FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 maj 2010, 13:10

edotm87 je napisao/la:jel moze iko potvrditi za ovaj trening u 16:00?
Receno je da se oko te dobi ocekuje dolazak na Grbavicu i odrzavanje treninga. Hoce li to biti pola sata gore dole to niko ne zna osim ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 maj 2010, 13:12

Zapece olimpik protiv nas maksimalno,poderace se da nam probaju uzeti bod...mi moramo skroz maksimalno,vraca se u ekipu Bogicevic koji je odmoran,nije igrao ni Simic,mozda ce ga iskoristiti Amar,mozda bi Peraku mogao dati malo vise da igra,Stanic,Visca ,Bucan nisu igrali kompletne tekme pa su bar malo odmorniji,zabrinut sam za Radovanovica,lik je preumoran,mogao bi malo i Rovcanin dobiti sansu,sta ja znam,sreca je da imamo siri kadar nego drugi,olimpik je odmorniji i motivisaniji ,ali mi smo kvalitetniji,ne ocekujem spektakl uopste,meni bi i 1:0 ovde bilo vise nego odlicno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 maj 2010, 13:17

Lahko u nedjelju 3:1(Bekric,Stanic,Popovic)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 maj 2010, 13:20

boccaccio je napisao/la:Zapece olimpik protiv nas maksimalno,poderace se da nam probaju uzeti bod...mi moramo skroz maksimalno,vraca se u ekipu Bogicevic koji je odmoran,nije igrao ni Simic,mozda ce ga iskoristiti Amar,mozda bi Peraku mogao dati malo vise da igra,Stanic,Visca ,Bucan nisu igrali kompletne tekme pa su bar malo odmorniji,zabrinut sam za Radovanovica,lik je preumoran,mogao bi malo i Rovcanin dobiti sansu,sta ja znam,sreca je da imamo siri kadar nego drugi,olimpik je odmorniji i motivisaniji ,ali mi smo kvalitetniji,ne ocekujem spektakl uopste,meni bi i 1:0 ovde bilo vise nego odlicno
Slazem se, trebao bi Faric mozda dobiti sansu na lijevom beku, u napadu da odigra mozda Daka, Bekric da igra prvo poluvrijeme, ne znam sta je sa Selimovicem i Serdarevicem, njih nikako u kombinaciji, opet ne smijemo ni puno rotirati.
Zna li se sta za Alena? Valjda brko skonta sta pametno i uz podrsku 10.000 gledalaca mislim da mozemo do pobjede.
Cuva Bog Zelju svog!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 maj 2010, 13:23

nije valjda da se neko boji olimpika :roll:

de ljudi... odigrali smo od 1995. 9 utakmica sa njima i sve pobjedili... ako racunamo i dva susreta u kupu 2000/2001 imamo 10 pobjeda i jedan remi... joj kako ne mogu ovaj neopravdan strah... :o

oderacemo ih sa najmanj 3 razlike...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 06 maj 2010, 13:29

tm84 je napisao/la:nije valjda da se neko boji olimpika :roll:

de ljudi... odigrali smo od 1995. 9 utakmica sa njima i sve pobjedili... ako racunamo i dva susreta u kupu 2000/2001 imamo 10 pobjeda i jedan remi... joj kako ne mogu ovaj neopravdan strah... :o

strah je opravdan gracic je sam rekao ja sam pitar u dusi pitari 95% njih bi slavili sa borcem da osvoji titulu + mi smo preeeeumorni igramo svaku utakmicu ko da nam je biti ili ne biti (ko sto i jeste) tako da moraju se ocekivati padovi i barca je pala a ne mi tako da 1:0 meni puna saka brade
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 maj 2010, 13:31

A Amarov zakon velikih brojeva?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 maj 2010, 13:37

Stole iz Bora je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:jel moze iko potvrditi za ovaj trening u 16:00?
Receno je da se oko te dobi ocekuje dolazak na Grbavicu i odrzavanje treninga. Hoce li to biti pola sata gore dole to niko ne zna osim ..
hvala... :)
BRAVE HEART 1979-2005

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 13:38

čamac je napisao/la:

A Amarov zakon velikih brojeva?
Amar odlučuje kad će se primijeniti taj zakon. 8-)
Olimpik uzimamo bar 3 razlike, samo da igrači zadrže maksimalnu ozbiljnost, bez potcjenjivanja. Zadnjih 17 utakmica nam je bilo sudbonosno i samo smo jednom izgubili. Svaka im čast!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 maj 2010, 13:38

iskreno, al sad stvarno iskreno... zar ocekujete pad protiv ekipe koja NIKAD nije boda osvojila protiv zelje?

i kad je zeljo bio stvarno slab, (sezona 1995/1996) uspjeli smo ih pobjediti dva puta u prvenstvu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 06 maj 2010, 13:44

Nema sumnje kvalitet i želja su na nasoj strani,bodovi su nam vazni a dali ce to biti 1:0 ili 3:0 u ovoj mi utakmici apsolutno nije vazno,samo neka se upisu tri boda,sa ovim gradskim premijerligasom cemo biti njezni,cuvamo se za onoga drugog :D
...nisu mogli da te ugase!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 13:46

Zna li iko šta je s ovim dresom ŽELJE što ga poklanja sporsport.ba u saradnji s ovom bankom? Navodno se čekaju neka sedmična izvlačenja, a nagradna igra traje mjesecima... Ni na stranici te banke nema ništa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 13:49

Manijaci imate li gdje blizu Koseva pogodno mjesto za navijanje da se cuje na stadionu? To bi igrace jos vise nafuralo!
Zamislite nema navijaca na tribinama al' se cuje! Ha? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 13:50

Probisvjet je napisao/la:Manijaci imate li gdje blizu Koseva pogodno mjesto za navijanje da se cuje na stadionu? To bi igrace jos vise nafuralo!
Ne da ni to policija, inače bi bilo sigurno.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2010, 13:50

Probisvjet je napisao/la:Manijaci imate li gdje blizu Koseva pogodno mjesto za navijanje da se cuje na stadionu? To bi igrace jos vise nafuralo!
mislim da se ne smije ni oko stadiona skupljat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 13:55

nick je napisao/la:
mislim da se ne smije ni oko stadiona skupljat
Onda se poredajte na Grbavicu, koliko vas ima cucete se do Koseva! :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 14:08

Sa jedne stranice navijača Torpeda :mrgreen: Eh da je ovo tačno :roll:

edit: vidim da je isti tekst postavljen i na njanja temi. Gdje ima dima ima i vatre :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 maj 2010, 14:11

boccaccio je napisao/la:Zapece olimpik protiv nas maksimalno,poderace se da nam probaju uzeti bod...mi moramo skroz maksimalno,vraca se u ekipu Bogicevic koji je odmoran,nije igrao ni Simic,mozda ce ga iskoristiti Amar,mozda bi Peraku mogao dati malo vise da igra,Stanic,Visca ,Bucan nisu igrali kompletne tekme pa su bar malo odmorniji,zabrinut sam za Radovanovica,lik je preumoran,mogao bi malo i Rovcanin dobiti sansu,sta ja znam,sreca je da imamo siri kadar nego drugi,olimpik je odmorniji i motivisaniji ,ali mi smo kvalitetniji,ne ocekujem spektakl uopste,meni bi i 1:0 ovde bilo vise nego odlicno
Hoce sigurno, to bez daljnjeg...igrat ce 101% samo da probaju otkinuti bar bod i da nama napokoste i sjebu titulu.
Pitarski ološ je Gracić , to on otvoreno prica...prema tome znamo da cemo protiv sebe imati maximalno naloženog protivnika.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 14:14

Naš raspored uopšte nije lagan. Olimpik je podružnica Torpeda. Naredna utakmica je Torpedo kojem je pobjeda protiv Želje spas sezone. Laktaši se grčevito bore za opstanak a i da ispadnu odigraće za Borac. Svakakve priče kruže o Leotaru al im ja ne vjerujem :mrgreen:

Najlakša utakmica od svih navedenih je sa Torpedašima koji se raspadaju čim im trener govori da je bolje što igraju bez publike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 14:17

Prije 62 godine nam se rodio Ivica Osim!
Sretan rodjendan!!!

:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 36 gostiju.