Protiv Sirokog je bila fantazija,dok je protiv Zrinjskog patnja ziva..mislim da Dzeno nije dorastao onom Marinkovicu i upravu si,izgubili smo jer je Dzeno losiji dosta od Marinkovica..jbt kad nas je sa propalim Borcem dobio na Kosevu,pa onda izvukao i remi sve je jasno..dok mislim da Siroki i nema toliko kvalitetnu ekipu sa onim Brekalom i Bralicem ko stoperima kao i sa Sesarom(dosta je on ofalio)...dok je Zrinjski dosta pojacana ekipa sa kvalitetnim pojedincima i dobrim trenerom..jurisicduska je napisao/la:Izgubiš dvije utakmice na identičan način i nije do trenera? Daj. I generalno samo je tako i gubimo,jer nemamo koncepciju. Nije nas niko nadigrao jer ne može, imaš bolje igrače na terenu.
Siroki ima Crnova,Corica i Vagnera I donekle Pehar i Markovic a ostalo je cisti prosjek...dok Zrinjski ima haman istu zadnju liniju koji su prosle sezone primili skroz malo golova,imaju jaku i iskusnu sredinu i dobar napad...mislim da su oni najveci konkurent ubjedljivo i slag na tortu imaju Marinkovica koji je autoritet veliki sto se vidjelo na Kosevu..