FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde pišite nešto , da ubijem još ova 3-4 sata na poslu 

Hehe neradnikuhifans je napisao/la:Hajde pišite nešto , da ubijem još ova 3-4 sata na poslu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evo jedna teorija zavjere
hahaha
Je li moguce da se treneri mijenjaju zbog toga sto 'neko' (iz Uprave, sportski direktor, Tan itd) zahtjeva od trenera da jedan/dva ili vise igraca MORA igrati u prvih 11? Kao npr. (slucajno navedeni) Samke mora jer je nasa nova zlatna koka, Krste mora jer je reprezentativac i daje tal sp. dir. kad igra za repku, ili Benko jer je masno placen.
I onda trener to odradi i dese se dvije stvari: ili trpi rezultat jer nije po zamisli trenera ili trener skonta da nece da mu se neko mijesa u posao.
U oba slucaja trener leti 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Je li moguce da se treneri mijenjaju zbog toga sto 'neko' (iz Uprave, sportski direktor, Tan itd) zahtjeva od trenera da jedan/dva ili vise igraca MORA igrati u prvih 11? Kao npr. (slucajno navedeni) Samke mora jer je nasa nova zlatna koka, Krste mora jer je reprezentativac i daje tal sp. dir. kad igra za repku, ili Benko jer je masno placen.
I onda trener to odradi i dese se dvije stvari: ili trpi rezultat jer nije po zamisli trenera ili trener skonta da nece da mu se neko mijesa u posao.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa radi nešto, ja od posla ne mogu da stignem da pročitam ovih par postovahifans je napisao/la:Hajde pišite nešto , da ubijem još ova 3-4 sata na poslu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Konačno jedan dobar post.
Samo Husref ide uz Sarajevo!
Samo Husref ide uz Sarajevo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Platite odštetu Slobodi za Husrefa pa da izginemo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gadi mi se citati neke komentare kvazi navijaca Sarajeva,koji se utrkuju ko ce više slagati,izmisliti, veci skandal iz kluba i svlacionice.Na njihovu zalost ova uprava, zna sta radi i sve drzi pod kontrolom.Lešinari vec uveliko kruze nebom.
Sad je bitno sa ovim igrackim kadrom odrzati rezultatsku i bodovnu utrku za vodecim klubovima na tabeli do kraja sezone.Na proljece ce biti sigurno dosta otkaza i sklapanje jos bolje ekipe,a za to su vec sad pare spremne.
U inat dušmanima.
Sad je bitno sa ovim igrackim kadrom odrzati rezultatsku i bodovnu utrku za vodecim klubovima na tabeli do kraja sezone.Na proljece ce biti sigurno dosta otkaza i sklapanje jos bolje ekipe,a za to su vec sad pare spremne.
U inat dušmanima.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 avg 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Husref je nas i svi ga gotivimo ali realno od toga nema nista
Cijenim itekako Husrefa i moje mišljenje je da bi on bio jedno od boljih riješenja, al brate znamo svi da ima zdravstvenih problema te da bi za njega bilo vrlo stresno voditi naš klub. Sjećamo zadnji put kada nije bio , čini mi se, na derbiju na Grbavici radi toga. A ubrzo je nanizao par loših rezultata , ako se ne varam , te ga zbog toga, a i zbog ovog prvog, je smijenjen.
Onako ja bi bio zadovoljan kada bismo doveli Ješića, gledaući iskustvo i osvojene trofeje, prilično dobar trener za naše uslove.
Onako ja bi bio zadovoljan kada bismo doveli Ješića, gledaući iskustvo i osvojene trofeje, prilično dobar trener za naše uslove.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ochekujte jako puno demagogije, nepriznavanja rezultata i sudijskih kradja.
Ali, postoji mogucnost, opet merena u promilima shanse, da vas Jeshic sve prijatno iznenadi i da stekne status legendarnog trenera.

Ali, postoji mogucnost, opet merena u promilima shanse, da vas Jeshic sve prijatno iznenadi i da stekne status legendarnog trenera.
- Evolution87
- Kontakt:
A dzaba kad znamo da od Husa nema nista.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zna li neko kakva je situacija sa Duljom ? Hoće li biti spreman za Zenicu?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
otkud ovoBitiSrcemVezan je napisao/la:
![]()

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
jos je dzeno trener ? jest to sigurno da dzeno nece biti vise trener?
Opet se povrijedio, pala mu šiša na nogu, pa nece mociAlpasinac je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa Duljom ? Hoće li biti spreman za Zenicu?

M.Delac 2
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Valjda nećemo biti bez trenera na Bilinom, to je najgori scenarij, bili bi isto raštimani orekstar i ovaj put otišli na -9 kao što smo prošli put ostali na -7 kad je Dženo išao. Plus što postoji mogućnost da te bojkotuje ološ iz ekipe koji nisi rastjerao na vakat zato što si im otjerao "šefa".
1946
Nadam se da nece.Alpasinac je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa Duljom ? Hoće li biti spreman za Zenicu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, nedimmmm1337 i 61 gost.