NK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: NK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 21 avg 2015, 20:05

paulus je napisao/la:http://www.visoko.co.ba/video-dani-slav ... na-kosevu/
Sjecal se ko ove ekme
Sjecamo se ovog ... sa brkovima. :twisted:
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 21 avg 2015, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 avg 2015, 20:07

IGM NOVI SPONZOR NK BOSNA VISOKO

slika

NK Bosna Visoko danas je dobio novog sponzora za 2015/2016. godinu. Naime, danas su član UO Muhamed Husić i generalni direktor IGM Visoko gospodin Mustafa Uzunalić potpisali jednogodišnji sponzorski ugovor.

Predstavnik kluba Muhamed Husić izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te očekuje kako će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti. Također, generalni direktor IGM Visoko gospodin Mustafa Uzunalić je zadovoljan sa potpisanim ugovorom i pohvalio je rad sadašnje uprave koja je uradila mnogo na stvaranju infrastrukture i cestitao je igračima na dobrim rezultatima koje su postigli u prethodne dvije utakmice, te je zazelio mnogo srece u buducnosti NK Bosna Visoko. Upravni odbor NK Bosna Visoko se zahvaljuje generalnom direktoru Mustafi Uzunaliću na potpisanom ugovoru te pozivaju građane da podržavaju domaće kompanije.

BUDI BOSNA!!!

Industrija građevinskog materijala IGM Visoko posluje kao društvo ograničene odgovornosti. Osnovna djelatnost je proizvodnja cigle, proizvodnja EPS, proizvodnja AL-PVC stolarije, trgovina građevinskim materijalima i građevinska operativa. Generalni direktor je gosp. Mustafa Uzunalić. Društvo je u vlasništvu domaćih fizičkih lica.

http://nkbosna.ba/igm-novi-sponzor-nk-bosna-visoko/

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 avg 2015, 20:26

samo_lijevo je napisao/la:
paulus je napisao/la:http://www.visoko.co.ba/video-dani-slav ... na-kosevu/
Sjecal se ko ove ekme
Sjecamo se ovog ... sa brkovima. :twisted:
Ja sam bio ovdj na vikendu i vojske i to je demon imas dva dana ti ides Bosnu gleda, jedan od razloga sto raje ema na ekmama bosne je ovo prevelik uspjeh na startu . Bosni treba borba za ulazak da se raja pogotov mladja nalozi al sa ovim kadrom tesko al je dovoljno dobar da iodtanemo tu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 avg 2015, 21:36

Nerealno je pricati o borbi za PL. Ne treba nista raditi na silu, treba se jos mnogo stvari uraditi u i oko kluba. Bitan je opstanak, pa naredne sezone se moze pricati o nekim vecim ciljevima. Ipak je ovo ekipa sa 5-6 igraca u prvom timu a da su U 21, u rezervi skoro svi. Sada je bitno da nas gledaju sa vecim respektom, posebno ce to doci do izrazaja ako uvezemo jos par pozitivnih rezultata. Rijetko ce se ko naigrati protiv Bosne, mnogi ce izgubiti unaprijed upisane bodove.

Publike ima, vraca se polako. Evo govore da ce u Travniku biti odlicna cifra. Ako kojim slucajem dobiju, onda ce protiv Jajca biti pun stadion.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 10:52

samo_lijevo je napisao/la:Nerealno je pricati o borbi za PL. Ne treba nista raditi na silu, treba se jos mnogo stvari uraditi u i oko kluba. Bitan je opstanak, pa naredne sezone se moze pricati o nekim vecim ciljevima. Ipak je ovo ekipa sa 5-6 igraca u prvom timu a da su U 21, u rezervi skoro svi. Sada je bitno da nas gledaju sa vecim respektom, posebno ce to doci do izrazaja ako uvezemo jos par pozitivnih rezultata. Rijetko ce se ko naigrati protiv Bosne, mnogi ce izgubiti unaprijed upisane bodove.

Publike ima, vraca se polako. Evo govore da ce u Travniku biti odlicna cifra. Ako kojim slucajem dobiju, onda ce protiv Jajca biti pun stadion.
Ako Bosna zareda i bude medju tri mozda se i planovi promjene , al oba ekma mnogo vazna , sa ovom pobjedom bi biloo jasno da je Bosna u prvih 5 ekipa, Treba dodat poslije ove sezone kad ispadnu 3 4 iz premijer lige puno puno teze ce bi uc u premijer. Zao mi je i sto prvu ne naprave jedinstvenu pa od druge da idu po Entitetima jer bi bila mnogo ineresantnija i jaka Prva liga. I ne znam sto je nerealno pregzit Capljinu dobit Gorazde ako dobihu tricu gore . Bosna moze biz na kraju sezone makar blizu gore . Ako budu u 5 7 bodova moze se pojacat i jurnut pa sta bude.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 22 avg 2015, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2015, 10:56

samo_lijevo je napisao/la:Nerealno je pricati o borbi za PL. Ne treba nista raditi na silu, treba se jos mnogo stvari uraditi u i oko kluba. Bitan je opstanak, pa naredne sezone se moze pricati o nekim vecim ciljevima. Ipak je ovo ekipa sa 5-6 igraca u prvom timu a da su U 21, u rezervi skoro svi. Sada je bitno da nas gledaju sa vecim respektom, posebno ce to doci do izrazaja ako uvezemo jos par pozitivnih rezultata. Rijetko ce se ko naigrati protiv Bosne, mnogi ce izgubiti unaprijed upisane bodove.

Brate sljedece sezone ce tu bit Vitez , mozda Travnik , mozda Mladost , jos neko iz PL i dodas recimo Zvjezdu i jos par klubova , bice 7 8 klubova koji ce ic a ulazak . Puno ce teze bit uc . Ovo je zadnja sezona gdje ce ekipe ulazit sa prepadima nekim. Dobra stvar je da ce liga bit jaca

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 avg 2015, 18:41

@samo_lijevo brate sta vam to sudija radi u NT :think:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 avg 2015, 21:01

theboss_RD07 je napisao/la:@samo_lijevo brate sta vam to sudija radi u NT :think:
Odigrali smo lose, realno govoreci. Nismo bili na nivou.Oni su postigli odlican gol, ono je jednom u sezoni.

Jedan detalj u vezi sudije, Culovi razbili nos, citavo lice u krvi, nsravno faul za domacina. Kako se blizio kraj meca, ako pridjemo sesnaestercu, odmah je zastavica u zraku.

Ali, sve u svemu, sami smo krivi, losa igra.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 avg 2015, 22:45

samo_lijevo je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:@samo_lijevo brate sta vam to sudija radi u NT :think:
Odigrali smo lose, realno govoreci. Nismo bili na nivou.Oni su postigli odlican gol, ono je jednom u sezoni.

Jedan detalj u vezi sudije, Culovi razbili nos, citavo lice u krvi, nsravno faul za domacina. Kako se blizio kraj meca, ako pridjemo sesnaestercu, odmah je zastavica u zraku.

Ali, sve u svemu, sami smo krivi, losa igra.
Vidim zalili su se da je sudija bio lak sto se tice kartona, da je u svakoj prilici i neprilici pokazivao karton, a vidim i crveni ste dobili. Pa reko da nije bilo kakve mucke ili je zasluzeno

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 avg 2015, 22:50

Mujkic je dobio dva zuta kartona u razmaku od pola minute, eto kako smo dobili crveni. Smijesno.

No, mi smo sami krivi. Da smo odigrali kako znamo ne bi im ni sudija mogao pomoci. Nisu ni ovi domacini nista bolje igrali, losi su bili kao i mi. Ali eto postigli prelijep gol, imali par prilika kada je Bosna krenula u napad sa igracem manje.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 avg 2015, 19:47

Bosna savladala Mladost

slika

Nogometaši Bosne pobjedili su ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja u prijateljskoj utakmici koja je danas odigrana na stadionu Luke. U prvom poluvremenu je premijerligaš imao nešto više od igre i gosti su poveli golom Gačana, sredinom prvog poluvremena. Bosna se trudila do kraja prvog dijela da izjednači i uspjeli su u tome u finišu prvog poluvremena kada pogađa A.Hodžić. U drugom su gosti još više mijenjali ionako kombinovani sastav, a mijenjala je i Bosna, pa se u takvom odnosnu snaga visočki prvoligaš bolje snašao i preko Čabaravdića uspio doći do potpunog preokreta i pobjede rezultatom 2:1. Bila je to dobra provjera pred derbi 4.kola Prve lige Federacije u kojem Bosna u subotu od 16:30 na stadionu Luke dočekuje Metalleghe iz Jajca

PREVENT NOVI SPONZOR NK BOSNA VISOKO

NK Bosna Visoko danas je dobio novog sponzora za 2015/2016. godinu.

Naime danas su, predsjednik UO NK Bosna Visoko Faruk Ihtijarević i direktor Prevent Visoko gospodin Mirza Kahriman, potpisali sponzorski ugovor za predstojecu polusezonu.

Predsjednik UO NK Bosna Visoko Faruk Ihtijarević izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom i zahvalio se ujedno Prevent grupaciji koja je bila jedan od sponzora izgradnje terena sa umjetnom travom na gradskom stadionu Luke Visoko. Faruk Ihtijarević je rekao da ugovor koji je potpisan sa Prevent grupacijom ce puno pomoci i olaksati rad upravnog odbora NK Bosna Visoko, te očekuje kako će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti.

Također, direktor Prevent Visoko Mirza Kahriman je zadovoljan sa potpisanim ugovorom i pohvalio je rad sadašnje uprave koja je uradila mnogo na stvaranju dobre infrastrukture odnosno svih preduslova za razvijanje sportasa a posebno djece. Direktor Kahriman na kraju je zaželio našem klubu mnogo srece u nastavku prvenstva. Upravni odbor NK Bosna Visoko se zahvaljuje ovoj vodećoj bh kompaniji na ukazanom povjerenju kao i činjenici da kontinuirano podržava razvoj lokalne zajednice.

Press NK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 avg 2015, 19:02

Na kraju smo dobro prosli, imali smo priliku za ubjedljiviju pobjedu, ali gosti su nas opasno stidli pred kraj. Postigli su drugi gol, ali sviran je ofsajd.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 29 avg 2015, 19:18

Pa jel bio prijatelju

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 avg 2015, 19:49

Ne znam brate, bio sam na sredini terena, prevelika je bila guzva da bi mi mogli vidjeti. Sve se desavalo unutar 5 metara na centarsut sa lijeve strane. Pomocni je odmah digao zastavicu, nije bilo oklijevanja ni sekunde.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 29 avg 2015, 20:10

Hvala prijatelju,vidimo se u jajcu

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 avg 2015, 21:15

Bosna postigla golove iz kontre i polukontre. Prvi gol je bila 1 na 1 situacija u kojoj su ucestvovali Hodzic i Helvida. Vezni Bosne je krasnim driblingom izbacio Helvidu i postigao gol.
Drugi gol je izbacena lopta iz zadnje linije, dolazi do Hodzica na sredini terena koji do golmana ima otvoren put. Ponovo driblingom prelazi golmana i ubacuje u praznu mrezu.
Cabaravdic je imao 100 % priliku u 4-5 minuti susreta. Sam ispred golmana, ali lose sutira, odnosno pravo u golmana.
Bosna je, osim prvih 30-tak minuta, igrala zatvoreno, skoro cijela ekipa iza lopte. Gosti su imali totalnu kontrolu igre, ali najvise su kombinovali stoperi Stakic i Helvida.
U prvom su imali 1 ili 2 sanse iz kojih je mogao pasti gol, ali ne i 100 % prilike.

Drugo poluvrijeme proteklo u konstantnom pritisku gostiju, Bosna samo cekala kontru i docekala je. Gosti su u jednom navratu imali 4-5 utastopnih kornera, ali sva nabacivanja na prvu stativu. Gol postigli u 80. minuti, do kraja su postigli jos jedan, ali sviran je offside.

@hilmo

Igrao je Handzic drugo poluvrijeme na poziciji lijevog krila. Ovo je prva utakmica u kojoj je dobro pokazao. Imao je par driblinga, lijepo drzao loptu protiv jacih igraca, stvorio 2 polu prilike. Konacno je dobio aplauze, popravlja se, izgleda da je shvatio da se mora dokazivati.
Klaric rezerva, Burovic nje bio ni na klupi.

PS

Za ove momke iz Jajca, na TV Visoko ( moja tv ili mojaweb tv) ce biti snimak ,ne vjerujem veceras, znaci sutra oko 21 h.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 29 avg 2015, 21:31

Hvala kolega

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Bosna Visoko

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2015, 23:56

@samo_lijevo
Hvala.
Uspio sam saznati za Čulova, ali dok ne bude zvanično opet uzimam s rezervom, njemu je ugovor sa Sarajevom istekao i isti nije produžen, tako da je on igrač Bosne.

Neka Handžića neka se popravio, samo mu nemojte puno psovati da ne bi bilo neželjenih situacija :D :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 avg 2015, 00:05

hilmo je napisao/la:
Neka Handžića neka se popravio, samo mu nemojte puno psovati da ne bi bilo neželjenih situacija :D :D
:mrgreen:

Nece biti problema ako nastavi igrati kao danas.
Nece ni Aljo dugo kod nas, pravi odlicnu reklamu za sebe. :bow:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 00:33

Koju poziciju Aljo igra u Bosni, na fejsu sam vidio da ga je ovaj admin stranice stavio na zadnjeg veznog, kod nas je debitovao na desnom beku a i u toj jednoj utakmici se moglo vidjeti da mu ni ofanziva nije strana, još mi je u glavi jedan njegov dribling na ivici protivničkog šesnaesterca u San Marinu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.