FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 19:25

jurisicduska je napisao/la:Izgubiš dvije utakmice na identičan način i nije do trenera? Daj. I generalno samo je tako i gubimo,jer nemamo koncepciju. Nije nas niko nadigrao jer ne može, imaš bolje igrače na terenu.
Protiv Sirokog je bila fantazija,dok je protiv Zrinjskog patnja ziva..mislim da Dzeno nije dorastao onom Marinkovicu i upravu si,izgubili smo jer je Dzeno losiji dosta od Marinkovica..jbt kad nas je sa propalim Borcem dobio na Kosevu,pa onda izvukao i remi sve je jasno..dok mislim da Siroki i nema toliko kvalitetnu ekipu sa onim Brekalom i Bralicem ko stoperima kao i sa Sesarom(dosta je on ofalio)...dok je Zrinjski dosta pojacana ekipa sa kvalitetnim pojedincima i dobrim trenerom..
Siroki ima Crnova,Corica i Vagnera I donekle Pehar i Markovic a ostalo je cisti prosjek...dok Zrinjski ima haman istu zadnju liniju koji su prosle sezone primili skroz malo golova,imaju jaku i iskusnu sredinu i dobar napad...mislim da su oni najveci konkurent ubjedljivo i slag na tortu imaju Marinkovica koji je autoritet veliki sto se vidjelo na Kosevu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 19:25

Husref ba bio drugi sa melunovićem, travačićem inače menadžerom diskoteke i rekreativnim fudbalerom, brzim za kojeg je svaki komentar suvišan, bandovićem najgorim golmanom ikad viđenim, Todorovićem, šunjevarićem i o čemu mi pričamo ovdje. Ova ekipa sad treba da melje ne da pobjeđuje nego da melje. To nisam ja kriv sigurno. Trener je skrivac jer mu igrači neće da igraju isto tako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 avg 2015, 19:27

Dovesti Jesica za trenera nije mala stvar. Covjek sa velikim znanjem i autoritetom,jedan od vodecih trenera na Balkanu,sa ogromnim iskustvom i osvojenim titulama u trenerskoj karijeru,ajd da kazem Uscuplic je sprdacina od trenera za ovog,iako je donio dvije titule u klub,to vise govori o ŽLJ ligi nego o trenerskom znanju samog Uscuplica i njegovog strucnog staba na celu sa skautom,koje li ironije.... Nije isto voditi Partizan,super mocni Partizan i CSKA,Litex i s njima osvajati titule i voditi bilo koji klub u nasoj ligi. Realno imali smo najsmjesniji i najnekopetentniji strucni stab u regionu,prave maskote koje nit znaju pricat nit znaju sto su tu gdje jesu,sami sebi se nisu mogli nacuditi...ali elem,hvala za titulu,i cuvena taktika,"Hajte izidjite i igrajte " ce ostati zabiljezena u memoarima fudbalske igre na ovim prostorima,kao valjda najjaca taktika koja protivnika obara s nogu,koju ce nekad neko valjda da izucava....Dzeno hvala,i daleko od prvog tima!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 19 avg 2015, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 19:27

jurisicduska je napisao/la:Izgubiš dvije utakmice na identičan način i nije do trenera? Daj. I generalno samo je tako i gubimo,jer nemamo koncepciju. Nije nas niko nadigrao jer ne može, imaš bolje igrače na terenu.

Penal protiv Travnika nije bio, onda je i za Zrinjski bio penal jer je Barbarić isto onako igrao rukom.

Da nisu zaslužili poraz ne bi ni izgubili, to je priča za malu djecu, Travnik promašena taktika bez ijedne sto posto šanse 13roj ekipi po kvalitetu u ligi. To je do trenera, trebao ih je 5:0 pobijediti.
Slazem se donekle, samo sto protiv Travnika je bio cist penal kao i na kosevu za Zrinjski. Samo zaboravljas jednu stvar, a to je da smo protiv Zrinjskog igrali bez Cimirota i Stojceva. Treba nama vremena da se Ikande Radovac i Alispahic uigraju. Eto da vise ne pametujem o Dzeni, vidjet cemo sada novog trenera jel do njega ili do igraca, ja ipak mislim na ovo drugo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 avg 2015, 19:31

hajd ako nista ako dovedemo ovog Jesica necemo ga mi morati tjerati, sam frajer ide svakako :lol:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2015, 19:31

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dzenan Uscuplic jedan je od nas!!!!!
Znaci da ce biti s nama na istoku/zapadu ubuduce :D
Hvala @Hilmo ;)
Ode on na sjever :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 avg 2015, 19:32

I jos nesto zelim da kazem.
Dzeno ce,bez obzira na sve,ostati nasa legenda i drag lik apsolutno,hordas u dusi.
Ali,njemu je najveci dusmanin onaj ko ga je na kraju sezone ostavio na klupi. Umjesto da se ulozi u njega u smislu daljnjeg usavrsavanja i sticanja znanja i iskustva gurnut je u vatru i ispalo je kako je ispalo.
Nadam se da ce Uprava sada kako treba ovo odraditi,a Dzeni sve najbolje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 19:33

MCMXLVI je napisao/la:

Penal protiv Travnika nije bio, onda je i za Zrinjski bio penal jer je Barbarić isto onako igrao rukom.

Da nisu zaslužili poraz ne bi ni izgubili, to je priča za malu djecu, Travnik promašena taktika bez ijedne sto posto šanse 13roj ekipi po kvalitetu u ligi. To je do trenera, trebao ih je 5:0 pobijediti.
Slazem se donekle, samo sto protiv Travnika je bio cist penal kao i na kosevu za Zrinjski. Samo zaboravljas jednu stvar, a to je da smo protiv Zrinjskog igrali bez Cimirota i Stojceva. Treba nama vremena da se Ikande Radovac i Alispahic uigraju. Eto da vise ne pametujem o Dzeni, vidjet cemo sada novog trenera jel do njega ili do igraca, ja ipak mislim na ovo drugo.
Upravu si ti donekle, igrača ima koji neće da igraju to sam bezbroj puta pisao, ali za takve postoji tribina i klupa, a ne da budeš najbolji haver s njima i da izjavljuješ da su veliki ljudi, vidjet ćeš ako se istrpi profesionalizam jednom da nam to samo dobro može donijeti, nikako loše. Dženu bi istrpili svakako da je taj čovjek kapacitet da vodi Sarajevo da ima viziju, igru a da je rezultat izostao. On nema ništa brate od tog, on je igrao na emocije i euforiju i na pozitivan šok oba puta, i na to jer ima najjači tim u ligi. Ja bih volio iskreno da me ne shvatiš pogrešno da je Dženan ostao i dokazao da je mag, al nije brate ****, igra šablone i pročitan je i nema iskoraka s njim a sa ekipom kakvu imamo uz nadogradnju pred Europu treba da pruži nešto novo, nije pružio hajd ćao. Nema sentimenta. Nek i ovog sutra smijene ako ne bude bolji, ja samo Sarajevo gledam, **** se meni za Dženana i bilo koga. Hoću bodove, pobjede i srce na terenu.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 19 avg 2015, 19:34

macahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je to. Da dodam jos samo da je Oda jedan veliki genijalac i strucnjak, takoreci fantastican trener. Puuu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 19 avg 2015, 19:36

E super, opet polovnjaci iz susjedstva. Nakon 4 utakmice će mu se spominjati familija, nakon 6 će već biti bivši! :clap:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 19:37

@amorovski
Gledaj stvari malo realnije, Odović je sa prosječnom ekipom držao egal u prvenstvu do derbija, polusezonu završio bez poraza... ne može to svako.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 19 avg 2015, 19:39

Ne znam sto se vecina buni sto Jesic nije dugo bio na klupi niti u jednom klubu. Pa to nama odgovara svakako jer njemu dajem godinu plafon.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 19 avg 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 19:39

Dženo hvala ti za titulu i kup, ali ove sezone nije išlo kako treba.

Kako saznajemo, Osim Uščuplića bit će smijenjen i čitav stručni štab. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 19:39

xbox je napisao/la:Ne znam sto se vecina buni sto Jesic nije sugo bio na klupi noti u jesnom klubu. Pa to nama odgovara svakako jer njemu daje godinu plafon.
To ti sa moba garant pises.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 19 avg 2015, 19:40

MCMXLVI je napisao/la:

Ikande ce se uigrati nije frka za njega,al alispahic i radovac,ne da se ne mogu fudbalom baviti nego ih treba iz sporta protjerati.

xbox
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 19 avg 2015, 19:40

mma_hz je napisao/la:
xbox je napisao/la:Ne znam sto se vecina buni sto Jesic nije sugo bio na klupi noti u jesnom klubu. Pa to nama odgovara svakako jer njemu daje godinu plafon.
To ti sa moba garant pises.. :D
Ma ja bjeze mi slova. Haha

jurisicduska
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 19:44

hilmo je napisao/la:@amorovski
Gledaj stvari malo realnije, Odović je sa prosječnom ekipom držao egal u prvenstvu do derbija, polusezonu završio bez poraza... ne može to svako.
Ispodprosječnom hilmo, par polovnjaka tipa Đelmić i Kokot (kod nas ne bi mogla na tribine) i dva štopera amatera, kvesić i Bajić, golman solidan, i par juniora koji nikad seniorski fudbal nisu igrala. To je Ispodprosječna ekipa i za naše uslove. I bez igrača na klupi. Al **** njega nije bitan, bitno je da pogledamo malo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2015, 19:45

Mogu samo reci da je ovaj trener eben. Autoritet teski, ne da sinu rodjenom da mu udje u svlacionicu, iz jednog kluba je otisao jer je trazio od Uprave da mu dovedu drugog SD ili njemu daju ovlasti za pojacanja. Nije bio ispostovan i otisao. Poprilicno ters covjek koji je trener starog kova. Znaci teska fizika na treningu, bez puno price i opustenosti. Bas da vidimo na sta ce to liciti. Kako god, hvala Dzeno.
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 19:46

Allahu dragom hvala i jos samo da mu bic namaknemo pa nek ih satire.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 19 avg 2015, 19:47

- Sarajevo. Prvenstvo BiH je uzbudljivo i zanimljivo... Ja pamtim veliko Sarajevo, s Asimom Ferhatovićem i Safetom Sušićem. Za mene je to najveći klub iz BiH, sa najbrojnijim i najboljim navijačima u Bosni. U to sam se uvjerio i u Sofiji, kada sam gledao sjajnu igru i sjajno navijanje s tribina.

Da li bi Vi - kada bi imao priliku, preuzeli klub kao što je Sarajevo

- Pa ko ne bi preuzeo bosanski Dinamo, uz smiješak odgovara Ješić.

Duži razgovor s Ješićem donosi novi broj Sporta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, mnon46, USB i 57 gostiju.