AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Par dana ne pratim transfere i tračeve i sad uđem da nešto pročitam i umalo da me srčka strefi. Galliani očito ne zna da radi svoj posao a Mihajlović je kreten ako pored toliko igrača traži da mu dovedu mrtvog Soriana.
Forza Milan!
nije lose ovo sa Sorianom, ne znam čemu ta silna negodovanja... i ja bi messija, ali ni witsel kod nas nece tako se trebamo spustiti na zemlju. prvo moramo napraviti tim, a pod tim mislim da na terenu licimo na tim koji se bori i grize. mislim da imamo igrace koji ce da se bore kao lavovi, a onda polako ako izborimo lp doci ce i zvijezde u tu ekipu. mi smo spali na to da u milan nece witsel, kondogbia, j.martinez i slicne ublehe koje igraju i lijevim ligama ili ekipama(u odnosu na veliki milan)... cudi me da je i bacca dosao kod nas.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ali ako vec nece doci zvijezde onda nemoj dovoditi ni raspale igrace i prosjek.
Dovedi potencijal. Sta rade skauti? Nije valjda da skautiraju samo timove iz Ligurije.
Dovedi potencijal. Sta rade skauti? Nije valjda da skautiraju samo timove iz Ligurije.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Holandija,Portugal,Brazil pa i Njemacka izvor talenata i dobrih igraca, a ovi nasi izgleda "stvaraju italijansku" momcad sto je jedno vrijeme bio ciljIlPrincipino je napisao/la:Ali ako vec nece doci zvijezde onda nemoj dovoditi ni raspale igrace i prosjek.

FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Kad vidim koga je Valencija kupila za 130 milijuna mi smo odlicno prosli 

- NeverGiveUp
- Kontakt:
I ja sam za ovaj mladi stoperski tandem ali ako se ne dovede neki kvalitetan KREATIVNI veznja a sve su prilike da neće, onda bi radije imao nekog iskusnijeg u paru sa Romagniolijem.
Možemo mi imati Maldinija i Nestu iz najbolji dana nazad ali šta to vrijedi kada je vezni red u qurcu!
Witsel i da dođe, nije ono što ovom veznom redu treba, samo malo bolja verzija Montoliva, Polija i sličnih igrača.
Soriana nisam pratio pa neću suditi.
Možemo mi imati Maldinija i Nestu iz najbolji dana nazad ali šta to vrijedi kada je vezni red u qurcu!
Witsel i da dođe, nije ono što ovom veznom redu treba, samo malo bolja verzija Montoliva, Polija i sličnih igrača.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- LegendKiller
- Kontakt:
Zadnje 2-3 sezone smo imali te iskusnije Mexes, Bonera, Zapata, Alex, Zakardo sve 30+, pa šta smo dobili, ništa. Pravili su kikseve kao da igraju termine. Nije se osjetilo to njihovo "iskustvo".NeverGiveUp je napisao/la:I ja sam za ovaj mladi stoperski tandem ali ako se ne dovede neki kvalitetan KREATIVNI veznja a sve su prilike da neće, onda bi radije imao nekog iskusnijeg u paru sa Romagniolijem.
Zbog toga dajem punu podršku stoperskom dvojcu Romanogli-Ely, dosta je bilo više tih "iskusnih".
Pa evo haman ce protiv Fiorentine poceti Ely i Rom, pa cemo vidjeti kako ce to funkcionisati.
Brzo ih je gurnuo u vatru i to protiv jake ekipe, ali to je najbolji test.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Drago mi je kad mladji i pperspektivniji igraci dobiju predost, pogotovo Ely jer ono sto je do sad pokazao je odlicno. Jedva cekam pocetak sezone, valjda budemo igrali vazniju ulogu ove sezone, da budemo konkuretniji. Ionako ce liga bit dosta ujednacena i neizvjesnija nego proteklih sezona. Bice zanimjivo vidjeti sta ce se desavati do kraja merkata, kako bi nam legao jedan kreativac majko draga 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Izgleda Paletta (spelling??) na izlaznim vratima. Žao mi je ako ode jer je dobar igrač ali treba razumijeti čovjek se bori da igra nije uhljeb ko Matri i sl. panjevi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne zna se oko Palete jos nista, 50-50% sanse da ce otici ili ostati, ali on je recimo organizirao onaj rostilj u milanellu neki dan. Mozda oprostajni?
Ne znam, ja bih volio da ostane, ali ako hoce da ide treba ga pustiti.
Alex i Nocerino skoro pa sigurno idu, jos ostaje se vidjeti sta ce sa Polijem i da li ce onog Maurija na posudbu.
Di Marzio kaze kako misli da ce Soriano biti jedino pojacanje u sredini i da sumnja da ce Milan kupovati drugog veznjaka
Menez po prvim procjenama ce biti odsutan preko mjesec dana, a ako se danas pokaze da bi ponovo trebao na operaciju (a haman da hoce), to ce sve otici i na par mjeseci.
Od toliko napadaca, odjednom ostanes na hadalju Matriju i Cerciju koji godinu dana nije zaigrao ozbiljan fudbal.

Alex i Nocerino skoro pa sigurno idu, jos ostaje se vidjeti sta ce sa Polijem i da li ce onog Maurija na posudbu.
Di Marzio kaze kako misli da ce Soriano biti jedino pojacanje u sredini i da sumnja da ce Milan kupovati drugog veznjaka

Menez po prvim procjenama ce biti odsutan preko mjesec dana, a ako se danas pokaze da bi ponovo trebao na operaciju (a haman da hoce), to ce sve otici i na par mjeseci.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sampdoria's coach Zenga recently contacted Nocerino to convince him to join Sampdoria. [Sky]

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Normalno, novi Pirlomuxa je napisao/la:Ja sam za dolazak Soriana

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ciao i saludo il forumasi, Nocerino e mio zelja i requesta, uno grande djokatore i ultimo centrokampista che Sampdoriamilanist je napisao/la:Sampdoria's coach Zenga recently contacted Nocerino to convince him to join Sampdoria. [Sky]

-------------
Neko iz mase se smije Valenciji i 130mil skrsenih, pa evo danas dobise 45mil za Otamendija. Juve platio Alex Sandra 26mil, o Engleskim transferima da i ne pricamo....
Oni od vas koji zale za "bacenim" parama niste realni, jersu cijene generalno lude.
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 21 avg 2015, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma znam, al' vidi jednu stvar, recimo Sandro, za 26 miliona su uzeli već europski dokazanog beka dok smo mi platili po 20 miliona za Roma i Bertolaćija koji su relativno nepoznati igrači na nivou Europe. Sad druga stvar je ta što je Milan kao klub u velikim **** zadnjih godina pa danas moraju enormno preplaćivati igrače da bi ih privukli vamo, pošto je činjenica da im se ovdje osim novca i stare slave nema više šta ponuditi, barem za sada.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Objasnio si sve u zadnjem dijelu posta, no bez obziraprethodne 3god je potrosen baksis na pojacanja tako da ne treba zaliti za lovom sada....FaraonTM je napisao/la:Ma znam, al' vidi jednu stvar, recimo Sandro, za 26 miliona su uzeli već europski dokazanog beka dok smo mi platili po 20 miliona za Roma i Bertolaćija koji su relativno nepoznati igrači na nivou Europe. Sad druga stvar je ta što je Milan kao klub u velikim **** zadnjih godina pa danas moraju enormno preplaćivati igrače da bi ih privukli vamo, pošto je činjenica da im se ovdje osim novca i stare slave nema više šta ponuditi, barem za sada.
Ma u suštini potrošeni novac je najmanji problem, problem su igrači koji se dovode za taj novac. Al' eto malo je teško za shvatiti da bi možda Juventus Bertolaćija i Roma mogao dovesti u paketu za 20 miliona, jer im ima šta ponuditi izuzev novca znači pristanak igrača nije problem, a i lupam Roma i Genoa znaju da od Juventusa neće tako lako izmusti lovu za relativno nepotrebne igrače.
Yebiga mi da bi doveli Witsela treba nam 45 miliona da damo Zenitu i 4 miliona platu, a možda bi on u lupam sada jače klubove na svijetu otišao za 25-30 miliona i 2,5-3 miliona platu. Jer svi znaju da imamo sada lovu a svaki iole kvalitetan igrač nam je neophodan, i samo im lovu i možemo ponuditi, i onda nas izmuzu kao krave. Sve je to posljedica katastrofalnog vođenja kluba u zadnjih par godina, i jednostavno ćemo morati probati sa ovim kadrom izboriti pa bar LE da ne kažem LP da bi iduće godine mogli privući neko zvučnije ime, pa da se konačno ovaj klub vrati tamo gdje mu je i mjesto.
Yebiga mi da bi doveli Witsela treba nam 45 miliona da damo Zenitu i 4 miliona platu, a možda bi on u lupam sada jače klubove na svijetu otišao za 25-30 miliona i 2,5-3 miliona platu. Jer svi znaju da imamo sada lovu a svaki iole kvalitetan igrač nam je neophodan, i samo im lovu i možemo ponuditi, i onda nas izmuzu kao krave. Sve je to posljedica katastrofalnog vođenja kluba u zadnjih par godina, i jednostavno ćemo morati probati sa ovim kadrom izboriti pa bar LE da ne kažem LP da bi iduće godine mogli privući neko zvučnije ime, pa da se konačno ovaj klub vrati tamo gdje mu je i mjesto.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
There will be no meeting with Witsel's Intermediary on Monday. Soriano is getting closer. [Sky]
José Mauri doesn't want to leave on loan. He wants to stay and fight for his position. [SportItalia]
Mihajlovic wants to keep Paletta in the squad, he will therefore probably stay in Milan. [SportItalia]
Yebem ti dan, mozel goreSampdoria want to keep Soriano for the first two games in Serie A, but the deal is likely to be concluded [Sky].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Bolje dati 10mil u dvije rate, nego 30mil za Witsela. Mamu im ybm, da nas hoce nakantat Fiorentina, draze bi mi bilo nego sto ovu dijetu drzim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.