Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Lik hladno stavi najjacu Rominu postavu ikad, bez Sea. E svasta za vidjeti u danasnjem vaktu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
Nema potrebe citati komentar koji pocinje ovom recenicom, tesko da moze biti nesto vrijedno citanja.hurem je napisao/la:Kako glupo rezonovanje....

-
Pa nije zvanicno presao, ako dodje, to ce biti daleko najjaca postava Rome u istoriji.Clutch je napisao/la:Lik hladno stavi najjacu Rominu postavu ikad, bez Sea. E svasta za vidjeti u danasnjem vaktu.

Kad nemaš više kome dođeš malo sebiClutch je napisao/la:Lik hladno stavi najjacu Rominu postavu ikad, bez Sea. E svasta za vidjeti u danasnjem vaktu.

I bolje ti je, jer tesko da bi mogao shvatiti sa svojim povrsnim promisljanjem...SjeverniVjetar je napisao/la:Nema potrebe citati komentar koji pocinje ovom recenicom, tesko da moze biti nesto vrijedno citanja.hurem je napisao/la:Kako glupo rezonovanje....
Ta Roma ni u kojem slučaju nije mogla biti među prvih pet tog vremena :
Real prvak iz 2000
Bayern prvak 2001
Man Utd sa Fergijem i gro igrača koji su uzeli tripletu
Valencia koja je ekstra igrala i došla 2000 u finale, kao i godinu kasnije
Arsenal koj se sa Unitedom borio za titulu
Juventus (nije što sam subjektivan) ali Roma je 2001 samo ''za prsa'' uzela Scudetto
Deportivo La Coruna sa Makaayem
Barcelona kakva takva ...
Bila je to jaka Roma ali izgubiše od Reala kući, godinu prije od Liverpoola, ne sjećam se da li su prošli grupu ali reći da je to jedna od pet najboljih ekipa tog vremena je napuhano.
Real prvak iz 2000
Bayern prvak 2001
Man Utd sa Fergijem i gro igrača koji su uzeli tripletu
Valencia koja je ekstra igrala i došla 2000 u finale, kao i godinu kasnije
Arsenal koj se sa Unitedom borio za titulu
Juventus (nije što sam subjektivan) ali Roma je 2001 samo ''za prsa'' uzela Scudetto
Deportivo La Coruna sa Makaayem
Barcelona kakva takva ...
Bila je to jaka Roma ali izgubiše od Reala kući, godinu prije od Liverpoola, ne sjećam se da li su prošli grupu ali reći da je to jedna od pet najboljih ekipa tog vremena je napuhano.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Gabon
- Kontakt:
hurem je napisao/la:Kako glupo rezonovanje...ne mozes porediti 2001.godinu i 2015...sada imas 10 timova koji maltene podjednako pretenduju na sami vrh u LP, a tih godina se uvijek sve vrtilo oko jednog ili dva tima...dovoljan primjer su ti Valencia, Porto, Monaco...koji nisu bili u finalima zahvaljujuci svojoj snazi, nego zahvaljujuci tadasnjoj "snazi" velikih timova...ako izuzmes eru Galaktikosa i onu generaciju Milana (Kaka, Shevchenko, Seedorf...) vidjet ces da tu nije bilo super jakih timova kao sto su to danas u isto vrijeme Barcelona, Real, Bayern, PSG, Juventus, Chelsea, City...itd...
Tada je konkurencija bila dosta slabija u odnosu na konkurenciju u posljednjih par godina, pa je zato tadasnja Roma mogla biti u tih 5 naj timova kao sto ti kazes, a danasnja nije ni u 15...a po kvaliteti su te dvije generacije Rome tu negdje, htio to neko prihvatiti ili ne...ja u toj generaciji vidim samo 3 ekstra igraca (Batistuta, Totti, Cafu), ostali su samo vrlo dobri, i podignut im je imidz najvise zahvaljujuci (jedva) osvojenoj tituli...
Budi siguran da je recimo jedan Radja Naingolan bolji od svakog igraca iz te 2001.godine, ako izuzmes ovu trojicu...
Romi jedino fali da sredi zadnju liniju i da slobodno krene u pohod na scudetto, samo da ih povrede zaobidju...Juve nije sto je bio prosle sezone i tu sva prica zavrsava, koliko god Juventini bili preoptimisticni, vrlo brzo ce shvatiti realne domete svog tima, pogotov u Europi, a ti dometi su itekako grcevita borba za svaki bod i za scudetto a ne setanje kroz ligu kao posljednjih godina...
Zivi bili pa vidjeli.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Opet se stvara jaka Roma to je jedino bitno. Inter ce biti jako opasan ove sezone pa i Milan. O Juventusu da ne govorimo. Lazio, Napoli, Fiorentina mogu da iznenade svakoga. Nadam se da se Milan nece jos pojacati do kraja sezone. Seo bi bio fenomenalan u Romi. Samo naravno ako bude dolazio on zeli da igra i zato bi trebao propasti prvo ovaj transfer Dignea iz PSG-a pa tek onda mozemo da pricamo realnije o transferu Kolasinca. Stvara se opet jaka Roma nalik na ovu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Sead Kolašinac
Precjenjuje se previse ovaj tim Rome, glavni favorit je i dalje Juve. Fenomenalno su se pojacali, ali kako ce to da funkcionise na terenu, ostaje da vidimo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjalo bi Kolašinca vidjeti u Serie A, tim sa tri bosanca koji mogu u jednom momentu biti zajedno na terenu mislim da nismo još vidjeli, ili se varam?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cafu legenda. Uvijek se sjetim ovoga kada cujem njegovo imekrmpotich je napisao/la:Slazem se s tobom ako je Roma osnovana 2010 godineamorovski je napisao/la: nikad jača Roma od osnivanja. Sto posto
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Ovoga se naravno i ne sjecas
![]()

Sta uradi prgavom cehu. kuknjava

-
Energie Cottbus, Bundesliga 02/03, T.Piplica, F.Hujdurovic, B.Akrapovic, M. Topicramiral je napisao/la:Valjalo bi Kolašinca vidjeti u Serie A, tim sa tri bosanca koji mogu u jednom momentu biti zajedno na terenu mislim da nismo još vidjeli, ili se varam?

- DonCorleone
- Kontakt:
Re: AW: Sead Kolašinac
Otkud znas da se precjenjuje, pa oni imaju potencijal da budu ekipa koja ce najvise pokazati ove sezone na svim poljima takmicenja. Barem po meni. Apsolutno je sve moguce, a Edin je konacno dosao u zdravu sredinu (konstanta u igri), a mi, pogotovo mi, znamo sta to moze da znaci sto se tice golova.Goalgetter je napisao/la:Precjenjuje se previse ovaj tim Rome, glavni favorit je i dalje Juve. Fenomenalno su se pojacali, ali kako ce to da funkcionise na terenu, ostaje da vidimo.
Seo kao Seo, vjerovatno ide u lov umjesto na trening tako da trener nema dovoljan uvid u njegove igracke sposobnosti. Bojim se po zivot tenera uostalom, nije mu dobro.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mislim da je ovo samo novinarska patka, Digne dolazi skoro sigurno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Roma zeli dovesti Digne-a ali Psg trenutno koci transfer jer nisu uspjeli da dovedu Kurzawu,Kolasina je plan B mada je Roma vec uspostavila kontakt...Moguce je da Kolasinac zavrsi u Rimu jer tesko je da ce PSG kupiti Kurzawu i Monaca...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
A svi se zapravo pozivaju na 'talijane, tako da...
Iako bi mu Roma 10 puta bolje legla ja bih ga nesto vise volio vidjeti u Liverpoolu, ne znam ni ja sto...mozda kako bih imao jos jedan klub vise za pratiti, mozda sto je to Liverpool i PL...ne znam.
U Romi bi se sigurno snasao, za Liverpool nisam siguran - to bi mu bio mnogo veci izazov.
Iako bi mu Roma 10 puta bolje legla ja bih ga nesto vise volio vidjeti u Liverpoolu, ne znam ni ja sto...mozda kako bih imao jos jedan klub vise za pratiti, mozda sto je to Liverpool i PL...ne znam.
U Romi bi se sigurno snasao, za Liverpool nisam siguran - to bi mu bio mnogo veci izazov.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko mu je konkurencija u Schalkeu? Moze li se ocekivati da ce biti standardan ove sezone?Goalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu
Dennis Aogo. Pa po meni onako realno, nije Aogo toliko bolji igrač od njega ako uopšte i jeste, jači je u ofanzivi al' je u defanzivi sigurno slabiji. A moje neko lično mišljenje da je njima potrebnija jaka odbrana pošto svakako imaju jak napad.SlevinKelevra je napisao/la:Ko mu je konkurencija u Schalkeu? Moze li se ocekivati da ce biti standardan ove sezone?Goalgetter je napisao/la:Ma na kraju krajeva on nece nigdje ici, u to sam siguran. Ali eto, neka i mediji imaju sta da pisu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.