Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Hrabro, hrabro nema sta !
Pogba je jezgro time i nas najbolji adut za buducnost, sto su prepoznali i uvidjeli u Juventusu. Srce mi ko dzamija jer su glatko odbili silne novce i dokazali da milioni nisu najvaznija stvar. Svaka cast upravi na celu sa cudesnim Marottom
Kako prenose mediji u Italiji Juve bi trebao kompletirati dovodjene nekog od navedenih igraca do srijede, samo je pitanje o kojem igracu se radi. Iskreno se nadam Dreksleru
...

Pogba je jezgro time i nas najbolji adut za buducnost, sto su prepoznali i uvidjeli u Juventusu. Srce mi ko dzamija jer su glatko odbili silne novce i dokazali da milioni nisu najvaznija stvar. Svaka cast upravi na celu sa cudesnim Marottom

Kako prenose mediji u Italiji Juve bi trebao kompletirati dovodjene nekog od navedenih igraca do srijede, samo je pitanje o kojem igracu se radi. Iskreno se nadam Dreksleru

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Iskreno, brand i kesh kroz marketing koji Pogba moze za tri - cetiri godine da donese...ovih 120 miliona je nista. Nadam se da ga i slijedece godine mozemo zadrzat.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- 10DelPiero
- Kontakt:
Svaka cast Pogbi kad mu novci nisu na prvom mjestu 

Alessandro Del Piero !
Nemojte se zanosit da nebi ista priča bila kao i sa Vidalom. Svima njima su bitni novci, kao i nama. Kad bi imali brdo zlata poželjeli bi drugo. Manite se te priče o ljubavi i vjernosti klubu. To ima smisla kad pričamo o igračima koji su ponikli u klubu i jos kao mala djeca navijali za isti.
Il Club più titolato al mondo!
10DelPiero je napisao/la:Svaka cast Pogbi kad mu novci nisu na prvom mjestu

Gianluca Di Marzio
21-08-2015 23:50
Tutti pazzi per Pogba, e non potrebbe essere altrimenti. Nelle scorse settimane si è tanto parlato di un interesse del Barcellona, adesso invece a farsi vivo è stato il Chelsea. Il club inglese, infatti, ha effettuato un tentativo per il gioiello della Juventus, vedendo però una porta chiusa. Sì, perché per la società bianconera il calciatore è incedibile e non si muoverà da Torino. Pogba sarà ancora bianconero, il Chelsea ci prova senza successo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro on je trazio da ide.. Pogba ce ostati dok bude zelio da ostane, ne pokusava ga se prodati trenutnomuxa je napisao/la:Nemojte se zanosit da nebi ista priča bila kao i sa Vidalom. Svima njima su bitni novci, kao i nama. Kad bi imali brdo zlata poželjeli bi drugo. Manite se te priče o ljubavi i vjernosti klubu. To ima smisla kad pričamo o igračima koji su ponikli u klubu i jos kao mala djeca navijali za isti.
Gazzetta - Paratici avvistato a Montecarlo 

- bianconeros
- Kontakt:
Mislim da je u ti 120 mil urucan i onaj neki Jones sto ga ganjaju iz everton al nisam opet siguran . Kako god nejde Pogba nigdje dok God sam ne zeli
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bernardo SilvaSissoko je napisao/la:Gazzetta - Paratici avvistato a Montecarlo

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
Ima li naznaka da ce otici nando?
Mislim da za njega trenutno nema mjesta u Juventuusu..mandza, morata, zaza..bio bi cetvrti izbor..
Beppe obraduj nas sa dobrim amc-om
Mislim da za njega trenutno nema mjesta u Juventuusu..mandza, morata, zaza..bio bi cetvrti izbor..
Beppe obraduj nas sa dobrim amc-om

#ALLEGRIOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Do sredine sedmice sljedece on ce biti Sevillin igrac. Posudba je u pitanju.JuventinoVero je napisao/la:Ima li naznaka da ce otici nando?
Moutinho i Abdennour. Mislim da zbog njih Marotta ide u MCSissoko je napisao/la:Gazzetta - Paratici avvistato a Montecarlo
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
- Kontakt:
Hajd ako nista bar da se oslobodimo plate njegove..
Abdenour je stoper po mjeri..ali vec imamo cetvoricu..da li to znaci da cemo igrati 352?
Moutinho je uvijek dobrodosao
Ali mi to sve naginje na 352 jer se dosta povezujemo i sa cuadradom..ne znam..zelim da igramo ofanzivnije ali sa ovim igracima moutinho, cuadrado, abdenour sve mi mirise na 352..
Ne kazem da bi to lose izgledalo, cak sta vise idealni igraci za tu formaciju..
Plus koliko znam ni jedan od tih igraca monaka nije igrao protiv valensije tako da mogu igrati u cl za nas..mozda ima istine u svemu tome.
Abdenour je stoper po mjeri..ali vec imamo cetvoricu..da li to znaci da cemo igrati 352?
Moutinho je uvijek dobrodosao

Ali mi to sve naginje na 352 jer se dosta povezujemo i sa cuadradom..ne znam..zelim da igramo ofanzivnije ali sa ovim igracima moutinho, cuadrado, abdenour sve mi mirise na 352..
Ne kazem da bi to lose izgledalo, cak sta vise idealni igraci za tu formaciju..
Plus koliko znam ni jedan od tih igraca monaka nije igrao protiv valensije tako da mogu igrati u cl za nas..mozda ima istine u svemu tome.
#ALLEGRIOUT
Ma kakav Abdenur. Em ima cijenu, em mi imamo 4 stopera ispred njega + Caceres. Mi smo sa stoperskim pojacanjima zavrsili za duzi vremenski period. Eventualno ce dolaziti neko da zamjeni kada se Barza penzionise i za par godina ako Chiellini ne bude mogao. Rugani-Bonucci ce da dominira svijetom sljedecih 5 godina.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Abdenur je stoper koji bi u Juventusu postao najbolji stoper na svijetu...igrac "rodjen" za Juventusa i maestralno pojacanje..
nije toliko nuzno jer imamo vrhunskih stopera, ali takvog igraca ako imas priliku da dovedes to se ne propusta
nije toliko nuzno jer imamo vrhunskih stopera, ali takvog igraca ako imas priliku da dovedes to se ne propusta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma dobro većina zna da ćemo teško zadržati Pogbu do 30ti u Juventusu, ali ovog ljeta nakon svega i davanja 10ke ni za koji novac ne smije otići, a za naredni period ćemo vidjeti, onog trenutka kad poželi ići neka ga puste, ali svakako za ponudu koja će zadovoljiti klub. Jednostavno odlučili su da njemu povjere ulogu zvijezde u ekipi, i da se oko njega pravi ekipa za ovu sezonu.muxa je napisao/la:Nemojte se zanosit da nebi ista priča bila kao i sa Vidalom. Svima njima su bitni novci, kao i nama. Kad bi imali brdo zlata poželjeli bi drugo. Manite se te priče o ljubavi i vjernosti klubu. To ima smisla kad pričamo o igračima koji su ponikli u klubu i jos kao mala djeca navijali za isti.
Jedan je El Pado“Sutra će Simone Padoin igrati ispred obrane Pirlovu ulogu. Velika je prednost što ga imamo u momčadi.”

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlFantasista
- Kontakt:
Zabi ga Draxler za Rudare, sad ce mu jos vise cijena narasti.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sun:Chelsea za Pogbu ponudio Williana, Oscara i Cuadrada

Da ubace Matića i onu fizioterapeutkinju opet ga ne bi prodao.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 4 gosta.