Jos samo neka @Gabon napise da ne ide nigdje i to je to, Seo vise nije igrac Schalke-aGoalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jos samo neka @Gabon napise da ne ide nigdje i to je to, Seo vise nije igrac Schalke-aGoalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu
Aogo igra zato sto sejo nece da produzi do 2020 a ovaj mu istice 2017FaraonTM je napisao/la:Dennis Aogo. Pa po meni onako realno, nije Aogo toliko bolji igrač od njega ako uopšte i jeste, jači je u ofanzivi al' je u defanzivi sigurno slabiji. A moje neko lično mišljenje da je njima potrebnija jaka odbrana pošto svakako imaju jak napad.SlevinKelevra je napisao/la:Ko mu je konkurencija u Schalkeu? Moze li se ocekivati da ce biti standardan ove sezone?Goalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu
"Sead je sretan u Gelsenkirchenu" - Sein agent.Goalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu
Jeste, znači sve je do njega. Ne vidim razlog što neće da produži ugovor. Schalke je jedan od najjačih njemačkih klubova.paulus je napisao/la:
Aogo igra zato sto sejo nece da produzi do 2020 a ovaj mu istice 2017
Di matea je k.... od trenera neznam ko vidi u njemu potencialUnofficialpage je napisao/la:Nije dobro ovom treneru.
Nije Di Matteo vise, sada je Breitenreiter.adal je napisao/la:Di matea je k.... od trenera neznam ko vidi u njemu potencialUnofficialpage je napisao/la:Nije dobro ovom treneru.
adal je napisao/la:Di matea je k.... od trenera neznam ko vidi u njemu potencialUnofficialpage je napisao/la:Nije dobro ovom treneru.
svi znaju sveZdena04 je napisao/la:Jao pa vi sve znate o Šalkeu i Kolašincu.
Citam ija da se Roma okrenula Kolasincu.Sheyi je napisao/la:Izgleda da nema ništa od Dignea, pa se ovi okreću Kolašincu?
Znači Seo stiže u Romu.Gabon je napisao/la:Kolasinac nece nigdje tj. u Njemackoj je sretan
Ne bi bilo logično da ga prodamo. Ionako smo tanki u odbrani. To što nije igrao je čisto zbog pristupa igre (ofanzivnije se igralo). Kada bude potreban nešto defanziviji pristup, tada će i on biti starter. To će, vjerovatno, biti već sad u petak kada budemo igrali protiv Wolfsburga.Evil Genius II je napisao/la:svi znaju sveZdena04 je napisao/la:Jao pa vi sve znate o Šalkeu i Kolašincu.![]()
kakve su sanse da ga prodate? psg izgleda nece pustiti dignea u romu tako da je kolasinac postao prva opcija za lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.