Jah, Odovic je trenercina, genije, znalac, Capelo, a Jesic ne valja... Ccc svrsavate na njega kao da je Capelo. Nmgu da vjerujem !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci ovo je 100% za novog trenera ??obiteljskicovjek je napisao/la:Dzeno hvala za sve. Upravi vjerujem i vjerujem da imaju najbolje namjere. Cinjenice su slijedece: Dzeno nije dobro odradio pripreme i nije dobro krenuo u sezonu, to je tako, drag mi je, al da mi je brat, tako je. Puno bolje je mjenjati nesto sad nego sutra. Neki na ovom forumu su zadovoljni neki pak nisu - normalno, da se svi slazemo to vec ne bi bilo uredu. Moje misljenje je da (nakon ove izmjene ss) ne mozemo igrati gore i ne mozemo imati gore rezultate, od ovih s pocetka sezone. "Precesto mjenjamo trenere", to je zamjerka ovih sto nisu zadovoljni smjenom strucnog staba. Ne treba zaboraviti da smo mi kao klub bili gladni trofeja, o navijacima da ne govorim. Rezultat je bio prioritet a isti je izostajao onda kada su se smjene desavale. Sa druge strane koga dovesti za sefa struke a da si siguran da ce imati rezultate i da ce ostati u klubu 18 godina? Mi kao klub napredujemo svakim danom i samo oni koji nece, to ne vide. U svemu tome ima uspona i padova kao i gresaka to je normalno, ja sam uvjeren da ovaj potez uprave nije greska nego korak naprijed ka ostvarenju nasih ciljeva. Ja vjerujem upravi, zasto ne, rade tako dobar posao otkako smo oslobodili klub.
S V I U N A P A D J E D A N J E H A S E
Velika greška je bila podleći pritiscima, i produžiti Dženi mandat.joker90 je napisao/la:Ovo je kiks uprave i ovdje su pokazali veliku nesposobnost. Svaka cast Dini, Kusti na sposobnosti da privuku ulagace i sponzore, ali se u fudbalske stvari razumiju ko Nađa Dizdarevic u kurvaluk. Ako su bili u dogovoru sa Jesicem jos prije Slobode pa koji qrac ga onda nisu doveli? Za Dzenu smo svi nekako strahovali i znali da ce se ovako nesto dogoditi. Podzravao sam Dzenu i nadao se da ce ovaj put biti bolje, ali Bgm nije i rano smo svi postali svjesni toga. Mahalski smo jos klub, a to me boli!!
Znaci,nisu kozmeticke promjene u pitanju i da se kako se to sporadicno zeli prikazati uprava dodvorava navijacima,i njima je pun kofer..socrates je napisao/la:Neke stvari naprosto nisu ni za spominjati,nagovjestavati,prljavi ves ako ga ima,itd..Ne razumijem sta se zeli postici s tim ako se na javnom mjestu izadje i nabace neke stvari,tipa: Ja sam cuo,nesto,ovo ili ono..a pri tom si navijac,volis klub...Taj mentalni sklop mi nije nikako jasan. Ako vec nesto pouzdano znas da je u toku i da ce se desiti,iznesi to, ili jos gore ako se proizvoljno iznose poluinformacije samo da bi se u datom momentu individualno skrenula paznja,onda se radi o nenormalnom stepenu sujete...Ima dakle mnogo drugih nacina da se privuce zeljena paznja,pa kad je tako i kad smo vec na ovakvom mjestu neki smislen post,nesto reci sto ce me kao ucesnika zainteresovati da se i licno nadovezem,ali ovako,blago receno degutantno je..
Evo ja cu biti licno primjer toga i reci da u ovom momentu raspolazem pouzdanim infom da se trazi novi sef struke,vidjet cemo ubrzo,i da ce biti jos odredjenih poteza u i oko SŠ,a vrlo je moguce da ne kazem izvjesno da ce slican talas biti prenesen i na igracki kadar.
Sve ostalo u i oko same uprave sto eventualno cujete su obicne dezinformacije,ne zaboravite da dusmani konstantno motre i nikad ne spavaju!!!
Šta se radilo na treningu ?Pappy je napisao/la:Gledao sam danas veći dio treninga u Vojkovićima, i ništa ne sluti na to da je Dženo bivši. Ili mu niko ništa nije javio, ili ostaje.
E hebiga, ti baš ružne vijesti donosiš, ne valja te vidjeti k'o poštaraPappy je napisao/la:Gledao sam danas veći dio treninga u Vojkovićima, i ništa ne sluti na to da je Dženo bivši. Ili mu niko ništa nije javio, ili ostaje.
Ja sam an sve načine pokušavao naći opravdanje za ove loše igre, prije svega, a onda i rezultate, i kako god okrenem ili je kriv trener ili SD, al opet se više svodi na trenera, bez obzira koliko ja ne gotivio ovog drugog. Dalje forsiranje neke priče kako je sve OK i kako će sve biti dobro kod mene ne pije vode. Nešto ne valja i zato je kriv trener.pitarlOOk je napisao/la:Ne mozes ti protiv navijaca koji su zestoko stali na Dzeninu stranu, svi mi znamo da smo trebali dobiti do rog trenera ali nisu Horde dale, ubrzo se pokazalo kao lose , jer je Dzeno limitiran i ostalo da se ne ponavljam. Kao sto sam u ponedeljak pisao znao sam da je Dzeno bivsi, vise boli nacin kako se skida kroz rezultate preko igraca, takve igrace treba eliminisati i jos da dodam da je potpuno bez potrebno mijenjati strucni stab cijeli, ja sam zato da Sefer ostane, jer je jako sposoban, a koji god je trener dolazio od Jarnija do Kodre, svi su zadovoljni sa njim, pogotovo Jarni, neka nadje neko njemu manu, ali da uzme obzir kakosu se igraci spremali kod Jarnija a kako kod Dzene
Uprava osluskuje zelje navijaca, to se mora raditi jer klubovi postoje zbog navijaca i direktno i idirektno zive od njih. Imamo privilegiju uzivati u uzajamnom uvazavanju misljenja za razliku od nekih drugih klubova. Kako god se ovo zavrsilo nas klub raste i razvija se paralelno u svim segmentima, mislim da je napokon dosao red na sportski dio. Leci ce to sve, treba biti strpljiv, ne ocekivati cuda ali da je kod nas zanimljivo, malo je reci, a to je izmedju ostalog jako bitno i s marketniskog aspekta. Jos puno radosti ali i tuge i nerviranja nas ocekuje sa nasim Sarajevom. Sretno nam bilo.Zastone je napisao/la:Upravo tako, 80% je navijaca bilo za to da Dzeno ostane jer ipak je donio titulu pa se tako taj stav prenio preko medija da su navijaci za to da on ostane. Isto kao sto ces i sada procitati bruku komentara na racun uprave sto su dali otkaz Dzeni..
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 11 gostiju.