Sa Koseva je uvijek nosio bod(ove).
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma tesko brate, kad je prokockao onakvu prednost sa Sirokim i pogubio se, mozes misliti kako bi radio pod pritiskom kakav je kod nas. Jbt Real ima najveci pritisak sa tribina na trenera, pa onda mi!bulbasor je napisao/la:Slaven Musa ?!![]()
![]()
Hercegovac_do_groba je napisao/la:Pa jeste Jesic furao napadacki fudbal tu nema sumnje to fura svaki trener u Zvezdi i Partizanu to je pravilo broj 1. Partizan je sa Jesicem dobio Zvezdu 4-2 na Marakani kada je Zvezdu vodio Bajevic. Mada nije to neki pokazatelj jer je Zvezda tada bila 9 bodova ispred a kasnije se pokazalo da to nije bilo realno stanje. Bajevic je otisao a Djurovski je Jesica tukao u preostala dva derbija (3 derbija u prvenstvu su igrana) i jednom u kup za kako rekoh nekih 40 dana.
Na njega sam pomislio kad sam procitao tvoj prethodni post, da treba neko ko dobro poznaje ligu. Vlado Jagodic, Milomir Odovic i Slaven Musa su ljudi koji najbolje poznaju ovu ligu a jos uvijek su aktivni.joker90 je napisao/la:Ma tesko brate, kad je prokockao onakvu prednost sa Sirokim i pogubio se, mozes misliti kako bi radio pod pritiskom kakav je kod nas. Jbt Real ima najveci pritisak sa tribina na trenera, pa onda mi!bulbasor je napisao/la:Slaven Musa ?!![]()
![]()
Fulio sammarconato je napisao/la:Hercegovac_do_groba je napisao/la:Pa jeste Jesic furao napadacki fudbal tu nema sumnje to fura svaki trener u Zvezdi i Partizanu to je pravilo broj 1. Partizan je sa Jesicem dobio Zvezdu 4-2 na Marakani kada je Zvezdu vodio Bajevic. Mada nije to neki pokazatelj jer je Zvezda tada bila 9 bodova ispred a kasnije se pokazalo da to nije bilo realno stanje. Bajevic je otisao a Djurovski je Jesica tukao u preostala dva derbija (3 derbija u prvenstvu su igrana) i jednom u kup za kako rekoh nekih 40 dana.![]()
To je bio Miroslav Đukić...
ma to je zavrseno, ostali se spominju onako kao zeljemuamer_15 je napisao/la:znal neko kolike su sanse da nas preuzme jesic jel vec dogovoreno ? vidim krunoslava jurcica kao idealnog za klupu fk sarajeva
Znači sa konja na magarcaTHEC je napisao/la:ma to je zavrseno, ostali se spominju onako kao zeljemuamer_15 je napisao/la:znal neko kolike su sanse da nas preuzme jesic jel vec dogovoreno ? vidim krunoslava jurcica kao idealnog za klupu fk sarajeva
Vaha preuzeo reprezentaciju Japana, vec pola godine je tamo.hifans je napisao/la:a jel zna neko je li vaha slobodan
joj vjerujem da bi nam taj odgovarao više nego ovaj Ješić...Zastone je napisao/la:Ja prije tipujem na onog Nikolica, celu sto je trenirao Partizan..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, HyperOS, Proximic, robertkosar, skoJaa i 69 gostiju.