FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa sjetimo se samo prije par sezona (zadnja sezona sa Rajkardom)...identicna sezona kao ova, citavo vrijeme smo bili vodeci na tabeli i onda lokalni derbi za Espanyolom ,Talmudo nam ga šuknu pod bubrege i otvori se Realu ,iskociše na prvo mjesto i uzeše titulu na kraju zahvaljujuci Talmudu
a Espanyolu ni zašta nije trebalo jbg.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Znači Sevilla nema pravo na kisk.solidus je napisao/la:Sevilla 21 : 00 Barcelona
Almería 19 : 00 Sevilla
Deportivo La Coruña 21 : 00 Mallorca
Mallorca 19 : 00 Espanyol
Treba joj bar bod protiv Barce.
FK Pjetlovi
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ima pravo na ovu sljedecu tekmu da kiksareds je napisao/la:Znači Sevilla nema pravo na kisk.solidus je napisao/la:Sevilla 21 : 00 Barcelona
Almería 19 : 00 Sevilla
Deportivo La Coruña 21 : 00 Mallorca
Mallorca 19 : 00 Espanyol
Treba joj bar bod protiv Barce.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
real je tada bio prvi na tabeli jedno 5, 6 kola zbog omjera medjusobnog, nije tek u predzadnjem kolu zasjeo na prvo mjesto.drop je napisao/la:Pa sjetimo se samo prije par sezona (zadnja sezona sa Rajkardom)...identicna sezona kao ova, citavo vrijeme smo bili vodeci na tabeli i onda lokalni derbi za Espanyolom ,Talmudo nam ga šuknu pod bubrege i otvori se Realu ,iskociše na prvo mjesto i uzeše titulu na kraju zahvaljujuci Talmudu![]()
nije ja mislim bila zadnjaWolverine je napisao/la:real je tada bio prvi na tabeli jedno 5, 6 kola zbog omjera medjusobnog, nije tek u predzadnjem kolu zasjeo na prvo mjesto.drop je napisao/la:Pa sjetimo se samo prije par sezona (zadnja sezona sa Rajkardom)...identicna sezona kao ova, citavo vrijeme smo bili vodeci na tabeli i onda lokalni derbi za Espanyolom ,Talmudo nam ga šuknu pod bubrege i otvori se Realu ,iskociše na prvo mjesto i uzeše titulu na kraju zahvaljujuci Talmudu![]()
zadnja sezona s njim je bila kad smo ja mislim treci zavrsili kad nas je kanto ko je stigao
msm 18 bodova smo na kraju kasnili za realom
ispravite me ako grijesim
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Prema istraživanju internetskog portala stadionwelt.de, najviše navijača u prosjeku na domaćim je utakmicama ove sezone imao još uvijek aktualni europski nogometni prvak Barcelona...
Guardiolinu je momčad tako na Camp Nouu u prosjeku gledalo 80.194 navijača. Iza Katalonaca se smjestila dortmundska Borussia čiji je Westfalen u prosjeku ispunjavalo 77.057 gledatelja.
Slijede madridski Real (76.776) i Manchester United (74.900), a Top 5 zatvara novi njemački prvak Bayern (69.000). Među deset najgledanijih u domaćim utakmicama su još dva njemačka kluba, te po jedan engleski, talijanski i francuski.
Top 10 europskih klubova po gledanosti u domaćim utakmicama u sezoni 2009/2010
1. Barcelona 80.194
2. Borussia Dortmund 77.057
3. Real Madrid 76.776
4. Manchester United 74.900
5. Bayern 69.000
6. Schalke 61.293
7. Arsenal 59.922
8. Hamburger SV 55.335
9. Inter 50.611
10. Marseille 49.382...
Guardiolinu je momčad tako na Camp Nouu u prosjeku gledalo 80.194 navijača. Iza Katalonaca se smjestila dortmundska Borussia čiji je Westfalen u prosjeku ispunjavalo 77.057 gledatelja.
Slijede madridski Real (76.776) i Manchester United (74.900), a Top 5 zatvara novi njemački prvak Bayern (69.000). Među deset najgledanijih u domaćim utakmicama su još dva njemačka kluba, te po jedan engleski, talijanski i francuski.
Top 10 europskih klubova po gledanosti u domaćim utakmicama u sezoni 2009/2010
1. Barcelona 80.194
2. Borussia Dortmund 77.057
3. Real Madrid 76.776
4. Manchester United 74.900
5. Bayern 69.000
6. Schalke 61.293
7. Arsenal 59.922
8. Hamburger SV 55.335
9. Inter 50.611
10. Marseille 49.382...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
da,nisam ni vidio da je rekao da je zadnja sezona bila rajkardova.T-MAC je napisao/la:nije ja mislim bila zadnjaWolverine je napisao/la:real je tada bio prvi na tabeli jedno 5, 6 kola zbog omjera medjusobnog, nije tek u predzadnjem kolu zasjeo na prvo mjesto.drop je napisao/la:Pa sjetimo se samo prije par sezona (zadnja sezona sa Rajkardom)...identicna sezona kao ova, citavo vrijeme smo bili vodeci na tabeli i onda lokalni derbi za Espanyolom ,Talmudo nam ga šuknu pod bubrege i otvori se Realu ,iskociše na prvo mjesto i uzeše titulu na kraju zahvaljujuci Talmudu![]()
zadnja sezona s njim je bila kad smo ja mislim treci zavrsili kad nas je kanto ko je stigao![]()
msm 18 bodova smo na kraju kasnili za realom
ispravite me ako grijesim
u njegovoj zadnjoj je barca bila zaostala 17 poena za realom. u njegovoj predzadnjoj su imali jednak broj bodova.
Greška, do mene 
Za sve navijače Barce je ovaj kratak dokumentarni film must see
Dan Walker je sa Joanom Laportom prošao kroz njegove zadnje mjesece ko predsjednik Barcelone i govore o identiteti Barce i još jednom više razkriju zašto je barca više od kluba.
Download
Danas je tačno godinu dana od gola Inieste na Stamford Bridgu Video link
Dan Walker je sa Joanom Laportom prošao kroz njegove zadnje mjesece ko predsjednik Barcelone i govore o identiteti Barce i još jednom više razkriju zašto je barca više od kluba.
Download
Hvala na filmu.omgmessi je napisao/la:Za sve navijače Barce je ovaj kratak dokumentarni film must see![]()
Download
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Što lima pravo na ovu sljedecu tekmu da kiksa![]()
Iz Valencije je stigla potvrda da nema govora o tome da damo Bojana i pare za Vilju, kako kazu, oni hoce samo pare, cupaju se iz dugova, mada vjerovatno niko iskreno nije ni posumnjo da cemo se odreci Bojančeta. Biće zanimljivo pratiti ovu sagu o nasoj buducoj zamjeni za Anrija. Kako stvari stoje, Vilja je izgleda najizgledniji, u opciji su i Ribbery, Di Marija, Arsavin, pa cak mozda i Torres. Ja bi reko da Vilja ne vrijedi vise od 40 miliona, dobar jeste, ali nije bas ni mlad. Od svih ovih nabrojanih ja bi reko da bi Vilja i bio najbolje pojacanje, jer nam takav tip gladan golova i treba mozda najvise, a opet mogao bi se lako uklopiti u nasu igru i grati i lijevo krilo i spica. Da dovedemo Riberija, mozda bi imali previse niskih igraca slicnih kvaliteta. Bice bas zanimljivo pratiti sta ce biti od svega toga, kao i moguci prelazak Fabregasa, Klisija ili nekog treceg. Zamislite da recimo ovo ljeto dovedemo Vilju i Fabregasa, a sledece sezone Toresa umjesto Ibre, sto nije nerealno, skora cijela spanska repka u Barci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ŠOK I nevjerica zavladali su nakon što su igrači Barcelone Zlatan Ibrahimović i Gerard Pique snimljeni u prilično nezgodnoj pozi.
Na fotografiji koja je navodno procurila s Facebooka, a potom ekspresno preplavila španjolske i talijanske medije vidljivo je kako je Ibrahimović, koji je prije dolaska u Barcu bio igrač talijanskog prvoligaša Intera, nježno uhvatio Piquea za ručicu, a neki od najčešćih naslova koji "vrište" iznad spomenute fotografije su "Ibrahimović je gay?!" i "Barcini igrači Ibra i Pique su homoseksualci?".
Krajem travnja Gerard Pique proglašen je najseksi muškarcem u Kataloniji te je tako svog trenera Josepha Guardiolu izgurao na drugo mjesto pa u nekima od komentara na objavljene fotografije stoji kako "nije ni čudo da je Ibra pao na njega".
Neki tvrde i kako je riječ o fotomontaži, ali talijanski i španjolski mediji tvrde kako je fotografija autentična. Što će na ovo reći Ibrahimovićeva supruga Helena Seger, s kojom ima dvoje djece, tek ćemo vidjeti.
ŠOK I nevjerica zavladali su nakon što su igrači Barcelone Zlatan Ibrahimović i Gerard Pique snimljeni u prilično nezgodnoj pozi.
Na fotografiji koja je navodno procurila s Facebooka, a potom ekspresno preplavila španjolske i talijanske medije vidljivo je kako je Ibrahimović, koji je prije dolaska u Barcu bio igrač talijanskog prvoligaša Intera, nježno uhvatio Piquea za ručicu, a neki od najčešćih naslova koji "vrište" iznad spomenute fotografije su "Ibrahimović je gay?!" i "Barcini igrači Ibra i Pique su homoseksualci?".
Krajem travnja Gerard Pique proglašen je najseksi muškarcem u Kataloniji te je tako svog trenera Josepha Guardiolu izgurao na drugo mjesto pa u nekima od komentara na objavljene fotografije stoji kako "nije ni čudo da je Ibra pao na njega".
Neki tvrde i kako je riječ o fotomontaži, ali talijanski i španjolski mediji tvrde kako je fotografija autentična. Što će na ovo reći Ibrahimovićeva supruga Helena Seger, s kojom ima dvoje djece, tek ćemo vidjeti.
ima slika na http://www.i n d e x.hr
ima slika na http://www.i n d e x.hr
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zar neko vjeruje u ove gluposti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- __Liedson__
- Kontakt:
Pique mi je oduvijek bio sumnjiv...

[youtube][/youtube]
pique je strah i trepet u barcinoj svlacionici
pique je strah i trepet u barcinoj svlacionici
sumnjivo da Bog kaze
ali zajebi to, FC Barcelona u finalu eurolige, cestitke kosarkasima
ali zajebi to, FC Barcelona u finalu eurolige, cestitke kosarkasima
- nidjo_barca
- Kontakt:
Igrači koji su potekli iz Barcelonine škole nogometa su postigli 93 od ukupno 131 gol tokom cijele sezone,što procentualno znači udio od gotovo 71 %.
Predvođeni Messijem,najboljim strijelcem lige i autorom 44 gola u cijeloj sezoni, njih 10 koji su uspijeli postići ovaj rezultat su:Carles Puyol, Pedro Rodríguez, Xavi Hernández, Bojan Krkic, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jeffren Suárez i Thiago Alcántara.
Među njima se takođe ističe i Pedro,jedini igrač koji je uspio postići pogodak u 6 različitih takmičenja u jednoj sezoni (10 u Španskoj ligi,4 U Ligi Prvaka,3 u kupu, 1 u Superkupu Španije i 2 na Svetskom klupskom prvenstvu).
Iako ne spadaju među napadače,Puyol (1 gol u Š. ligi),Pique (2 u Š.ligi i 2 u Ligi Prvaka) i Busquets (1 gol na Svjetskom klupskom prvenstvu) takođe čine grupu ovih nezaustavljivih "canterana".
Predvođeni Messijem,najboljim strijelcem lige i autorom 44 gola u cijeloj sezoni, njih 10 koji su uspijeli postići ovaj rezultat su:Carles Puyol, Pedro Rodríguez, Xavi Hernández, Bojan Krkic, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jeffren Suárez i Thiago Alcántara.
Među njima se takođe ističe i Pedro,jedini igrač koji je uspio postići pogodak u 6 različitih takmičenja u jednoj sezoni (10 u Španskoj ligi,4 U Ligi Prvaka,3 u kupu, 1 u Superkupu Španije i 2 na Svetskom klupskom prvenstvu).
Iako ne spadaju među napadače,Puyol (1 gol u Š. ligi),Pique (2 u Š.ligi i 2 u Ligi Prvaka) i Busquets (1 gol na Svjetskom klupskom prvenstvu) takođe čine grupu ovih nezaustavljivih "canterana".
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
vjerujem da se sjecate ovoga... crveni karton, promasen penal, onda 1:1 pa 2:1
moram napomenuti da je Dinho u gol prilici se nasao nakon ofsajdcica
vjerujem da se sjecate ovoga... crveni karton, promasen penal, onda 1:1 pa 2:1
moram napomenuti da je Dinho u gol prilici se nasao nakon ofsajdcica