Clutch je napisao/la:he he smijeh

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Clutch je napisao/la:he he smijeh
-Gabon je napisao/la: Duga je sezona...
Prosle godine Modrica nije bilo ni pola sezone kad se sve sabere na kraju je Kross bio mrtav igrac a James je isto bio van terena fin period..
![]()
Sta kaze drot ode Ramos u Manchester United.
AhaPoliceman je napisao/la:pa Barcelona ce ove sezone da osvoji koliko je on uzeo od 2005![]()
PROGNOZA
BARCA I VECERAS UZIMA TROFEJ![]()
5-0
Puno bolje pojačanje nego što je to bio Modrić u vakat kad je došao. Strašan igrač.Toxicity je napisao/la:@ RAjaz, doveli smo zvijer koja će eksplodirat u Realu!!
Vrlo moguće.Toxicity je napisao/la:@ RAjaz, doveli smo zvijer koja će eksplodirat u Realu!!
Ne vjerujem još uvijek šta napraviše.Rajaz je napisao/la:Šta je to Madrid doveo
dean33 je napisao/la:ja iskreno ne znam po čemu su to sadašnji Realovi veznjaci ( puno) bolji od Kovačića.....što se tiče Kovinog učinka u Interu, mislim da ni ti Realovi veznjaci ne bi bili nešto bolji od njega da ih se stavi u Inter....
očekujem da će Kovačić biti još bolji u boljoj momčadi i u ligi koja mu više odgovara
po meni možeš i Pjanića staviti u Real i neće biti ništa lošiji od Krosa i Modrica...a ovu dvojicu stavi u Romu i više neće izgledati tako spektakularno..messilla je napisao/la: Malo, ali samo malo objektivnosti ne bi škodilo. Ova bi ti bila jednaka recimo da ja kažem nešto slično za Pjanića.
nema mu šta pomoći....valjda je jasno šta sam želio rećiI to šta bi bilo kada bi nekoga bacio u Inter možeš mačku o rep, jer to Kovačiću neće pomoći.
naravno da ju je prekucao...uopće nije trebao ići u italijuJbo te dan, po nekim pričama, rekao bi čovjek Kovačić prekucao Italiju. Jbo Kevina de Bruynea i Hazarda šta ovaj radi.
Jel to indirektno braniš talijansku ligu?Gabon je napisao/la:Pa iz Dinama u Barcu prelaze za milione eura.
Talijanska liga je prkno, ok za tamo pocetimessilla je napisao/la:Jel to indirektno braniš talijansku ligu?Gabon je napisao/la:Pa iz Dinama u Barcu prelaze za milione eura.![]()
Ko vimessilla je napisao/la:Pa i vi ste doveli onog nehljeba iz Norveške (Strømsgodset, moradoh guglati) za milione eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.