Vjeruj da te niko nece tuziti jer osobe prozvane za sudjenje zaista ucestvuju u mutnim radnjama zanju to i price na grani. Maksimalne ostete za klevetu su 2-3 hiljade . A opet te nece niko tuziti jer se svi boje skakti po sudu da im nebi sta isplivalo jer znaju da su mutni.Hadzijalagic je napisao/la:Nije Sarajevo tuženo jer nisu pominjali imena, bar javno, iako su ofirno aludulirali.. Misliš da ih Amar ne bi tužio samo da su ga pomenuli? Zbog nepominjanja imena 90% raje je istog trenutka shvatilo da se radi o nebulozama i počela je sprdancija sa njihovim glupostima.. Mi smo jasno naglasili imena koja smatramo odgovornim za štimanje utakmice u Širokom i optužili odredjene institucije za štimanje posljednja dva prvenstva. Tu postoji odredjena razlika.. Predpostavljam da će se na ovom završiti ali mislim da u situaciji kada imaš dušmanluka na svakom koraku (čak i u vlastitoj upravi) nije potrebno praviti prostor tim strujama da te mogu dodatno oštetiti..
Opet, ovo je samo moj stav..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ljudi dosta vise ogadiste mi fudbal jedva cekam nedjelju ,hocu 6 nasih dragulja da vidim u prvoj postavi i samo mi nije jasno zasto vise ne igramo vecernje termine koliko vidim opet ce biti vruce
-
- Kontakt:
Šta se ba raja sasrala ko da je Obamu neko načepio, a ne pitarske kriminalne papke za koje niko ne bi znao da postoje da se nisu uvalili gdje jesu. Utakmice su vazda štimale i štimat će se i dalje. Međutim, papci su otišli dalje i kradu i to ne bilo koga nego klub jedini vrijedan pomena u ovoj ligi. Svi znamo odakle je najveći dušmanluk dolazio decenijama - knjiga bi se mogla napisati i sad kad je predsjednik najvećeg bh kluba malo ih spomenuo mi se kao sasrali.
Klub mora ovu situaciju iskoristiti za predstojeće izbore u Savezu i nedvosmisleno staviti do znanja da neće, ako nema druge, ni igrati ovu ligu koju vodi Savez kojim vladaju pitari. Za 20 godina ovog Saveza mi imali jednog - dva čovjeka da su jedan vremenski period pitali nešto i to je sve. Sve ostalo su oni držali i ova seljadija što tu mora biti po nacionalnom ključu.
Klub mora ovu situaciju iskoristiti za predstojeće izbore u Savezu i nedvosmisleno staviti do znanja da neće, ako nema druge, ni igrati ovu ligu koju vodi Savez kojim vladaju pitari. Za 20 godina ovog Saveza mi imali jednog - dva čovjeka da su jedan vremenski period pitali nešto i to je sve. Sve ostalo su oni držali i ova seljadija što tu mora biti po nacionalnom ključu.
[youtube][/youtube]
I ja sam nekad ovako.. na PESu kad prebacim na beginner..
I ja sam nekad ovako.. na PESu kad prebacim na beginner..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Senad Zaimović svasta naprica za buducnost kluba i spomenu nesto za stadion u skorije vrijeme.
Daj Boze da dođu jos bolji dani.
Daj Boze da dođu jos bolji dani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
vidi, postoji razlika između kriv i odgovoran. onaj ko je zadužen za suđenje je odgovoran ako isto ne valja (a ne valja), po samoj funkciji. odgovoran je jer je to njegovo zaduženje. ne mora ni uzeti kovertu ni namjerno to uraditi, a smiješno su rijetki slučajevi gdje se takve stvari mogu stvarno dokazati. a sarajevo jeste pominjalo konkretne momente i situacije iako nije imena (npr. registraciju mirsada ramića u bijeljini u prvoj utakmici proljeća 13/14), bilo je sasvim jasno na koga i na šta se misli.Hadzijalagic je napisao/la:Nije Sarajevo tuženo jer nisu pominjali imena, bar javno, iako su ofirno aludulirali.. Misliš da ih Amar ne bi tužio samo da su ga pomenuli? Zbog nepominjanja imena 90% raje je istog trenutka shvatilo da se radi o nebulozama i počela je sprdancija sa njihovim glupostima.. Mi smo jasno naglasili imena koja smatramo odgovornim za štimanje utakmice u Širokom i optužili odredjene institucije za štimanje posljednja dva prvenstva. Tu postoji odredjena razlika.. Predpostavljam da će se na ovom završiti ali mislim da u situaciji kada imaš dušmanluka na svakom koraku (čak i u vlastitoj upravi) nije potrebno praviti prostor tim strujama da te mogu dodatno oštetiti..
Opet, ovo je samo moj stav..
a oni su na naše saopštenje službeno odgovorili slikom - očitim fabrikatom. i realno izbili sebi bilo kakav osnov da sutra osnovano tuže (tužiti mogu uvijek) ako su ga i imali prije toga.
Podrska zesca klubu ovo je tek runda 1 bar ja tako mislim, lopovluk saveza je preso sve granice I tu nema dalje. Nema funkcionisanja kluba kako treba dok nas koce s svih strana.Sudije koje nam salju su sudije sa zadatkom. Normalno da je nekad bilo I nasu korist ali tro-duplo nas vise zakinu nego sto nam pomognu.
Ne razumijem ove sto kazu treba pustit ma pustit moju karinu,ovako ne mozes osvojiti titulu a zbog nje smo tu.
Vi ste ocekivali neki bum I mislim da je bio bum samo su neki zatucani da ne razumiju neke stvari.
Dalje svaka cast za premije igracima jer jesu dobili tu tekmu samo su pokradeni
Moram reci ovo da sto je Dzole napiso je tacno I prvi put da se slazm s tim.
Ne razumijem ove sto kazu treba pustit ma pustit moju karinu,ovako ne mozes osvojiti titulu a zbog nje smo tu.
Vi ste ocekivali neki bum I mislim da je bio bum samo su neki zatucani da ne razumiju neke stvari.
Dalje svaka cast za premije igracima jer jesu dobili tu tekmu samo su pokradeni

Moram reci ovo da sto je Dzole napiso je tacno I prvi put da se slazm s tim.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Poslije onakve najave i uvoda u ponedjeljak , spominjanja nekih imena , ovaj današnji press je neozbiljan ... više mi liči na žaljenje djeteta svojoj majci,
Sad kad su ovi "igrači" iz saveza vidjeli press , vjerovatno su popadali sa stolica od smjeha.
Utisak je da naša Uprava nije dorasla da se nosi sa tim "igračima".
Zato , što kažu , "šuti , živa glava ".
A najveća briga mi je za Salema , jer će se praaavo nasekirati ...
E moj Almire , e moj Mirsade ...
Sad kad su ovi "igrači" iz saveza vidjeli press , vjerovatno su popadali sa stolica od smjeha.
Ovdje na forumu ocigledno ima ljudi koji su placeni da pisu loše i pljuju po ovoj upravi koja je meni najbolja od iza rata. Dosta se stvari radi transparentno počela je ta priča o izgradnji stadiona svake godine se proda po jedan igrač pa se polako staje na noge i sto je najvažnije forsira se zeljina mladost. Ljudi ovo je pravi put i neka nam nase djece i ljudi koji vole ovaj klub.
svasta zaimovic najavi ........
Kakvi navijaci Zelje to su neki tarpi ili drugi dusmani kluba,ne moze iskreni navijac Zelje ici protiv svog kluba I pljuvat ga na svakom koraku
Ljudi poput aldina I slicni to odma u startu treba syebat.
Uprava radi bolje nego druge uprave I to je sigurno ,ljudi rade bore se a neki sonjo ih popljuje.

Ljudi poput aldina I slicni to odma u startu treba syebat.
Uprava radi bolje nego druge uprave I to je sigurno ,ljudi rade bore se a neki sonjo ih popljuje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sta su trebali onu cuvenu od danas vise nista nece biti kao prije [FACE WITH TEARS OF JOY]samo lagano,sva trojica su elokventna lika i dusa ti slusati kad ljudi izlazu,pa o cemu bilo,a kad cujem riku s one tamo strane [ASTONISHED FACE]
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
ma sta im to fali, de ti eto izadji pred kamere i prosvijetli nasstaaarinavijac je napisao/la:Poslije onakve najave i uvoda u ponedjeljak , spominjanja nekih imena , ovaj današnji press je neozbiljan ... više mi liči na žaljenje djeteta svojoj majci,
kako pitarluk izvire nekad iz nas sve valja osim onog naseg, sad u ovom momentu ekipa i uprava treba da ima maksimalnu podrsku od svih nas
ja sam prepoznao njihovu borbu, njihovu volju da naprave nesto pozitivno i veliko sa Zeljom, ajmo ih podrzat pustit malo tu negativnost i stati u njihovu odbranu i koji put aplaudirat na stadionu, malo zapjevat koju pjesmu ma ima milion nacina
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nemaš šta objašnjavati, samo udari tarabu.
likusa je napisao/la:Peterski je napisao/la:Dolazi Bekrić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Overen

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Kao sto sam i mislio, press konferencija apsolutno bespotrebna i totalno van konteksta u odnosu na teme zbog kojih je i najavljena. Prica o svemu ostalom sto se pricalo traje od prije par mjeseci pa do prije nekoliko godina. Iz supljeg u prazno... Situacija se morala ponovo prezentovati i traziti izvinjenje iz Saveza i traziti vecu sankciju za pomocnog u odnosu na vec izreceno.
Samo da ne bude pounda iz Tadžikistana koje se ne odbijaju.
Ne znam sta ce nam potrosen igrac, proslo je njegovo vrijeme, samo ce imati prilicno dobru platu pored nekog mladog persepektivnog.
Ne znam sta ce nam potrosen igrac, proslo je njegovo vrijeme, samo ce imati prilicno dobru platu pored nekog mladog persepektivnog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Slušam sad ove intervjue sa pressice, ja mislim da smo svima i Savezu hraknuli istinu u lice.
Uprava na vrlo kulturan način izašla na press sa komentarima, optužbama a i ponekim planovima. Raduje me što klub ima potpunu podršku navijača i simpatizera i što članovi UO inzistiraju savezu da se pravila mijenjaju u svakom segmentu koji može ići na bolje.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.