Mora malo i kiše past, još 2-3 dana i idemo opet do +34

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj drugi je ciganPegi10 je napisao/la:Pozdrav za sve ljudine i za Belmina sa jednocifrenim brojem![]()
uschtipak je napisao/la:Jes' meni ova nasa Pjegica simpaticna.
Pegi10 je napisao/la:
Đe ćeš Sinana slušat ?arelinho je napisao/la:Me ne mozes mi ovo raditi.![]()
Mora se ovaj gospodin ispostovati pa kako god !
Zivio !![]()
Gdje necu brate. Sinan brat dolaziEvolution87 je napisao/la:Neces valjda u Barlotti
Cuj gdje cu kralja muzike slusati?BelminM23 je napisao/la:Đe ćeš Sinana slušat ?arelinho je napisao/la:Me ne mozes mi ovo raditi.![]()
Mora se ovaj gospodin ispostovati pa kako god !
Zivio !![]()
![]()
U srijedu dolazi Halid Bešlić kod nas, ulaz naravno džaba.Ne znam kako se čovjeku isplati dovoditi tako, a ulaz džaba.
pride_of_merseyside je napisao/la:Ne dirajte mi arelinha.![]()
sad si me razocaraoarelinho je napisao/la:Gdje necu brate. Sinan brat dolaziEvolution87 je napisao/la:Neces valjda u Barlotti![]()
Brate boli me briga kakav je Barloti. Nikad nisam usao tamo,ali posto Sinan dolazi tada cu morati uci. Steta sto nije npr. na Bazenima ili u Bosni.Evolution87 je napisao/la:sad si me razocaraoarelinho je napisao/la:Gdje necu brate. Sinan brat dolaziEvolution87 je napisao/la:Neces valjda u Barlotti![]()
![]()
![]()
Rodbine im neko, kad im komšinicu oženiHeller je napisao/la:Rekla meni neka tetka neki **** da pazim to oko djevojaka, a ja mrtav ladan, ma reko nemoj brigat ja samo Sokice i Vlahinje ganjam, nije joj bilo pravo, ko je ****Dex je napisao/la:Odvedem curu majki(nani), i pita je žena hladno jesmol rodbine![]()
Kad su seljaci ne kontaju da grad ima 150k ljudi a ne 150 ko njihova sela![]()
Zna nana da nam je u genima svimamiki_92 je napisao/la:zna nana da si incestoidanDex je napisao/la:Odvedem curu majki(nani), i pita je žena hladno jesmol rodbine
Ja ugrabio dva puta, i to oba puta skoro dzbaleskuSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne ostadoh na moru 20 dana **** ti vrijeme
miki_92 je napisao/la:to je najprecjenjenije sranje ikadGreivis je napisao/la:
placas fensi dizajn(i to ga placas masno) a ne kvalitetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.