Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la:Ove sedmice je tacno 20 godina od debitovanja mozda i najveceg pojacanja a sigurno jednog od najvecih pojacanja Arsenala svih vremena.
Dennis Bergkamp.
Cazorla ne igra odbranu. Zato Ozil radi presing konstantno.anell je napisao/la:Neki bi rekli da mu smeta Cazorla
Izgubit ćemo svakakoGreivis je napisao/la:Cazorla ne igra odbranu. Zato Ozil radi presing konstantno.anell je napisao/la:Neki bi rekli da mu smeta Cazorla
Odigraj ligu. Nemoj da izgubimo opet.
Ako je Wenger uspio da dobije Kmecavog onda je sve moguce.anell je napisao/la:Izgubit ćemo svakakoGreivis je napisao/la:Cazorla ne igra odbranu. Zato Ozil radi presing konstantno.anell je napisao/la:Neki bi rekli da mu smeta Cazorla
Odigraj ligu. Nemoj da izgubimo opet.
kakva je ovo igracina bila, tito dragiRajaz je napisao/la:[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la:Ove sedmice je tacno 20 godina od debitovanja mozda i najveceg pojacanja a sigurno jednog od najvecih pojacanja Arsenala svih vremena.
Dennis Bergkamp.
topnik1 je napisao/la:Ako zanemarimo činjenicu da je Berkamp>>>Ozil ili bilo koji drugi igrač sličnog profila trenutno na svijetu, malo je i bezveze to poređenje obzirom šta je Berkamp imao i iza sebe i ispred sebe, a šta Ozil danas ima.
rambo16 je napisao/la:Tih 155 kreiranih šansi može proći kod nekog ko djelimično prati Arsenal. Kod mene,Bgmi teško
Jer ja gledam svojim očima i vidim kako čovjek igra
Bergkamp je,osim razigravanja i nekih OK igrača i ništa više od toga ,znao trpat hattrickove,zabijat golove sa 30 metara,sam dobijat utakmice. Bez Henrya ili bilo koga drugog, Primi loptu od beka,povalja komplet odbranu,doviđenja. . .
Ozil to neće biti u stanju ni za 100 svjetlosnih godina,bez obzira gdje i s kim igrao
I za kraj,Bergkamp je od 'pristojnih krila' pravio zvijeri. Sa Alexisom bi pokarao Premiership u milisekundi
I NIKAD mu niko nije smetao
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.