FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi kluba
pa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Nije lijepo predsjedniku edisu psovati. Al eto.pitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.
Pozvani su on i Emir zbog škole fudbala lokom jer potencijalno može biti zanimljiva Sarajevu. Malo dublje gledajte od nosa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma yebo njega, nije vrijedan pomena. (na Albina mislim)pitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma Cala prije svih, nabrajate neke rezultate tih trenera pa vam uspjeh igranje sa Salkeom Celzije... ne znam fakat meni to nisu reference.
Cala ne igra samo na kontre i nije to istina, al treba znati i kontru odigrati a ne kao ove zadnje dvije tri godine sacekaj da se protivnik postavi pa ubacuj u prazno.
A ako ne moze Cala onda samo Ciro dolazi u obzir bez obzira na godine. Hajd da se nasalim kad je bal nek je maskenbal
Trenere koje pominjete ovdje bih svrstao u instant trenere, koji su poput Dzene imali sezonu plafon dvije dobre i onda otkazi zbog losih rezultata. od svih nabrojanih ovdje na zadnjim stranicama meni niko nije kvalitet pa vi pricajte sta hocete. Zbog toga i kazem Cala(nije losiji ni od jednog) a ako ne moze cala onda Ciro ima gard, autoritet je, ima i znanje fakinsko a ima i ono sto niko od ovih nema lozionicar je samo takav.
Cala ne igra samo na kontre i nije to istina, al treba znati i kontru odigrati a ne kao ove zadnje dvije tri godine sacekaj da se protivnik postavi pa ubacuj u prazno.
A ako ne moze Cala onda samo Ciro dolazi u obzir bez obzira na godine. Hajd da se nasalim kad je bal nek je maskenbal

Trenere koje pominjete ovdje bih svrstao u instant trenere, koji su poput Dzene imali sezonu plafon dvije dobre i onda otkazi zbog losih rezultata. od svih nabrojanih ovdje na zadnjim stranicama meni niko nije kvalitet pa vi pricajte sta hocete. Zbog toga i kazem Cala(nije losiji ni od jednog) a ako ne moze cala onda Ciro ima gard, autoritet je, ima i znanje fakinsko a ima i ono sto niko od ovih nema lozionicar je samo takav.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Pa buraz morali su, osim muzurovica i pasica ko bi im dosao, pa zakuhali su sa svim bivsim strukturama i svima koji su suradjivali sa bivsim strukturama a nikako da to izglade. Pozvali ih na druzenje, mogli su im bar jednu sezonu obezbjediti ulaz i fino mjesto jbg nije da ne djele kartepitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
hahahah evo sad mi rekose,pa majko moja kakva njegova slava,pokro papak pare..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- PitarBordo
- Kontakt:
Rekao sam već zavisi šta ko smatra slavommma_hz je napisao/la:hahahah evo sad mi rekose,pa majko moja kakva njegova slava,pokro papak pare..![]()

SRETAN BROJ - 1725
Kada je Lokum u pitanju mogao je zvati samo Emira bez ovog skota prodanog i neodgojenog. Jedna od većih gluposti koju je uradio Kusturica definitivno.jurisicduska je napisao/la:Nije lijepo predsjedniku edisu psovati. Al eto.pitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.
Pozvani su on i Emir zbog škole fudbala lokom jer potencijalno može biti zanimljiva Sarajevu. Malo dublje gledajte od nosa.
SRETAN BROJ - 1725
Sve si pogodio..pitic je napisao/la:Rekao sam već zavisi šta ko smatra slavommma_hz je napisao/la:hahahah evo sad mi rekose,pa majko moja kakva njegova slava,pokro papak pare..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imaš pozitivnu i negativnu slavu

FK SARAJEVO.
Re: Odg: FK Sarajevo
A tko je gospodin na slici? 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
MoraliShofaII je napisao/la:Pa buraz morali su, osim muzurovica i pasica ko bi im dosao, pa zakuhali su sa svim bivsim strukturama i svima koji su suradjivali sa bivsim strukturama a nikako da to izglade. Pozvali ih na druzenje, mogli su im bar jednu sezonu obezbjediti ulaz i fino mjesto jbg nije da ne djele kartepitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.

SRETAN BROJ - 1725
Znači Pašić je skaut u akademiji , ajde super ako je istina. 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E vidiš može biti, samo nisam siguran jeli vrijede ta pravila s obzirom da su ipak u pitanju kvalifikacije, taman htjedoh napisati da ni Stojčev nije u rosteru za tekmu Atromitosa i Fenera.Evolution87 je napisao/la:Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
1946
Ja mislim da ne vrijede jer smo mi igrali LP, a paok igra EL, ali nisam opet siguran..BitiSrcemVezan je napisao/la:E vidiš može biti, samo nisam siguran jeli vrijede ta pravila s obzirom da su ipak u pitanju kvalifikacije, taman htjedoh napisati da ni Stojčev nije u rosteru za tekmu Atromitosa i Fenera.Evolution87 je napisao/la:Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nek' nas neuke prosvijetli neko ko se malo bolje razumije oko tog dijela Uefinih propozicija.
1946
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 40 gostiju.