FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad sve pregledam sa današnje presice. Sve je kulturno i dovoljno rečeno.
Mislim da je Klub trebao objaviti video sa press-konferencije. Ono što je zvanična objavila, samo je dio onoga što smo mogli vidjeti na ovom portalu. Izjave su na mjestu, ni preoštre, ni preblage. Naročito me raduje optimizam koji su pokazali.
Uprava je na kulturan nacin uradila onoliko koliko je mogla tj. skrenula je paznju javnosti na desavanja u Sirokom. Koliko ce to "piti vode" ostaje da vidimo. Za svaku pohvalu je potez uprave sto ce isplatiti premije igracima, a ono sto me posebno raduje je sto se danas spomenulu da imamo velike ambicije i da je cilj za tri godine igrati grupnu fazu el. Spomenuti su jos neki problemi oko omladinaca i tv prava, neka samo treba ovako javno iznositi sve , kada za to postoji razlog.
- jaludovolimte
- Kontakt:
U narednih pet kola min. dva penala za nas
Kompromis
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kompromis
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
+1likusa je napisao/la:Idu mi na nerve "navijaci Želje"
I od svega pozitivnog danas izrecenog i samog prisustva misimovica i zaimovica okrenuše sve u negativu

Napisa li iko u cemu je problem sa kadetima i juniorima, to mi fakat nije jasno? Ne mogu tek tako svariti da je samo receno iz saveza da vise ne mogu igrati, bez ikakvog razlogs ili obrazlozenja...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Razlog je sto hoce da igraju drugi timovi, a da je Zeljo taj koji vise ne moze je smjesno.
Prvi smo tim po proizvodnji talenata, koji se kroz ta takmicenja usavrsavaju i sad to ocigledno neko zeli da stopira, to je jedini razlog. Od svih timva ponajbolji klub ne moze da sudjeluje.
Prvi smo tim po proizvodnji talenata, koji se kroz ta takmicenja usavrsavaju i sad to ocigledno neko zeli da stopira, to je jedini razlog. Od svih timva ponajbolji klub ne moze da sudjeluje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Velež mora pasti, molim vas braćo svi na jug !!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
vrijeme će sve reći. i za ovo danas i za ovo inače.
Svi klubovi u premier ligi moraju imati juniorske i kadetske ekipe koje igraju premier ligu.ackeey je napisao/la:Napisa li iko u cemu je problem sa kadetima i juniorima, to mi fakat nije jasno? Ne mogu tek tako svariti da je samo receno iz saveza da vise ne mogu igrati, bez ikakvog razlogs ili obrazlozenja...
Zeljo,osim najboljih selekcija juniora i kadeta koji igraju premier ligu,ima jos selekciju junora idvije selekcije kadeta koji igraju federalnu i kantonalnu ligu,te veci broj jos maladjih selekcija koje se takmice. Te ekipe koje su igrale federalnu ligu vis enece igrati. Hoce napraviti mjesta nekim drugim ekipama iz federalne lige.
hvala druze, meni nije bilo jasno otkud nsfbih, mislio da je greska.FKZ1921 je napisao/la:Svi klubovi u premier ligi moraju imati juniorske i kadetske ekipe koje igraju premier ligu.ackeey je napisao/la:Napisa li iko u cemu je problem sa kadetima i juniorima, to mi fakat nije jasno? Ne mogu tek tako svariti da je samo receno iz saveza da vise ne mogu igrati, bez ikakvog razlogs ili obrazlozenja...
Zeljo,osim najboljih selekcija juniora i kadeta koji igraju premier ligu,ima jos selekciju junora idvije selekcije kadeta koji igraju federalnu i kantonalnu ligu,te veci broj jos maladjih selekcija koje se takmice. Te ekipe koje su igrale federalnu ligu vis enece igrati. Hoce napraviti mjesta nekim drugim ekipama iz federalne lige.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
A igra li likovna akademija tu federalnu ligu. Ako igra što to mi ne možemo. Ako ne igra je li zato što im se ne igra ili što i njima ne daju.FKZ1921 je napisao/la:Svi klubovi u premier ligi moraju imati juniorske i kadetske ekipe koje igraju premier ligu.ackeey je napisao/la:Napisa li iko u cemu je problem sa kadetima i juniorima, to mi fakat nije jasno? Ne mogu tek tako svariti da je samo receno iz saveza da vise ne mogu igrati, bez ikakvog razlogs ili obrazlozenja...
Ja ne mogu da vjerujem da neko jednom Želji kaže vama nema više igrati. Čast je i tim ostalim ekipama da igraju sa Željom. Ja stvarno ne mogu da shvatim šta se sve nama dešava. Majke mi nekad mi se čini da je Željo imao bolji tretman i da ga se više poštovalo u bivšoj ligi (a i onda je bilo svašta) nego u ovom jadu od lige na čelu sa ovim seljačkim savezom u kojem gotovo da nema nijedno poznato fudbalsko ime. Mislim da u Evropi nema goreg saveza već 20 godina.
-
- Kontakt:
Kakva je to sad priča. Odakle Bekrija.Elegant je napisao/la:Samo da ne bude pounda iz Tadžikistana koje se ne odbijaju.
Ne znam sta ce nam potrosen igrac, proslo je njegovo vrijeme, samo ce imati prilicno dobru platu pored nekog mladog persepektivnog.
Čuj Bekrić.. Pa eto imat ćemo na klupi još jednog igrača koji moze donijeti prevagu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Alo insajderi, radi li se na produzenju ugovora sa Djelmicem i Kokotom?
- bistrikboy
- Kontakt:
Kao sto sam i ocekivao konferencija fula.Saopstenje ranije izdato je zato bilo za 10
Ovo za generalnog je nazalost istina,oni stvarno ovako razmisljaju
Ali to je vec druga prica.Imal' gdje malo detaljnije oko ciljeva (koje su saopstili nakon cetvrtog kola) i to oko stadiona?
Kad je sjednica predsjednistva?

Kad je sjednica predsjednistva?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mozda zbog ovog Contract until: 30.06.2015rodom s Mejtaša je napisao/la:Kakva je to sad priča. Odakle Bekrija.Elegant je napisao/la:Samo da ne bude pounda iz Tadžikistana koje se ne odbijaju.
Ne znam sta ce nam potrosen igrac, proslo je njegovo vrijeme, samo ce imati prilicno dobru platu pored nekog mladog persepektivnog.
51%--------49%
Ima li ista konkretno osim lupanja ?
Koliko sam upoznat Bekric ima ugovor do decembra, tako da...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Čudna pressica, grupna faza, bićemo prvaci ove sezone... ok, vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.