pride_of_merseyside je napisao/la: To nije dovoljno, ne može tako.
Moramo pomoći i tebi nekako. Hoćeš da i ja budem tužna![]()
Danke, ich fühle mich sehr geehrt.
Nemas sta pomagati, da mi je cejf kukao bih na odgovarajucoj temi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pride_of_merseyside je napisao/la: To nije dovoljno, ne može tako.
Moramo pomoći i tebi nekako. Hoćeš da i ja budem tužna![]()
vašar, književne večeri, neki turnir u malom fudbalu (svaki put ga osvoje gorski crnci ).... slava opštine... Velika Gospojinasamo_lijevo je napisao/la:@Dantes, jesi ziv ?
MoRel bit da sam danas cuo da je kod vas vasar ?
I ja ovo pođo da napišemDonnie Darko je napisao/la:otključaj temu o svemiru pa onda piširio_Ferdy88 je napisao/la:.
Sreca pa Bundesliga igra petkom.FaraonTM je napisao/la:Joj racija večeras po gradu ljevičaru, gdje god sam otišao dohvatili su me
DANTES je napisao/la:vašar, književne večeri, neki turnir u malom fudbalu (svaki put ga osvoje gorski crnci ).... slava opštine... Velika Gospojina
Ma ona lafo krim policija što gore po Sebilju auta zaustavljaju. Bio je onaj jedan što vozi onog Golfa 5 sivog sa radarom po gradu, visok plav mršav jedini u onoj obicnoj uniformi.. Ove ostale ne znam, oni su bili u onim crnim uniformama haman kao specijalci samo što kačkete nosaju.samo_lijevo je napisao/la:Sreca pa Bundesliga igra petkom.FaraonTM je napisao/la:Joj racija večeras po gradu ljevičaru, gdje god sam otišao dohvatili su meInace bih i ja zapeo.
Koji su bili ?
Nisu valjda nasi seljaci sa Buka ? Ja bih se smijao.
nekad je bilo vrh... pogotovo književne večerisamo_lijevo je napisao/la:znaci i vi to furate. Ja vece gluposti nisam vidio, barem ovo sto je kod nas.
za malu da.... za veliku je onako... za malu bi se napio najeo a boga mi možda i omastioalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:vašar, književne večeri, neki turnir u malom fudbalu (svaki put ga osvoje gorski crnci ).... slava opštine... Velika Gospojina
e bio sam i u Guči i na Exitu, ali u Čajniču za Gospojinu nisam. Moraću otići, kažu ljudi da bude pravo dobro.
nama je samo taj zadnji dan i to uveče ono muzika i vašar prije toga su sport, rok koncerti i knjigeFaraonTM je napisao/la:Ma i kod nas je sedam dana, al' književnika najmanje ima vala![]()
Više liči na Čevljanoviće
Pupa hava. Bez specijalaca iz Zenice nema nista.FaraonTM je napisao/la:
Ma ona lafo krim policija što gore po Sebilju auta zaustavljaju. Bio je onaj jedan što vozi onog Golfa 5 sivog sa radarom po gradu, visok plav mršav jedini u onoj obicnoj uniformi.. Ove ostale ne znam, oni su bili u onim crnim uniformama haman kao specijalci samo što kačkete nosaju.
DANTES je napisao/la:ja nekako ovako zamišljam prajd i uštipak ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.