FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husrefe idi iz svetinje!...Husref ode....Joj ode nam Husref, jedini trener koji zivi za ovo Sarajevo, nas najbolji trener u historiji, dodji nazad Husrefe!
Bilbija idi iz svetinje!...Bilbija ode...Joj ode nam Bilbija, jedan od najboljih igraca!
Stojcev idi iz svetinje!...Stojcev ode...Joj ode nam nas najbolji vezista posle rata, sta cemo????
Meho idi iz svetinje!....Meho ode.....Joj ode nam Meho, covjek je tacno imao viziju, znao je sta radi, vrati se Mehooooooooo!!!
Dzeno idi iz svetinje!...Dzeno pred otkazom...Joj Dzeno ostani, nece nam doci niko bolji od tebe, ti si nas Hordaš, bicemo mi prvaci sa tobom!
Da nije smijesno, bilo bi zalostno
Bilbija idi iz svetinje!...Bilbija ode...Joj ode nam Bilbija, jedan od najboljih igraca!
Stojcev idi iz svetinje!...Stojcev ode...Joj ode nam nas najbolji vezista posle rata, sta cemo????
Meho idi iz svetinje!....Meho ode.....Joj ode nam Meho, covjek je tacno imao viziju, znao je sta radi, vrati se Mehooooooooo!!!
Dzeno idi iz svetinje!...Dzeno pred otkazom...Joj Dzeno ostani, nece nam doci niko bolji od tebe, ti si nas Hordaš, bicemo mi prvaci sa tobom!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Napokon da se neko slaže samnom.ElCartel11 je napisao/la:Husrefe idi iz svetinje!...Husref ode....Joj ode nam Husref, jedini trener koji zivi za ovo Sarajevo, nas najbolji trener u historiji, dodji nazad Husrefe!
Sabrine mi moje!
Re: Odg: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 20 avg 2015, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
U kombinaciji je, al dzaba kad nama ni on ne odgovara 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
@zagorski
Ovako, da odmah iznesem svoje mišljenje o šefu struke ako dođe do tog da to bude ješić. On je trener sa 20+ godina iskustva, namazan, uvijek gledao samo svoj interes, vodio 20 ekipa niti jednu duže od godinu, tu i tamo osvojio trofej, otjeran bezbroj puta, isto toliko puta sam otišao. Ima li potrebe objašnjavati zašto ga ne mirišem. Upetljan u nekoliko skandala oko namještaja utakmica, ptica selica, čovjek koji je prijelazno i skupo rješenje i po meni problem. Može demant da se desi pa da on bude vrh, ali su zato male vjerovatnoće.
Sarajevo, koje je ušlo u projekat da igra grupe eu takmičenja, ne smije sebi dozvoliti da mijenja trenera svake godine ili čak po dva svake godine, kako smo imali plan oporavka finansijskih struktura kluba Sarajevo 2010-2014 tako treba imati i trenera koji će raditi dvije godine jer je to neki ciklus dok se upozna sa ekipom, nadogradi je kroz 3 transfer roka, odigra 60tak takmičarskih utakmica i onda napadne maksimum a to bi bila grupna faza. Ješić nema taj plan to se vidi ovako na prvu, da je napredak u odnosu na Dženu koji nema jednodnevni plan jeste. Da se ja pitam, kao što se ne pitam mi bi doveli ili Šimundžu, prvo jer poznaje najsavremenije metode rada, ishrane, taktike, igrao je protiv velikih trenera i napravio je vanserijski rezultat sa ekipom koja je u svom početku kad je on došao izgledala baš kako mi sad izgledamo, dakle svoj na svom, to radi to poznaje i tu je dobar, onda kad to ostvari nadograditi ga i imaš neki ciklus 5 godina dva trenera to je fino, on je realna opcija. Moja jedina želja i ono što bih ja volio je ipak Darko Milanić, trener koji je vizionar, koji zna izgraditi ekipu i natjerati je da daje maksimum, s druge strane profesionalac, finansijski stabilan kojem bi Sarajevo bilo profesionalni izazov i nešto na čemu bi svi profitirali, voli mlade igrače, radio je kao pomoćnik, imao direktnih kontakata sa radom akademija u svijetu, on bi bio moj izbor, ne znam koliko realan ali vrijedi mu ponuditi sve, druga stvar vodi svoj stručni štab koji nema veze sa menadžerima, nema veze sa Balkanom nema veze ni s čim osim sa sportom, dokazan trener. Ako ne neko od ove dvojice onda Cico Kranjčar ili Nikolić trener Partizana bivši. Od naših Petrović iz radnika. Jedna zajednička osobina svih njih i ono što ja prepoznajem da fali Sarajevu je to što ne daju nikom da se miješa u posao i njihove ekipe igraju 90 minuta istim tempom, kondiciono su nenadjebive, to fali Sarajevu. Autoritet i fizika, tehnike nam ne nedostaje. Treba dovesti i trenera koji će se znati nositi sa zvjezdanom svlačionicom, napraviti tim od njih i odstraniti mrtva tkiva, to svako od ovih je spreman, ješić ne, on je prelivoda, pare i cv, njega ne zanima sad napredak kluba koliko će ga zanimati da on ostane čist bez obzira. Potencijalni skandali nam ne trebaju. Uglavnom ako nekako dopre, nekim čudom moje razmišljanje sa foruma do nekog, ja ću biti presretan, ako ne onda ću podržati i ovaj put upravu ali to bi bio taj posljednji put i posljednji voz.
Ovako, da odmah iznesem svoje mišljenje o šefu struke ako dođe do tog da to bude ješić. On je trener sa 20+ godina iskustva, namazan, uvijek gledao samo svoj interes, vodio 20 ekipa niti jednu duže od godinu, tu i tamo osvojio trofej, otjeran bezbroj puta, isto toliko puta sam otišao. Ima li potrebe objašnjavati zašto ga ne mirišem. Upetljan u nekoliko skandala oko namještaja utakmica, ptica selica, čovjek koji je prijelazno i skupo rješenje i po meni problem. Može demant da se desi pa da on bude vrh, ali su zato male vjerovatnoće.
Sarajevo, koje je ušlo u projekat da igra grupe eu takmičenja, ne smije sebi dozvoliti da mijenja trenera svake godine ili čak po dva svake godine, kako smo imali plan oporavka finansijskih struktura kluba Sarajevo 2010-2014 tako treba imati i trenera koji će raditi dvije godine jer je to neki ciklus dok se upozna sa ekipom, nadogradi je kroz 3 transfer roka, odigra 60tak takmičarskih utakmica i onda napadne maksimum a to bi bila grupna faza. Ješić nema taj plan to se vidi ovako na prvu, da je napredak u odnosu na Dženu koji nema jednodnevni plan jeste. Da se ja pitam, kao što se ne pitam mi bi doveli ili Šimundžu, prvo jer poznaje najsavremenije metode rada, ishrane, taktike, igrao je protiv velikih trenera i napravio je vanserijski rezultat sa ekipom koja je u svom početku kad je on došao izgledala baš kako mi sad izgledamo, dakle svoj na svom, to radi to poznaje i tu je dobar, onda kad to ostvari nadograditi ga i imaš neki ciklus 5 godina dva trenera to je fino, on je realna opcija. Moja jedina želja i ono što bih ja volio je ipak Darko Milanić, trener koji je vizionar, koji zna izgraditi ekipu i natjerati je da daje maksimum, s druge strane profesionalac, finansijski stabilan kojem bi Sarajevo bilo profesionalni izazov i nešto na čemu bi svi profitirali, voli mlade igrače, radio je kao pomoćnik, imao direktnih kontakata sa radom akademija u svijetu, on bi bio moj izbor, ne znam koliko realan ali vrijedi mu ponuditi sve, druga stvar vodi svoj stručni štab koji nema veze sa menadžerima, nema veze sa Balkanom nema veze ni s čim osim sa sportom, dokazan trener. Ako ne neko od ove dvojice onda Cico Kranjčar ili Nikolić trener Partizana bivši. Od naših Petrović iz radnika. Jedna zajednička osobina svih njih i ono što ja prepoznajem da fali Sarajevu je to što ne daju nikom da se miješa u posao i njihove ekipe igraju 90 minuta istim tempom, kondiciono su nenadjebive, to fali Sarajevu. Autoritet i fizika, tehnike nam ne nedostaje. Treba dovesti i trenera koji će se znati nositi sa zvjezdanom svlačionicom, napraviti tim od njih i odstraniti mrtva tkiva, to svako od ovih je spreman, ješić ne, on je prelivoda, pare i cv, njega ne zanima sad napredak kluba koliko će ga zanimati da on ostane čist bez obzira. Potencijalni skandali nam ne trebaju. Uglavnom ako nekako dopre, nekim čudom moje razmišljanje sa foruma do nekog, ja ću biti presretan, ako ne onda ću podržati i ovaj put upravu ali to bi bio taj posljednji put i posljednji voz.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2015, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja se ne bi bunio da Mehmed dodje..mada mislim da je to tesko izvodivo. I da, nadam se da ovaj Jesic nece docihilmo je napisao/la:A možda Ješić uopće nije u kombinaciji
EDIT:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/mehmed ... tva/169646

Ako bi morao da biram nekog osim Dzene, to je Mehmed, pa onda Juro Kruncic. Mislim, cisto moja zelja

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
da mi neko odg ko je ovaj lik i sta on predstavlja ovdje...
na 5:30,debeli ovaj lik desno u bijeloj maji sa zamotanom rukom..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fatih Terim, o ostalima necu ni da razmisljam, Ibrakovicu znas sta ti je ciniti 

Pyro is not a crime !
.Upravo Sarajeva nikad dva dobra da sastavimo.Kad smo imali solidne trenere,nismo imali igraće.Kad imamo solidne igrače,dovedu nam Jarnija ,Ješića? itd. Molim vas,neka Đene dok se nedovede makar neki osrednji trener jer Ješić nije ni to. Mi nikad da nešto naučimo na tuđim greškama 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Baš evo čitam tvoj post i nešto razmišljam,kakav nam je SD,Ješić bi bio idealan izbor za njega. Ako me razumijete,a sigurno razumijete.jurisicduska je napisao/la:@zagorski

Male su šanse da dođe Šimundža,Milanić ili neko njima sličan. Dabogda u ovom trenutku

Čini mi se da naši više ganjaju neki instant-rezultat već što se planski i sistematski radi u sportskom dijelu. A onda se logički,samim tim i bira takav trener.
Ovo je neko moje razmišljanje,možda nisam u pravu,ali mi tako djeluje.
Pošto nisam upučen zamolio bih te da mi objasniš i navedeš mi lopovluke Ibrakovića gdje nas je to pokraobhfanatic14 je napisao/la:Dok god ne ode onaj lopov abdulah i. mi nikad necemo biti cisti... njega se treba rijesit cim prije ! U zenicu po tri bobe jer nam je bit ili ne bit.. 6 bodova nije malo ako bi kiksali zaostajemo 9 sto je vec previse za nasu ligu... ko god bude novi trener nece se dugo zadrzat nazalost , izgleda ibrak u sjeni sprema sebi mjesto trenera kad tad. Previse on ima utjecaja na trenera, ekipu, sastav itd... to nas koci.

Postavio sam konkretna pitanja pa bih zamolio i konkretne odgovore pošto vidim da su upućen.
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: FK Sarajevo
Otišao zato što nema para u Jedinstvu ni ekipu za vrh tabele.hilmo je napisao/la:A možda Ješić uopće nije u kombinaciji
EDIT:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/mehmed ... tva/169646
SRETAN BROJ - 1725
Matej Delac slavi danas rodjendan, neka je sa srecom i da pruzis sto bolje partije u nasem klubu. 

04.10.2009 !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ni ja prvi put nisam bio za Jesica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesic otpao, idemo dalje...
Infiltrirao se Husrefov haver u nase redove da opet moze plasirati price o trouglovima koje Sarajevo pravi sa timovima kao Travnik i Vitez..hilmo je napisao/la:Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A nije vazda tako, potrefi se dan takav šta ćešhilmo je napisao/la:Pa radi nešto, ja od posla ne mogu da stignem da pročitam ovih par postovahifans je napisao/la:Hajde pišite nešto , da ubijem još ova 3-4 sata na poslu

Da se prisjetimo mog idealnog scenarija za narednih nekoliko dana, prije par dana ovo je bio SF, a sad već djeluje ostvarivo..

hifans je napisao/la:Idealan scenarij za naredni tjedan:
Subota: na teren Bilinog Polja izlazi 11 profesionalaca, poginu za svaku loptu i dobiju Čelika 3 razlike.
Nedjelja, vanredna pess konferencija: Radi ugleda FK Sarajeva, prestaje se varat savez da nam je Naser glavni trener, a Dženo pomoćni, te se sadašnji stučni štab prebaci u omladinski pogon, a dogovori se saradnja sa nekim iskusnim i dokazanim trenerom , koji će na duže staze pravo valjat klubu.
Ponedeljak: Na treningu se povrijede svi igrači iz klana koji pokušava narušiti atmosferu u svlačionici FK Sarajeva, istog onog klana koji je otjerao Kodru.
Ja volim Dženu, i drag mi je lik pravo, ali jednostavno on nema autoritet i kapacitet da ukaže Rustemu i Radovcu na pogreške koje su radili tokom utakmice, a kamoli Stepanovu i Benki..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hvala Allahu pa se odustalo od njegakinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...

znas li mozda ko je još u kombinacijama???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, bordobijeli, DzemoSmjecanin, Gomis99, imekorisnicko, MaroonBjelave, miguelramos, mosarajvosa83, MSOZ101, Pablo11, Pena, SilaMoc1946, zagorski i 128 gostiju.