Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jos utakmica u 18 h, taman vrijeme da se koje pivce popije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Eo Roma izgleda dovodi Edera za 12 milki tako da ce špica biti itekako jaka. Golova ne bi trebalo da fali 

ako sam dobro shvatio sa talijanskog, turkish airlines sponzor rome na dresu, manijaci na aparatima 

Zarathustra
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd što ne razumijem Italijanski ali što ne razumijem Engleski e to je već problemGoalgetter je napisao/la:Moram uciti Italijanski, ne kontam nista sta ovi mediji njhovi pisu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
E to je problem.Unofficialpage je napisao/la:Hajd što ne razumijem Italijanski ali što ne razumijem Engleski e to je već problemGoalgetter je napisao/la:Moram uciti Italijanski, ne kontam nista sta ovi mediji njhovi pisu.

Sto se Sabatini izofirao,,,fol Dzeko je dobar igrac ali prava pojacanja tek dolaze,,,,, Rudiger,,Gyomber i treba Digne da stigneeee,,,,, strašna počanja,,,bravo Sabatini.... budi sretan sto si Edina dobio najbolji transfer zadnjih 10 godina Rome!
Vraćaj se u City klocu !Moggi je napisao/la:ako sam dobro shvatio sa talijanskog, turkish airlines sponzor rome na dresu, manijaci na aparatima

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
koja je poenta ovog postaMoggi je napisao/la:ako sam dobro shvatio sa talijanskog, turkish airlines sponzor rome na dresu, manijaci na aparatima

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa da smo na aparatimapropuh je napisao/la:koja je poenta ovog postaMoggi je napisao/la:ako sam dobro shvatio sa talijanskog, turkish airlines sponzor rome na dresu, manijaci na aparatima

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasto bi bili na aparatima.. sto Roma ima sponzora i 7 milja eurica godisnje, ne kuzim da ga hebesFaraonTM je napisao/la:Pa da smo na aparatimapropuh je napisao/la:koja je poenta ovog postaMoggi je napisao/la:ako sam dobro shvatio sa talijanskog, turkish airlines sponzor rome na dresu, manijaci na aparatima![]()
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 21 avg 2015, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma zayebancija bolan.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
opet ne kuzim zajebanciju na jugu neces vidjeti bordo dres, taman da u njemu igraju sve bivsi igraci Zelje...FaraonTM je napisao/la:Ma zayebancija bolan.
ili sam ja mator za ta vasa nova prepucavanja i sukanja

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vec je objasnjeno da je ta njegova izjava pogresno prevedena.sanji je napisao/la:Sto se Sabatini izofirao,,,fol Dzeko je dobar igrac ali prava pojacanja tek dolaze,,,,, Rudiger,,Gyomber i treba Digne da stigneeee,,,,, strašna počanja,,,bravo Sabatini.... budi sretan sto si Edina dobio najbolji transfer zadnjih 10 godina Rome!
Pa eto Džeko kao najbolji poslijeratni Željovac na sebi nosi sponzora istog kao i Sarajevo, pa to je eto zayebancijapropuh je napisao/la:opet ne kuzim zajebanciju na jugu neces vidjeti bordo dres, taman da u njemu igraju sve bivsi igraci Zelje...FaraonTM je napisao/la:Ma zayebancija bolan.
ili sam ja mator za ta vasa nova prepucavanja i sukanja

Niko nije ni kontao dolaziti u Džekinim dresovima na Grbavicu, zapravo možda i jest al' nije to poenta zayebancije

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne vidim poentu na ovoj temi, da si to napisao na Zeljeznicar(opsta diskusija) pa bi razumioMoggi je napisao/la:rekoh na bordo dresu jos da pise turkish, cista posalica
nebitno da ne spamamo dalje temu

Previse se ocekuje of Dzeke
tu ima vec ljubomornih i nemojte mislit
da ce se samo Dzeko gadjat loptama.Imam neki
ruzan osjecaj Italija je to.
tu ima vec ljubomornih i nemojte mislit
da ce se samo Dzeko gadjat loptama.Imam neki
ruzan osjecaj Italija je to.
-
luca toni se ne slaze s tobom

Looking at forwards he expected to do well next season, he mentioned Icardi and added: "[Gonzalo] Higuain I consider to be the best attacker currently playing in Italy.
"He was penalised by Rafael Benitez's squad rotation [at Napoli] last season, so I've got to thank Benitez that I scored more goals than him. If he'd played every game, he would have beaten me.
"Then I would put [Roma's Edin] Dzeko on the podium, ahead of Icardi. But they've all got to watch out for me.
"Dzeko's going to get at least 20 goals. He's strong, quick, runs into space and scores a lot. Roma have got themselves a bargain."

Bilo bi jako vazno a i lijepo da sutra krene s golom(vima), makar jedan, sve preko jos bolje (makar hettrick)
, a uz to da Roma pobijedi, kao dobar uvod i motiv za ono sto ga ocekuje za 7 dana, a to je Juventus...ne bi valjalo da ga sutra ne zabije...a zatim da posti i protiv Juventusa.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Manje od 18 sati.
Jedva cekam...