Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Offside
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la Offside » 06 maj 2010, 02:17

harishp je napisao/la:
Offside je napisao/la:
steve-o je napisao/la:i navijaci lyona znaju da je lovren zesci kloc, al' haj ti to dokazi pojedincima ovdje na forumu koji izgleda furaju neku svoju "kockastu" agendu..

Jesam advokat ili ti ga odvjetnik. :lol: Svako Hare ima pravo na svoje mišljenje ali znam da nisi u životu pogledao 10 Lovrenovih utakmica, ma šta 10, nisi pogledao pet, ali si zato vidio da je dobio veliku lovu, pročitao par loših recenzija iz Francuske i odmah si stekao mišljenje o igraču, o kojem zapravo pojma nemaš. Ali haj nek ti bude, ja ga pratim dovoljno dugo i garantiram ti da će biti klasa Vidića za dvije godine. Dosta rasprave o njemu, za dvije godine ovaj ću ti post poturiti pod nos, a ti ćeš onda izvesti ritualno posipanje pepelom na forumu. Dogovoreno? :mrgreen: :mrgreen:
steve-o je napisao/la:odigra jednu utakmicu pa odmah na klupu danas, radi se naravno o lovrenu :lol: :lol:
Pjanić prvu sezonu nije odigrao niti jednu od početka, pa sad rastura. Tako će i da bidne sa Dejom, čras mi... :roll:

Inače na kraju sumasumarum dobra sezona za Lyon. Polufinale lige prvaka i vrlo vjerovatno drugo mjesto u prvenstvu je po meni uspjeh. Iako je Lyon navikao svoje navijače na totalnu dominaciju, francuski klupski fudbal se dosta digao, pogledajte samo Bordoa koji se pati da izbori Europa Ligu, a rasturio je jedan Juve ili Bayern. Također odlična sezona za našeg Miralema, iako ima tu još dosta manjkavosti u njegovoj igri, ali ne sumnjam da će to popraviti kroz narednih nekoliko sezona i opravdati velika očekivanja koja su stavljena pred njega a to je da bude jedan od najboljih veznjaka svijeta. To je jednostavno njegov nivo i mora ga dosegnuti. :geek:
U vezi Lovrena nemoj se zaletati u vezi gledanja.Kao prvo HRTV nije u Bagladesu,kao drugo pogotovo tekme Lyona pratim.ON bukvalno on i niko vise shjebao manje vise dva kupa.Jer su poslije direkt njegovih gresaka protiv ne tako jakih protivnika olako ispali.Drugo ama bas sve i jedna tekma su mu bile katastrofalne mozda osim ove zadnje koju je malo falilo da ne izgubise skoro zasluzene bodove zbog opet tog kloca.
Kako rekoh nakon gleadnja tekmi kad je ovaj kobajgi igrao u Dinamu.
Definitivno nisam mogao povjerovati da su toliki tukmazi iz Lyiona i uloziti tolike kraj recimo prije par mjeseci ''djabnog''Spahica ili mnostvo boljih i kvalitetnijih igraca.
Tip ce se vratiti kao popisan iz Lyona i to uskoro ili ce biti posudjen u tri lijepe.Tako da o posipanju nema nikakve sanse
Jer vec sad imaju u planu dovesti tri do cetiri odbrambena igraca.
Pametnom dovoljno.
Dobar si prognozer haman ha ko Ćiro, a Lovren će se vratiti i biti posuđen ko što će i Tottenham biti rasturen od Citya. :? Pametnome dovoljno. 8-)

HTV nije u Bangladešu, ali vjerujem da ti je Maksimir dovoljno daleko, a baš me interesuje na koji si ti način procijenio Lovrena preko tv-a, posebno u utakmicama Hnl-a. De otkrij recept, pa možda ćeš izmisliti novi način skautinga, da ne moraju džaba klubovi slati svoje ljude po utakmicama. :mrgreen:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 02:28

Po tvom ispade da na tv-u,postavljaju trecu dimenziju i od Shreka naprave Olica. :lol:
A kad odes na Maksimir i vidis Lovrena dodje ti da se jednom Maiconu u brk nasmijes kazes mu.''Nisi ti ni do pupka Lovrenu ja ga gledao na Maksimiru jesam Jelacica mi.'' :mrgreen:
O prognozama ne lupaj.Prvo pogledaj druge prognoze koje sam davao.Uostalom svako imalo normalan nebi dao sansu Totenhamu ,to sto su ovi satro gradjani neizljecivi luzeri je njihov problem.I izgubiti od Totenhama na svom terenu u ovako presudnom mecu nisu zasluzili ni na dvoranski turnir u kutiji sibica.A kamoli u LS.
Kako rekoh Lovren ce biti posto potom deportovan sto dalje od Lyona.Zivi bili pa vidjeli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 maj 2010, 02:39

harishp je napisao/la:Po tvom ispade da na tv-u,postavljaju trecu dimenziju i od Shreka naprave Olica. :lol:
A kad odes na Maksimir i vidis Lovrena dodje ti da se jednom Maiconu u brk nasmijes kazes mu.''Nisi ti ni do pupka Lovrenu ja ga gledao na Maksimiru jesam Jelacica mi.'' :mrgreen:
O prognozama ne lupaj.Prvo pogledaj druge prognoze koje sam davao.Uostalom svako imalo normalan nebi dao sansu Totenhamu ,to sto su ovi satro gradjani neizljecivi luzeri je njihov problem.I izgubiti od Totenhama na svom terenu u ovako presudnom mecu nisu zasluzili ni na dvoranski turnir u kutiji sibica.A kamoli u LS.
Kako rekoh Lovren ce biti posto potom deportovan sto dalje od Lyona.Zivi bili pa vidjeli.
Kao što rekoh na tv-u ne možeš vidjeti ništa, pogotovo ako se tu radi o odbrambenom igraču. Priča gotova. Prognoza ti je loša do bola, svako normalan bi favorizirao Tottenham jer su im i u prvom meču održali bukvicu od 3-0 a i večeras su ih razmontirali a Citiyeva sreća je što je završilo sa ovako blagim porazom. Jednostavno bolja igra, bolji trener, bolja forma, veći klub, a jedino što je išlo u prilog Cityu je ta individualna kvaliteta, mada je i ona relativna, jer koliko vidim ima i Tottenham konje za utrku. I ne uopće ne sumnjam da to potcjenjivanje dolazi zbog hrvatskog trojca u redovima horozova. :lol:

A sad da se vratimo pričama bez granica. Evo šta je momak radio sa 17 godina u Kupu Uefa, gledati poslije 3:54 pošto jedan gol Sparte ide na njegovu dušu doduše. :D Tehnika, dribling i kontrola lopte za jednog stopera, pogotovo tako mladog su impresivni... ;)

Lovren će biti legenda Gerlana, apsolutno ne sumnjam u to. 8-)

A evo i mog posta sa početka 11. mjeseca kad je Lovren bio još rezerva u Dinamu i kad mu nije ni sanjao da će za par mjeseci nositi Lyonov dres.
Offside je napisao/la:Dinamo siluje Šibenik ovo je smiješno gledati! A i Zec se uskofrčio zadnjih dana, danas je vidio kako je teško kad ti priljepe flastera, pogotovo kad se flaster zove Robert Kovač! Inače gledam ove mlade stopere Dinama, Barbarić i Lovren! Momci su već sad klasa za top klubove Europe! Dinamo nema kvalitetu za ozbiljniji iskorak u Europi, ali što se tiče omladinske škole, halal im pita, ljudi znaju svoj posao!
Nešto ne vidjeh da si ga ti tad komentirao Hare. Zna bolan ofsajd prepoznati igrača, morat ću vidjeti da me neko zaposli ko skauta. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 02:42

Jel ono Lovro igrao kad ga Hajduk drmnu u par navrata,vecinom im Ibro kao i Kalinic dohakivao.il se varam. :mrgreen:
A uskofrceni onako reda radi dobi titulu najboljeg igraca HNL za proslu godinu.Garant na lijepe oci. :mrgreen:
Samo sto ta dva nisu toliko favorizivana jer ne igraju u kockastima.
Kako rekoh nakon Pjanica pa i Spahica,u vezi Francuza ce malo da drugacije gledaju stvari.
Fazon je sto su i sami Hrvati priznali u njihovim glasilima na vjest da Lyon pod hitno gleda na dva tri nova odbrambena igraca i to su bas oni priznali.Da Lyon uopste nije zadovoljan sa Lovrenom a kako bi i bili.
Tolike pare ni zasta.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 maj 2010, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 maj 2010, 02:52

harishp je napisao/la:Jel ono Lovro igrao kad ga Hajduk drmnu u par navrata,vecinom im Ibro kao i kalinic dohakivao.il se varam. :mrgreen:
Nije. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 02:54

Offside je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jel ono Lovro igrao kad ga Hajduk drmnu u par navrata,vecinom im Ibro kao i kalinic dohakivao.il se varam. :mrgreen:
Nije. :D
Znaci Mamic nije tolika budala kao ovi iz Lyona. :lol:
P.S Sto nije,jel mozda nije imao kila ili sta. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 maj 2010, 03:03

harishp je napisao/la:A uskofrceni onako reda radi dobi titulu najboljeg igraca HNL za proslu godinu.Garant na lijepe oci. :mrgreen:
Samo sto ta dva nisu toliko favorizivana jer ne igraju u kockastima.
U hrvatskim novinama Ibro i Zec imaju status Cristiana Ronalda. Uskofrčen nije zbog igračkih kvaliteta, već zbog visokog leta, pa naglog spuštanja. Hoćeš da ti skeniram zagrebačke novine od prije par dana gdje "plačnim glasom" govori da bi potrčao u Dinamo kad bi ga zvali. A kad je zimus bilo govora, tad je on bio prerastao Hnl i šprdao se sa institucijom poput Dinama. Manje kofrčenja, više upotrebe moždanih vijuga Zečino.
harishp je napisao/la:Kako rekoh nakon Pjanica pa i Spahica,u vezi Francuza ce malo da drugacije gledaju stvari.
Fazon je sto su i sami Hrvati priznali u njihovim glasilima na vjest da Lyon pod hitno gleda na dva tri nova odbrambena igraca i to su bas oni priznali.Da Lyon uopste nije zadovoljan sa Lovrenom a kako bi i bili.
Tolike pare ni zasta.
Lyon je kupio igrača za pet sezona a ne za trenutni iskorak jer bi onda potpisali Sol Cambella, a ne 20godišnjaka. A sa Miralemom su također bili prezadovoljni prvu sezonu, dečko je rasturao, nisu ga smjeli pustiti na teren da učine prvenstvo uzbudljivijim... :lol: Lyon naravno kao i svaki tim gleda da se pojača sa novim igračima. Šta ti misliš da neće stići jedan ili dva veznjaka u Lyon tokom ljeta. Što naravno ne znači da će Pjana izvisiti. Konkurencija je uvijek dobrodošla. 8-)

Nije igrao zato što njegovo visočanstvo je odlučilo Berlusconijevim stopama okupiti starački dom i stvoriti obranu CUfre-Bišćan-Kovač-Šimić, istovremeno svu omladinu rasprodati i pojačati buduće učesnike lige šampiona klasama, strpati koju markicu u džep i tako to. Maminho je zakon. :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 maj 2010, 03:37

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 maj 2010, 14:58

Opet taj Puel,pa kolko tome covjeku treba da skonta da nema uvodjenja Gassame,Lovrena,Edersona i ostalih u vaznim utakmicama.Cris i Pjanic na klupi. :shock: Nemogu vise stvarno nisam vidio glupljeg trenera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 10 maj 2010, 12:59

Eto Lyon kupuje Bruna.A, što znači samo jedno, a to je da Lovren putuje nogatransom nazad u Dinamo. Dugo se zadržao ha mrgood... :P
A ako je pametan i ako želi ponovno igrati lp, bolje mu je da dođe u Želju, prije će sa Željom u lp, nego sa "modrima" :P ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2010, 13:24

Strauss je napisao/la:Eto Lyon kupuje Bruna.A, što znači samo jedno, a to je da Lovren putuje nogatransom nazad u Dinamo. Dugo se zadržao ha mrgood... :P
A ako je pametan i ako želi ponovno igrati lp, bolje mu je da dođe u Želju, prije će sa Željom u lp, nego sa "modrima" :P ;)
Kao da su mene pitali koga da kupe. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 maj 2010, 23:24

Bravo momci,ovo se od vas i ocekivalo :)
FK DELFIN NEUM

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 23:25

Cestitke... :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 jun 2010, 12:14

Gdje je moj drug @BiHfan? :D
Evo, Lyon je doveo Brianda, a i vrlo moguce je da ce dovesti Gourcuffa. 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2010, 00:03

CollegeGunner je napisao/la:Gdje je moj drug @BiHfan? :D
Evo, Lyon je doveo Brianda, a i vrlo moguce je da ce dovesti Gourcuffa. 8-)

Evo mene tu sam. :D
Pripremam se za Svejtsko Prvenstvo.
Dzaba nama sva pojacanja kad nemozemo realizovat najbolji transfer, a to je smjenit Puela.
FK DELFIN NEUM

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 14 jun 2010, 18:10

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 jun 2010, 22:29

meni je iskreno zao pjanica ako to budu pravi dresovi. :|

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jun 2010, 22:33

Wolverine je napisao/la:meni je iskreno zao pjanica ako to budu pravi dresovi. :|
ne kontam, sto :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2010, 22:38

CollegeGunner je napisao/la:http://www.footballshirtculture.com/10/ ... eaked.html
Novi dresovi...

Znaci presli smo na Adidas. Dresovi su ok, samo ovaj treci mi je ciganski, al uvjek oni vole fantazirati.
FK DELFIN NEUM

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 jun 2010, 23:47

CeMa je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:meni je iskreno zao pjanica ako to budu pravi dresovi. :|
ne kontam, sto :roll:
cuj sto :o pa de pogledaj na sta lice drugi i treci dres. nike je mala maca za ova dva. prvi je ok.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.