+1KopLfc je napisao/la:Vrijeme je vrh,mnogo bolje nego kad je 35 stepeni
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Pjeva li nam gdje Maca Diskrecija ovih dana?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
+1KopLfc je napisao/la:Vrijeme je vrh,mnogo bolje nego kad je 35 stepeni
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
sta ti nije jasno momcilukoGreivis je napisao/la:miki_92 je napisao/la:to je najprecjenjenije sranje ikadGreivis je napisao/la:
placas fensi dizajn(i to ga placas masno) a ne kvalitetu
Greivis je napisao/la:miki_92 je napisao/la:to je najprecjenjenije sranje ikadGreivis je napisao/la:
yebat ce te doniDANTES je napisao/la:Kanji is transsexual
Davno ja to rekao a niko me ne slusaDANTES je napisao/la:Kanji is transsexual
GayfishDANTES je napisao/la:Kanji is transsexual
mjesec rujan ili ti ga jesenščak.uschtipak je napisao/la:
Sta se bunis, od kise ce ti trava da raste.![]()
Pa kako ? Sad ce ukinuti kolektivne ugovore i tuzbe po tim ugovorima. Time ce vlast dobiti par stotina miliona maraka za rodbinu i poltrone.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gemeinsam sind wir stark #samo #lijevo #zakon #o #radu
Sta bi s tim ? Usvojilo se i pojeo vuk magarca ?
Ja nijednom, yebem ti hamala bez para
Ja cekam da se skupi dovoljan broj polaznika u Visokom. Samo kod nas je austrijski certifikat, a potpuno ista stvar ko Goethe.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ima li ko iskustva sa ovim skolama za jezik u Sarajevu ? Zanima me za njemacki, da me pripreme za Goethe da ganjam cerfitikate, moram to isto i za engleski, dzaba ti sve kad nemas papir
Jbg.. Jedino ako nije probo one u skajteku od 7 marakaGreivis je napisao/la:miki_92 je napisao/la:to je najprecjenjenije sranje ikadGreivis je napisao/la:
Ukratko to ti je vrsta grijanja u autu a da motor nije upaljen. imas kao neki motor koji malo,skroz malo trosi goriva i proizvodi toplotu,to pretezno kamioni imaju i jedan vozac mi rece da za noc oko pola litra samo potrosi. malo proguglajUnofficialpage je napisao/la:Zna li neko šta je webasto grijanje? Šta, kako? Prvi put čujem za ovo, a izgleda da ovo imam u autu.
eto bas takoSage je napisao/la:Ukratko to ti je vrsta grijanja u autu a da motor nije upaljen. imas kao neki motor koji malo,skroz malo trosi goriva i proizvodi toplotu,to pretezno kamioni imaju i jedan vozac mi rece da za noc oko pola litra samo potrosi. malo proguglajUnofficialpage je napisao/la:Zna li neko šta je webasto grijanje? Šta, kako? Prvi put čujem za ovo, a izgleda da ovo imam u autu.
Šta je, mali?Otelo je napisao/la:Imal gdje one @pride?
Guglao sam sad baš malo, hvala na odgovoru. Znaš li, je li se to samo pali ili ima neki gumb ili šta li već da se upali?Sage je napisao/la:Ukratko to ti je vrsta grijanja u autu a da motor nije upaljen. imas kao neki motor koji malo,skroz malo trosi goriva i proizvodi toplotu,to pretezno kamioni imaju i jedan vozac mi rece da za noc oko pola litra samo potrosi. malo proguglajUnofficialpage je napisao/la:Zna li neko šta je webasto grijanje? Šta, kako? Prvi put čujem za ovo, a izgleda da ovo imam u autu.
Belmin6 je napisao/la: yebat ce te doni
Nerminovic je napisao/la: Davno ja to rekao a niko me ne slusa
samo sam odgovorio na kviz služeći se starogrčkom starudijom logikom...miki_92 je napisao/la: Gayfish
Gledam neki dokumentarac danas. Onako more, nekako plavo i mirno, i onako zanesen tim scenama razmišljam kako bi se bilo dobro utopiti. Ne u moru, nego u nečijim plavim očimapride_of_merseyside je napisao/la:Šta je, mali?Otelo je napisao/la:Imal gdje one @pride?
@cashman prestani da ga drogirašOtelo je napisao/la:Gledam neki dokumentarac danas. Onako more, nekako plavo i mirno, i onako zanesen tim scenama razmišljam kako bi se bilo dobro utopiti. Ne u moru, nego u nečijim plavim očimapride_of_merseyside je napisao/la:Šta je, mali?Otelo je napisao/la:Imal gdje one @pride?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.