FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 19:47

RN87 je napisao/la:Allahu dragom hvala i jos samo da mu bic namaknemo pa nek ih satire.
:lol: :lol: :thumbup:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 avg 2015, 19:48

muhamedhulk je napisao/la:Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima??? :?:
DE SE UOZBILJITE VISE!!!
To hoćeš da kažeš da za to vrijeme nije baš toliko zaslužan za te titule? Pa de da se ne lažemo onda i Dženo je vodio po pola godine i bio tu kad su se slavile titule... šta je problem?
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2015, 19:48

amorovski je napisao/la:
macahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je to. Da dodam jos samo da je Oda jedan veliki genijalac i strucnjak, takoreci fantastican trener. Puuu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 19:50

jurisicduska je napisao/la:
Upravu si ti donekle, igrača ima koji neće da igraju to sam bezbroj puta pisao, ali za takve postoji tribina i klupa, a ne da budeš najbolji haver s njima i da izjavljuješ da su veliki ljudi, vidjet ćeš ako se istrpi profesionalizam jednom da nam to samo dobro može donijeti, nikako loše. Dženu bi istrpili svakako da je taj čovjek kapacitet da vodi Sarajevo da ima viziju, igru a da je rezultat izostao. On nema ništa brate od tog, on je igrao na emocije i euforiju i na pozitivan šok oba puta, i na to jer ima najjači tim u ligi. Ja bih volio iskreno da me ne shvatiš pogrešno da je Dženan ostao i dokazao da je mag, al nije brate ****, igra šablone i pročitan je i nema iskoraka s njim a sa ekipom kakvu imamo uz nadogradnju pred Europu treba da pruži nešto novo, nije pružio hajd ćao. Nema sentimenta. Nek i ovog sutra smijene ako ne bude bolji, ja samo Sarajevo gledam, **** se meni za Dženana i bilo koga. Hoću bodove, pobjede i srce na terenu.
Opet moram reci da se slazem sa tobom, jedini razlog sto ja branim Dzenu je njegova igra. Napadacka brza igra sa kratkim dodavanjem, samo sto to nasi igraci ne znaju! Bio je 27 utakmica bez poraza, titula i kup play off. Jbg nije to mala stvar. Ali njegov glavni problem po meni je, njegova amaterska struka. Pogotov onaj pomocni i scout team. Meni samo jako smeta sto se ovako brzo mjenjaju treneri, kao i Kodro i Jarni. Evo opet dovode trenera koji je po klubovima samo pola godine. Ne valja to. Opet cemo morati ponovo ispocetka kad tad.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 19:52

pitic je napisao/la:Dženo hvala ti za titulu i kup, ali ove sezone nije išlo kako treba.

Kako saznajemo, Osim Uščuplića bit će smijenjen i čitav stručni štab. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pozitiva.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 avg 2015, 19:58

PitarBordo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima??? :?:
DE SE UOZBILJITE VISE!!!
To hoćeš da kažeš da za to vrijeme nije baš toliko zaslužan za te titule? Pa de da se ne lažemo onda i Dženo je vodio po pola godine i bio tu kad su se slavile titule... šta je problem?
Hocu da kazem da tu nisu cista posla, a vidim po komentarima da je lik cudan..ne osporavam uspjeh, vise kontam zasto je napustao ekipe ako ih je vodio do titula, kupova i sl?
U globalu, ja apelujem na Upravu, jer mi se cini da oni i nemaju neki plan u vezi trenera, sve je od danas do sutra, i ako si dobar, ostajes. Ako izgubis utakmicu, dvije, pa-pa. To ozbiljne ekipe ne rade. I to me jaaako zivcira. Znaci da su bili neozbiljni tokom pregovora sa tim trenerima..i fulili su sa izborom.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 19 avg 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 avg 2015, 20:00

Ozbiljnost po pitanju trenera se može vizuelno opisati onom slikom na početku utakmice u Poznanu... kad je Dženo u kadru.... a potpis..... tu počinje i završava sva priča.
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 avg 2015, 20:03

PitarBordo je napisao/la:Ozbiljnost po pitanju trenera se može vizuelno opisati onom slikom na početku utakmice u Poznanu... kad je Dženo u kadru.... a potpis..... tu počinje i završava sva priča.
To je to. :thumbup: Nije Dzeno kriv, Uprava je. I bojim se da ce se ovako nastaviti do besvijesti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 19 avg 2015, 20:16

Ješić je Slaviu iz Sofije vodio od 2002-2004.,i CSK iz Sofije od 2004-2006.Dakle nije tačno da se po pola godine zadržava u klubu.Ovdje vidimo da je po dvije godine se zadržao.Osim toga voditi Partizan,osvojiti 13 titula,što prventvo,što kup u ligama koje su i kvalitetnije i mnogo profesionalnije od naše je za svaku pohvalu.Trener s iskustvom,znanjen,autoritetom i bez sentimenta je upravo ono što nam treba.Hajmo biti pozitivni.Pljuje se Dženo a sad ne valja ni JEŠIĆ a čovjek nije ni sjeo na klupu. :nene:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2015, 20:17

Ono sto znam za Jesica je to da je yeben pravo, i da ne trpi nikakva mijesanja u svoj posao. Covjek ne yebe zivu silu i veliki je autoritet. Iskustva ima na pretek, tu su i rezultati, e sad, vidjecemo kako ce to izgledati. Ne treba ga ni osudjivati ni dizati u zvijezde prvih par utakmica.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 avg 2015, 20:17

Evo i Šimundža je u igri za trenera.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 avg 2015, 20:21

Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
da on napusti maribor i dodje u sarajevo?

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 avg 2015, 20:22

Ješić je već promijenio 30 klubova što mi nekako i nije normalno...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2015, 20:23

Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
Ma lupa krme Sinan. Jesic ce biti trener.
1946

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 19 avg 2015, 20:24

amstaff je napisao/la:Ješić je već promijenio 30 klubova što mi nekako i nije normalno...
Pa čovjek dobar trener,tražen.Nek' uzme i kod nas titula pe neka ide u CSKA :D

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 avg 2015, 20:25

Šimundža je gori od susica i jarnia 100x.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 avg 2015, 20:27

kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:

Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses
Success rate as coach:
48,6 % Wins
25,2 % Draw
26,3 % Losses
slika
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 avg 2015, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

hifans
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 19 avg 2015, 20:27

amstaff je napisao/la:Ješić je već promijenio 30 klubova što mi nekako i nije normalno...
Kažu da neda nikom da mu se mješa u posto, tako da ga menadžeri i uprave ne vole.

Quaresma. Mislim da je dobio otkaz neki dan.

teško je bit pametan u ovakvim trenucima

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 19 avg 2015, 20:29

Koga god misle dovodit, nek ga dovedu veceras, a najkasnije sutra. Nek covjek odradi 2-3 treninga sa ekipom, nek vidi ko koliko moze, a ne da ga dovedu u petak i odmah u subotu utakmica. Protiv Celika je vrlo bitna tekme, nebi smjeli kiksat, al nikako. Po meni vrlo vrlo bitno, ako mjenjate, mjenjajte odmah jer vremena je sve manje i manje, a vec fino zaostajemo za prvim.
since 1973

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 avg 2015, 20:35

Pricalo se o jesicu i bilo dogovoreno sve i prije utakmice sa Slobodom. Navijaci su napravili pritisak da Dzeno ostane i samo se cekalo malo da bi Jesic sjeo na klupu.

Ono sto je neko pisao iznad da je Dzenin najveci problem bio nestrucan strucni stab se apsolutno slazem. Ali ko ce biti pomocnik Dzeni, ko god se duze bavio trenerskim poslom to nebi bio. Koliko god nama Dzeno bio drag realno je da bi svakom treneru bilo nazadak u katijeri da bude u Dzeninom strucnom stabu.

Mislim da uprava pravi gresku jer ce opet sastaviti strucni stab od anonimusa i vjerovatno nedokazanih strucnjaka, odnosno nemoguce je u jednoj sedmici to rijesiti. A Jesic osim autoriteta ne vjerujem da ce nesto donijeti ako uspije nametnuti i autoritet bice dobro.
E da dodam i to da trener moze provoditi torturu ali onoliko koliko mu dozvoljava pravilnik kluba a mi tog pravilnika nemamo. Znaci nema ni sankcije za ponasanje igraca van terena i treneru ostaje samo jedna sankcija a to je klupa/tribine, kad bi se tako islo brzo bi svih 11 zavrsilo na tribinama a onda bi trpili rezultati, a navijaci ne trpe izostanak rezultata. Treneru su u nasem klubu ruke vezane tako da ni Jesicu ne dajem puno vremena.

Ali se nadam da ce Jesic nesto donijeti, kao sto je promjena formacije u 352 i vise fizike na treningu. Ono sto sam primjetio dok sam u maju istrazivao o njemu necemo gledati ni setanje po terenu a ni dodavanje dok se ne usetamo u gol vidjecemo mnogo vise udaraca po golu van 16
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri, zagorski i 16 gostiju.