Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

Otelo
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2015, 00:36

miki_92 je napisao/la:ma da se sve igrati na laptopu ali GTA i joystick meni nikad nisu isli zajedno :mrgreen:
Ma imam miš i sve to, ali me brine kako igrati na tasturi, a ekran odmah tu.

Haj reci šta mogu s ovim specifikacijama lagano vrtiti ( ne mora bit high, samo da ne laga) :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 avg 2015, 00:45

proc. i RAM su OK ali ako je samo ta integrisana graficka u njemu onda bas zahtjevne novije naslove tesko da ces igrati (pa samim tim i GTA V)
a bilo bi grehota da takav laptop nema dedicated GPU
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2015, 00:47

miki_92 je napisao/la:proc. i RAM su OK ali ako je samo ta integrisana graficka u njemu onda bas zahtjevne novije naslove tesko da ces igrati (pa samim tim i GTA V)
Ma samo je ta integrisana kuknjava

Znaći, nema šanse da zavrtim makar FIFU 15 bez laga?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 avg 2015, 00:49

Mogu li ja sve igrati sada Miki? Znas moju konfiguraciju. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 avg 2015, 00:56

Otelo je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:proc. i RAM su OK ali ako je samo ta integrisana graficka u njemu onda bas zahtjevne novije naslove tesko da ces igrati (pa samim tim i GTA V)
Ma samo je ta integrisana kuknjava

Znaći, nema šanse da zavrtim makar FIFU 15 bez laga?
1280x720 i sve na low vjerovatno bi mogao vrtiti na 30 fps (tako sam barem citao po forumima i onim recenzijama kad je izasla)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2015, 00:59

Skinuti demo sutra i probati. Ali hajd, ne bi laptop trebao kociti kod osnovih stvari tipa otvaranje chroma i slično :lol:

Hvala ti :bow:

Btw, Gledao neke benchamarke na youtubu za GTA V na ovoj grafi i piše sve na high, 32 fps-a (najmanja rezolucija) :urnebes:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2015, 21:49

Lockana na 30fps i high i ide glatko :tokralju:

Ali me yebe sto nece da pokrene fraps i fifu, crasha se fifa kuknjava

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 avg 2015, 00:27

Ja ne znam kako mozete igrati FIFAe.
Ja evo 15ku igram na kompjuteru par dana,sve je high,ali igra je qrac naspram PESa.
#miasanmia

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2015, 10:42

Ja ne znam kako neko ovih godina može PES igrati, jednostavno igrao sam PES 13, FIFU 13, PES 14, FIFU 14 i FIFA mi je jednostavno bolja.

Al ova FIFA 15 je :tokralju:

Pogodim precku, lopta se odbije do mog igrača, pogodim stativu, opet sutiram Hart napravi paradu na golu i korner. Iz kornera glavom i Hart je cupa s linije. Naredni napad, stativa, lopta ide po liniji, City trči kontru i bez problema Dzeko poentira. Od sjaja do očaja u par sekundi.

Al kad ga zabijem, pa se zaori citav stadio je :tokralju: :tokralju:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 11:00

Otelo je napisao/la:Ja ne znam kako neko ovih godina može PES igrati, jednostavno igrao sam PES 13, FIFU 13, PES 14, FIFU 14 i FIFA mi je jednostavno bolja.

Pogodim precku, lopta se odbije do mog igrača, pogodim stativu, opet sutiram Hart napravi paradu na golu i korner. Iz kornera glavom i Hart je cupa s linije. Naredni napad, stativa, lopta ide po liniji, City trči kontru i bez problema Dzeko poentira. Od sjaja do očaja u par sekundi.

Može igrati ko ne može pokrenuti ni trailer ni FIFE k'o ja, eto ko može :mrgreen: Čekam aBd modingway da izađe za FIFU 14 za novu sezonu, najavili su.
1946

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 avg 2015, 11:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ja ne znam kako neko ovih godina može PES igrati, jednostavno igrao sam PES 13, FIFU 13, PES 14, FIFU 14 i FIFA mi je jednostavno bolja.

Može igrati ko ne može pokrenuti ni trailer ni FIFE k'o ja, eto ko može :mrgreen: Čekam aBd modingway da izađe za FIFU 14 za novu sezonu, najavili su.
Trebao je ovaj vikend biti, ali pomjerili su za 29. :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 avg 2015, 11:36

schweinsteiger je napisao/la:Ja ne znam kako mozete igrati FIFAe.
Ja evo 15ku igram na kompjuteru par dana,sve je high,ali igra je qrac naspram PESa.
PES = NBA Live
FIFA = NBA 2K

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 21 avg 2015, 15:15

Ne igram PES-a već nekoliko godina jer je igrica jednostavno postala prekompleksna.I dan-danas mi je najdraže u nekog odigrat PES 6-ice sa patchom, a ove inačice zadnjih godina su samo za one sa dobrim živcima. :thumbdown:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 avg 2015, 15:18

upravo, sto vise teze realizmu to gore

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 avg 2015, 15:21

johnnyyK je napisao/la:Ne igram PES-a već nekoliko godina jer je igrica jednostavno postala prekompleksna.I dan-danas mi je najdraže u nekog odigrat PES 6-ice sa patchom, a ove inačice zadnjih godina su samo za one sa dobrim živcima. :thumbdown:
Evo je 4-5 godina aktivno igram PES 6 i to online :D imamo ovu nasu ss.ba online ligu :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 avg 2015, 17:07

Ja igram PES 6 online, ovo kao što igra @arelinho, FIFU 14, ne mogu FIFU 15 pokrenuti, grafička slaba. I, naravno, NBA 2k15, sve napravio, novi roster ali ne znam koš pogodit, isključio onaj shotmeter pa sad malo nešto i pogodim.

Kontam sad kupovat laptop, trebat će mi i za školu ali koristit će se i za igre. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2015, 23:29

Belmin6 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:

Trebao je ovaj vikend biti, ali pomjerili su za 29. :mrgreen:
ja jedino koju mogu pokrenut je FIFA 13 i PES 13 .. Sve ostalo moj slabi komp ne može.-. a imam veliku želju zaigrati GTA 5, al to su samo pusti snovi. Možda da , ako budem živ, zaigram za jedno 5 godinahahahah jbg. :D
Unofficialpage je napisao/la:Ja igram PES 6 online, ovo kao što igra @arelinho, FIFU 14, ne mogu FIFU 15 pokrenuti, grafička slaba. I, naravno, NBA 2k15, sve napravio, novi roster ali ne znam koš pogodit, isključio onaj shotmeter pa sad malo nešto i pogodim.

Kontam sad kupovat laptop, trebat će mi i za školu ali koristit će se i za igre. :D
Kontam sad kupovat laptop, trebat će mi i za igre ali koristit će se i za školu. :D
misliš ovako :angel:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 22 avg 2015, 00:07

igral iko euro truck simulator 2 da mi pojasni kako da ubacim radio? Msm znam ubaciti, al mi trebaju streamovi za ove domace, ne mogu onih stranih nikako, pa ako neko ima neke dobro bi bilo :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 avg 2015, 00:18

Ne znam koje budale mogu poredit PES sa FIFOM. Svaki bolji gejmer zna sta je prava igra. Btw hoce li neko traviana sa mnom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 avg 2015, 00:23

I kod mene je slab kompjuter,igram PES 2013 kuci najvise,mada se nekako moze pokrenuti i 2015,ali sva na minimumu minimuma.A igrao sam 2015 na PS3 i PS4 i kod druga na kompjuteru i odlican mi je.

Evo FIFA 15 igram zadnjih 10 dana,igrao sam i 14 i 13 i 12 prije,ali jos uvijek mi je njesra.
FIFA je bas nasminkana,prvo sto imaju odmah sve lige,dooosta stadiona,komentatori i svasta jos nesto,ali gameplay i taktika na PESu su duplo bolji od FIFAe.
U FIFAi su igraci nekako tromi, "sistem igranja odbrane" je haos,a i pasovi me nerviraju.
#miasanmia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.