Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

pride_of_merseyside
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la pride_of_merseyside » 07 avg 2015, 15:53

AsharaK je napisao/la:
Bare te hrvati, vidis li to ti :p
Čini ti se, njemu se samo svidja kosa sa slike. :P
Ne dam se ja. :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 avg 2015, 15:54

Sreca prati hrabre. Napred bili!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Hajduk Split

Post Postao/la AsharaK » 07 avg 2015, 16:21

pride_of_merseyside je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Bare te hrvati, vidis li to ti :p
Čini ti se, njemu se samo svidja kosa sa slike. :P
Ne dam se ja. :mrgreen:
Aferim :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 avg 2015, 17:17

Nemojte zezat curu, rijetke su i trebaju nam na forumu, pogotovo ove sto za Zelju navijaju :mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 avg 2015, 23:02

Iz Palerma na posudbu stize desni bek Julian Velazquez

U Slobodnoj objavise da je Milic rijesena stvar, a Dalmatinski portal javlja kako nema nista od Milica, ne zna se ko pije ko placa ovdje...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 08 avg 2015, 15:55

Hrvoje Milić je izgleda definitivno novi/stari igrač Hajduka. I danas objavljeno, samo Rostov traži oprost duga.
''Neka me mrze samo da me se boje''

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 10 avg 2015, 21:49

Ajde napokon pobjeda u ligi mada je moglo bez drame na kraju
Balic igracina :clap:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 21:53

andro234 je napisao/la:Ajde napokon pobjeda u ligi mada je moglo bez drame na kraju
Balic igracina :clap:
Mora se priznati da su Lokosi osteceni, sumnjiv prvi gol Hajduka a ono je bio cist penal na kraju

Balic :tokralju: , sta reci o djetetu(jos veceras maloljetnik :D ), Vlasic odlican u drugom pol, Tudor cijelu utakmicu odlican i onda prvo padne gol po njegovoj strani i na kraju sreca nije sviran faul

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 avg 2015, 14:00

Veliko pojacanje stiglo na Poljud, Hrvoje Milic je novi igrac Hajduka

slika

HRHB

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 12 avg 2015, 00:12

Android je napisao/la:Veliko pojacanje stiglo na Poljud, Hrvoje Milic je novi igrac Hajduka

slika

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PO TITULU I EUROPSKU LIGU IMAMO DREAM TEAM :kafa:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 avg 2015, 23:58

Ajlan Arifovic(1998) i Rifet Kapic(1995) stigli na probu u Hajduk

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 avg 2015, 22:40

10 dana prije uzvratne utakmice sa Slovanom rasprodana sjeverna i istocna tribina, ne sjecam se kad je zadnji put bio ovakav interes za neku utakmicu na Poljudu

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2015, 12:24

Imao sam problema sa internetom (imam i dalje, ko kad sam na selu trenutno :D ), pa da se malo osvrnem na zadnjih Hajdukovih desetak dana i novosti sa Poljuda.

Apsolvirana su dva zahtjevna gostovanja i na Poljud se nose 4 boda što je i više nego dobro.
Pobjeda protiv Lokomotive od 1:2 ( golove dali Kiš i Balić), nisam gledao već samo slušao radio prijenos. Po onome što sam čuo bili smo bolji, stvarali šanse i što je najbitnije pobijedili jer nam je to bila prva pobjeda u prvenstvu ( u petom kolu tek! ), pa je to već bio i imperativ.
Zatim smo išli na noge Rijeci koja je kao i mi isto tako ušla loše u prvenstvu (čak 4 neriješena i samo jedna pobjeda). Na kraju je završilo 0:0 u utakmici u kojoj smo imali više od 60 minuta igrača više. Dojma sam da smo mogli pobijediti da smo malo jače stisli i bili hrabriji.. I odlučniji. Caktaš je u prvom poluvremenu imao jako lijepu šansu kada je sa nekih 18-19 metara, sa sredine, lijepo pucao na gol, ali je riječki golman obranio i izbio u korner. Poslije toga je bila još jedna lijepa prilika kad je Kiš sa 11 metara mogao bolje reagirati. U drugom poluvremenu 100% šansa Maglice koji je nakon jedne dubinske lopte po zemlji iz naše polovice terena imao situaciju jedan na jedan (iako je na leđima imao braniča), ali lopta prolazi pored gola. Standardno od njega, reći ću.

I u takvom dobrom i optimističnom raspoloženju idemo u Češku. No, prije nego nešto sitno velim o toj tekmi da se malo vratim na našu ekipu.
Dvije dobre i pozitivne vijesti su: dolazak Hrvoja Milića iz Rostova i Argentinca Velazqueza iz Palerma. Bez obzira u kakvoj je trenutnoj formi Milić (koji nije igrao protiv Rijeke) on je veliko pojačanje za tu lijevu stranu gdje puše na sve strane i koja nam je boljka već dulji niz godina. Kao i Argentinac na desnoj strani, koji može igrati i stopera. Argentinac je imao već i vatreno krštenje na Rujevici protiv Rijeke, bio je vrlo dobar, brz, prodoran, s druge strane, Riječani nisu mogli ništa preko njega. Zbog jednog nesmotrenog starta dobio je već i crveni u svom debiju, ali nema veze. Pokazao se kao pojačanje iako je odigrao tek 60 minuta.

Večeras, u 19h, igramo protiv Slovana iz Libereca, stadion u Nisy (ja mislio u Nišu :D ), prima 9.900 mjesta, od toga 550 je za Hajdukovce..

Nadam se da će dečki odigrati pametno i strpljivo kao i protiv Norvežana u uzvratu i vjerujem u dobar rezultat. Što se tiče sastava teško mi je sad prognozirati tko će zaigrati od prve jer nisam bio u mogućnosti na internetu gledati kakvo je stanje u klubu. Ono što se iz dosadašnjeg tijeka prvenstva i Europe dade zaključiti jest da će na golu biti Kalinić ( koji ove sezone ima problema sa samopouzdanjem i napravio je par kikseva, al vjerujem u njega ). Ispred njega bi trebao biti kapetan Milović. Nižić je u Norveškoj zaradio crveni tako da će vrlo vjerojatno zaigrati ovaj Argentinac Velazquez, možda ne na njegovoj poziciji, ali će biti odozada. Možda Milić zaigra na beku, možda, ne znam. Još bi jedan trebao biti odozada, Pejić?? Juranović?? Zadnji vezni će vjerojatno biti Jefferson koji pokazuje boljku u smislu da ima problema sa pregledom igre i "carinjenjem" lopte. Standardna trojka u vezi, vjerujem, će biti Balić-Caktaš-Vlašić. Njih trojica su se pokazali kao nositeljima Hajdukove igre. Vidjet ćemo što će biti sa Sušićem kojem očito smeta to što je postao igrač sa klupe. A i vidljivo je nezadovoljan svojim statusom. Naprijed, kao desni krilni napadač, će možda biti Maloku, a čista špica Ohanzda ako se oporavio, a ako ne, onda vjerujem da će Kiš imati prednost pred Maglicom. To bi trebao biti sustav nekih 4-5-1.
Burić otkako je u Hajduku preferira igru sa samo jednim napadačem, što je mislim za ovakav Hajduk koji nema šrinu, a za kvalitetu ćemo vidjeti, dobra opcija.
Što se tiče protivnika, Slovana, oni su svoj europski put počeli u trećem pretkolu kada su igrali protiv Izraelaca Kiryat Shmona koje su tukli u obje utakmice ( kod kuće 2:1 i u gostima 3:0). Oni su u Europa ligu ušli kao pobjednici češkog Kupa, a u prvenstvu su završili 12. Trenutno, u ovoj novoj sezoni su odigrali 4 utakmice, 1 pobjeda ( protiv Mlade Boleslav koju je izbacio Stromsgodset) i 3 remija ( Dukla, Slavia Prag i Jablonec). Najveći uspjeh im je četvrtfinale Kupa Uefe 2002. godine kad su ispali od Dortmundske Borussije, a prije dvije sezone su igrali 1/16 finala protiv Alkmara.
U sastavu su im mahom domaći dečki uz par stranaca.

Eto, neda mi se više...

Sretno Bijeli!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 avg 2015, 12:32

Bit ce vise Torcide od 550, mafija je to haha, ulaznice kupovali na ceska imena, Slavijini navijaci pomogli :D

Bit ce tesko veceras, Liberec je jako neugodan u kontrama, obrana im je daleko najslabiji dio momcadi, nadam se da ce Zolja napravit nered hah

Tjedan dana prije uzvrata, cijeli stadion je rasprodan, nada jos postoji za one bez ulaznica da clanovi ne preuzmu svoje ali tesko da ce se to desiti, mozda ce ostati sitnica ali to ce se razgrabit za sat vremena

HRHB

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 avg 2015, 13:11

Sretno Bili veceras. Nerijeseno ili poraz od jednog razlike, a da zabijete jedan gol...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 20 avg 2015, 13:13

Navodno ćemo istrčati u ovom stavu,bez nekih iznenađenja i trenutno s najboljih 11 s obzirom na izostanak(Pejića,Tudora,Nižića,Velasquza)
Kalinić-Juranović-Bily-Milović-Milić-Maloku-Jefferson-Caktaš-Vlašić-Balić-Ohandza
Ne mogu više dočekat početak.
AJMO BILI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2015, 15:20

jozinho je napisao/la:Navodno ćemo istrčati u ovom stavu,bez nekih iznenađenja i trenutno s najboljih 11 s obzirom na izostanak(Pejića,Tudora,Nižića,Velasquza)
Kalinić-Juranović-Bily-Milović-Milić-Maloku-Jefferson-Caktaš-Vlašić-Balić-Ohandza
Ne mogu više dočekat početak.
AJMO BILI
Ukrajinca Billya sam zaboravio, ostalo sam sve pogodio :D Znači, Billy će biti na stoperskoj poziciji umjesto Nižića, a Milić će igrati lijevog beka umjesto Tudora. Bit će zanimljivo vidjeti kakve je fizičke spreme Milić. Ipak nema natjecateljske utakmice iza sebe već dva mjeseca, a to je dosta.
Juranović će biti na desnom beku.
Četvorka u obrani koja zajedno nikad još nije istrčala. Vidjet ćemo hoće li Burić pogoditi ovaj put, kao što je pogodio sa Jeffersonom i Ohandzom u Zagrebu protiv Dinama u prvom kolu prvenstva.

Al, vezni red i navala nam je zato puno bolji dio ekipe.

Ako treba, neka budu ko Mađari iz pedesetih. Nek primaju dva tri gola, al nek i u trpaju 5-6 :D

Inače, za one koji ne znaju, prijenos je na HRT2 tko može hvatati i na radiju HR2 (koji je meni zbog komentatora daleko bolji nego tv, al nema slike :mrgreen: ). Za ove što traže stream, ima ona stranica sportska tv, tamo redovno stavljaju streamove...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 avg 2015, 19:01

AJMOOOOOOOOOOOOO
Ohanza kakva igracina stete sto nije uslo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 avg 2015, 19:13

Susic- Vlasic, umalo... Bice ovdje sanse za Hajduk. Samo smireno...

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 20 avg 2015, 20:16

Hajduk igra u najruznijoj opremi u 104 godisnjoj povijesti. Kakva odvratnoca. Prolaze oni Liberec.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.