Hvala Bogu pa nisam, niti ću ikada bitiuschtipak je napisao/la:Ne moras ti biti neki.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahaahahahahahahaha sad se i ovaj pojaviomessilla je napisao/la: Reci im
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nermine razočarao si, postiš, a ideš u kladionicu.Nerminovic je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahahahahahahaha sad se i ovaj pojavio![]()
![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ubrzo ces me stici sa postovima.Nerminovic je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahahahahahahaha sad se i ovaj pojaviomessilla je napisao/la: Reci im![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- samo_lijevo
- Kontakt:
@faraonu, mogao si zaraditi lijepe pare na tocku koji ti truhne u garazi. One Svabe na piramidi iznajmljuju bicikla. Mogao si i ti svoje odvuci preko ljeta.
Idemo mi u zajednicku investiciju u Vemi dok se napravi. Svakako ce to biti najbolji objekat u siroj okolici. Bice para.

Idemo mi u zajednicku investiciju u Vemi dok se napravi. Svakako ce to biti najbolji objekat u siroj okolici. Bice para.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nisi nesto previse ubjedljiv, iskreno da ti kazem.FaraonTM je napisao/la:
Hvala Bogu pa nisam, niti ću ikada biti
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
Nerminovic
- Kontakt:
bulbasor je napisao/la:E moj Lorde, nije to takav bingo mislio @Faraon. Na ovom nasem samo čir na zeludcu mozes dobiti....Nerminovic je napisao/la:ne znam hoces li mi vjerovati ali ovaj moj jaran s kime sam sad bio u bugarskoj, ima nekoliko godina kupio bingo tiket i dobio 12 milliona kruna. kupili sebi kucu od 300 kvadrata, 3 auta, otisli 3 sedmice u mauricijus, koja sreca ahFaraonTM je napisao/la:Ja igram odavno i redovno, dok se držim kladionice ne osjetim gubitke jer ne igram na velike pare, jedno vrijeme sam furao Bingo al' sam i to prestao, rahatluk.![]()
Metropolis nije haram, to barem mozemomessilla je napisao/la:Nermine razočarao si, postiš, a ideš u kladionicu.Nerminovic je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahahahahahahaha sad se i ovaj pojavio![]()
![]()
BackSpace United
BackSpace United
@ljevičar
Čuo sam za to, jedan moj jaran je kontao uzeti 5, 10 bicikala i tako ih iznajmljivati strancima, a već je napravio biznis sa vikendicom, znači od početka ljeta je izdaje tako strancima, ne znam da li je ukupno 7 dana bila prazna. Rusi, Poljaci, Njemci, Slovenci ma ima svega, skoro da ne vjerujem da je to moguće.
Čuo sam za to, jedan moj jaran je kontao uzeti 5, 10 bicikala i tako ih iznajmljivati strancima, a već je napravio biznis sa vikendicom, znači od početka ljeta je izdaje tako strancima, ne znam da li je ukupno 7 dana bila prazna. Rusi, Poljaci, Njemci, Slovenci ma ima svega, skoro da ne vjerujem da je to moguće.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nerminovic
- Kontakt:
tako ti je kad si bez skole, bez posla, samo trening i forumGreivis je napisao/la:Ubrzo ces me stici sa postovima.Nerminovic je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahahahahahahaha sad se i ovaj pojaviomessilla je napisao/la: Reci im![]()
![]()
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
@faraon
Sto ne vjerujes ? Nema mjesta u hotelima, motelima. Masovno ljudi iznajmljuju stanove, vikendice, kuce.
Fakat dobar posao sa biciklima, lijepa para. To je Svabama prava zanimacija, nama nakaradno, a oni daju finu paru za nase uslove.
Sto ne vjerujes ? Nema mjesta u hotelima, motelima. Masovno ljudi iznajmljuju stanove, vikendice, kuce.
Fakat dobar posao sa biciklima, lijepa para. To je Svabama prava zanimacija, nama nakaradno, a oni daju finu paru za nase uslove.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Zna li neko gdje imam nabaviti Playstation 4 na jedan dan u Sarajevu?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U Studentskim domovimasamoplavo je napisao/la:Zna li neko gdje imam nabaviti Playstation 4 na jedan dan u Sarajevu?
HaasNerminovic je napisao/la:Ex-kladionicar znacisamo_lijevo je napisao/la:Bio sam kladionicar, znam kako je, ali puno mi je ljepse bez kladionice.Nerminovic je napisao/la:znam ali vjeruj mi da valja kad ubodes 12k![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sala sa strane, sto prije prestatiImam jednog druga zamalo se nije ubio zbog kladionice, duzan bio 50.000 kruna, nije izasao iz kuce mjesecima, poceo se glupirati, tuga velika...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Vidi na pikusamoplavo je napisao/la:Zna li neko gdje imam nabaviti Playstation 4 na jedan dan u Sarajevu?
LANET OLSUN!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Stvarno jest. I ja sam davno prestao. Ne skroz, ali ne igram ko prije definitivno. Odigram mozda tiket u 2 mjeseca, mada nisam uplatio tiket ima vec pola godine sigurno. Samo ponekad naletim , bacim jedan slucajni. Al je dobro sto sam jedan od onih koji znaju rec dosta nakon jedne runde i izacsamo_lijevo je napisao/la:Bio sam kladionicar, znam kako je, ali puno mi je ljepse bez kladionice.Nerminovic je napisao/la:znam ali vjeruj mi da valja kad ubodes 12k![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sala sa strane, sto prije prestati
⭐
ISTORIJA: Saudijke će glasati, po prvi put
Autor: **** 0
Žene u Saudijskoj Arabiji se registruju da glasaju, po prvi put u istoriji ove konzervativne muslimanske zemlje gde im je zabranjeno i da voze automobile.
| Svet | 20.08.2015. | 01:36
Izvor:AP Photo/Hasan Jamali, File
Dozvoljavanje ženama da glasaju i budu glasane, se smatra od strane državnih zvaničnika kao snačajan skok napred ka društvu zasnovanom na predstavničkom sistemu.
Rok od 21 dan teče za izbore za gradska veća , koji će biti održani kasnije ove godine, javlja Skaj njuz.
Prema navodima "Saudi Gazette", među prvima koje su registrovane su bile Džamal Al-Saadi i Safinaz Abu Al-Šamat, koje su stigle u izborne kancelarije u Medini i Meki.
Sad mogu i na poslovni put
Biračko pravo je jedna od stavki širenja ljudskih i politički prava Saudijki, koje odnedavno mogu i da borave same u hotelu, bez pisane potvrde "staratelja", što umnogome olakšava i njihov poslovno angažovanje. Žene u saudijskom društvu čine tek 16 odsto radne snage - njih 60 odsto je nezaposleno.
Gospođa Šabat je rekla novinama da je bila odlučila da bude prva žena koja će se registrovati, i koja to doživljava kao nacionalnu dužnost.
"Gazeta" izveštava da ovaj politički preokret kod žena nije široko rasprostranjen, ali prvog dana registracije već je bilo pet potpisnica u Medini i sedam u Meki.
Hatun Al-Fasi, iz Inicijative Baladi (The Baladi Initiative), organizacije koja podučava žene izbornom procesu, da to nije pravi odraz želje Saudijki da glasaju.
"Početak perioda glasanja započeo je sa krajem letnjih odmora. Mnoge moraju prvo da obave poslove koji su se nakupili.
Ona napominje i da je nadležno ministarstvo propustilo da žene obavesti o ovim novinama u društvu, kao i da je potrebno strpljenje za uvođenje ove velike promene, mada već ima žena koje su se interesovale kako da se prijave na izbore kao neko za koga bi se glasalo.
Povezane vesti
Zbog vožnje im sude za terorizam!?
Zabranjen ajlajner u Saudijskoj Arabiji?
Saudijke sada mogu da prodaju veš
Kralj Abdulah, koji je vladao od 2005. godine do smrti u januaru ove godine, pre četiri godine je najavio nameru da se ženama dozvoli pravo glasa.
Njegov naslednik, kralj Salman, se nije izjašnjavao o ovom pitanju.
Komentatori prilika i Saudijskoj Arabiji pozdravljaju ovaj potez ali kažu da mora još mnogo da se uradi u zemlji u kojoj žene moraju da imaju i dozvolu "staratelja" (muža ili člana porodice) da imaju recimo hirurške intervencije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dajte mi nazive nekih zanimljivih knjiga ( ako nije problem linkove ) u pdf-formatu da mogu šta pametno čitati na mobitelu, ne daju na poslu šifru
Hvala unaprijed.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
šta voliš kakve knjige i koji žanrDerdiyok je napisao/la:Dajte mi nazive nekih zanimljivih knjiga ( ako nije problem linkove ) u pdf-formatu da mogu šta pametno čitati na mobitelu, ne daju na poslu šifruHvala unaprijed.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.