Ostali nisu bitni.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Aktiviran si. Ti si cini mi se vec bio registrovan ali sam te ja izbrisao jer sam mislio da se jedan lik registrovao 2 puta ( maestro21Maestro^^ je napisao/la:Stavite i mene u aktivne , ako je ikako moguće , nisam znao da ima rok za prijavu.
suptilnirocker21 je napisao/la:Aktiviran si. Ti si cini mi se vec bio registrovan ali sam te ja izbrisao jer sam mislio da se jedan lik registrovao 2 puta ( maestro21Maestro^^ je napisao/la:Stavite i mene u aktivne , ako je ikako moguće , nisam znao da ima rok za prijavu.)
Tako smo i planirali. Ja cekam starting lineups da odigram prvoMaestro21 je napisao/la:Ja ću biti aktivan iako sam odigrao samo prvo kolo, punit ću jedno po jedno kako bude odmicala sezona, ako može tako.
Moze se vidjeti sta su drugi tipovali ( nisam siguran da li treba da ukinem tu opciju ... ako treba recite ). Vidjeti je mozes tako sto na stranici rang lista lijevo od dugmica actions se prebacis sa view group by na view report. Onda ces u reportu vidjeti svaki tip posebno i kasnije kad pregledas samo se ponovo prebacis na group by da bi imao rang listu.meho-medo je napisao/la:Rokeru kako mogu ja da vidim kako su drugi tipovali? Ili to samo ti mozes kao admin?
Btw. cini se da je Milanista najvise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
suptilnirocker21 je napisao/la:Moze se vidjeti sta su drugi tipovali ( nisam siguran da li treba da ukinem tu opciju ... ako treba recite ). Vidjeti je mozes tako sto na stranici rang lista lijevo od dugmica actions se prebacis sa view group by na view report. Onda ces u reportu vidjeti svaki tip posebno i kasnije kad pregledas samo se ponovo prebacis na group by da bi imao rang listu.meho-medo je napisao/la:Rokeru kako mogu ja da vidim kako su drugi tipovali? Ili to samo ti mozes kao admin?
Btw. cini se da je Milanista najvise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
milanist je napisao/la:Treba to ukinuti da se ne vidi, da nema prepisivanja.
I prepisivanje je znanje. Treba znati od koga prepisatimilanist je napisao/la:Treba to ukinuti da se ne vidi, da nema prepisivanja.
Pogresno si se deklarisao. Da si izabrao inter umjesto lazio mi bi te prihvatili objerucke, ovako si osudjen na milost i nemilost nemilostivog chinaglieDzoni je napisao/la:Prijavio se al me niko nije aktiviro.
Inace pratim Seriu A jos iz vremena sportske prognoze (kasnije Toto 13) i one emisije na Rai Uno sto je vodila ona rava s dobrim sisama.
Ako znate na koju mislim.
Ako je batistuta razlog onda pasha moj bujrum na takmicenje. Aktivirao sam te i prebacio u tim Fiorentine.Dzoni je napisao/la:Navijam za Fiorentinu u Italiji.
Razlog je jednostavan:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.