjesno, taj neki novi koji dodje morat ce ovom momku dati priliku, Hericu. Nosioc je igre u-19 selekcije, i ocito da ima talenta a mi mu moramo dati podrsku i istrpiti ga malo dok ne stekne iskustva.
- trunks1946
- Kontakt:
Hilmaga to mi je najveca zelja, bolje istrpit Herica nego Mesu koji ima 5x vecu platu, jos kad ga vidim u 60min jedva hoda nikakve borbe zelje, mislim da je vrijeme da se ozbiljno akademcima daje priliku u prvom timu....hilmo je napisao/la:Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u prijateljskoj utakmici u Trening centru FSS u Pazovi selekciju Ujedinjenih Arapskih Emirata rezultatom 2:1, a gol na utakmici postigao je mladi prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i igrač koji je prošao kroz selekcije klupske Akademije, Elvedin Herić. Naš talentovani veznjak pogodio je mrežu protivnika u 43. minuti susreta.
orde del male
Znaš kako, nemamo mi ništa ni protiv Meše, činjenica je da je u lošoj formi, katastrofalnoj, ali treneri u prvom timu moraju imati malo više hrabrosti kada je u pitanju davanje šanse omladincima. A mi ćemo istrpiti, nismo divljaci pa da debitantima ili neiskusnim dječacima nakon jedne greške zviždimo i psujemo, ali nažalost ima i takvih.trunks1946 je napisao/la: Hilmaga to mi je najveca zelja, bolje istrpit Herica nego Mesu koji ima 5x vecu platu, jos kad ga vidim u 60min jedva hoda nikakve borbe zelje, mislim da je vrijeme da se ozbiljno akademcima daje priliku u prvom timu....
-
- Kontakt:
Kadeti dobili 5:0 Čelika, jel imaju sve pobjede? Kolika im je gol razlika, ja kako sam upratio nisu primili do sada go? Cestitke na ucinku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka im cast,nevjerovatno je kako igraju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Sad nam je gol razlika 20-0, učinak 4-0-0, utakmica prvog kola još nije odigrana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne radi ss.ba update za kadete...sreca pa imamo nasu stranicuhilmo je napisao/la:Sad nam je gol razlika 20-0, učinak 4-0-0, utakmica prvog kola još nije odigrana.

4 gola Hadzica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prema izvještaju na **** Hadžić odigrao fantastičnu utakmicu.
Mali je masinerijahilmo je napisao/la:Prema izvještaju na **** Hadžić odigrao fantastičnu utakmicu.

Treba samo naglasiti da je vatreni navijac Zelje, mali je redovniji na jugu od mene

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ima pravo čovjek da simpatiše koga hoće, bitno je da se prema svom poslu odnosi profesionalno. Mlad je, treba raditi pa ćemo vidjeti 

Na kojoj tacno poziciji igra Heric?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Vezni, ka naprijedKenozoik je napisao/la:Na kojoj tacno poziciji igra Heric?

Ovo mi se vec dasvi pravo, svaka cast kadeti.
Nadam se vakoj dominaci prvog tima u sto skorijem vremenu.
20:0 gol razlika
Nadam se vakoj dominaci prvog tima u sto skorijem vremenu.
20:0 gol razlika
Juniori 2-1 pobjedili zeničane.
Gledao sam vam kadete danas. Generalno odlična generacija kadeta, predvođena Hadžićem, Rikijem, Klarićem, i Veladžićem. To je po meni četvorka koja odskače od ostatka ekipe.
- SuperPippo
- Kontakt:
brile je napisao/la:Mali je masinerijahilmo je napisao/la:Prema izvještaju na **** Hadžić odigrao fantastičnu utakmicu.![]()
Treba samo naglasiti da je vatreni navijac Zelje, mali je redovniji na jugu od mene
Koga briga za koga navija kad mali ubi nogama, kao sto je Hilmo vec naglasio bitno je da se prema svom poslu odnosi profesionalno ostalo nije vazno.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ovi kadeti nisu normalni opet 4 komada, u prijateljskoj lagano, svaka cast 

Nije mi jasno od kud Katarci u Sarajevu
, uglavnom kadeti se nisu dobro proveli
FK Sarajevo - Al Sadd 4-0 (Nedim Hadžić, Adnan Čerimić, Omer Hadžić i Haris Džaferović)
Juniori
FK Sarajevo - Al Sadd 1-1 (Agić strijelac za Sarajevo)

FK Sarajevo - Al Sadd 4-0 (Nedim Hadžić, Adnan Čerimić, Omer Hadžić i Haris Džaferović)
Juniori
FK Sarajevo - Al Sadd 1-1 (Agić strijelac za Sarajevo)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim da sam pročitao negdje da su na pripreme došli ovde.
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, bvsic, fks74, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, riki46, TETRAPAK, Vanja8 i 68 gostiju.