FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 18:31

MCMXLVI je napisao/la:Marinovic ne igra napadacki vec kontranapad kao i Odovic.
Igra protiv nas, protiv Travnika igra napadacki, igra čovjek na rezultat i mijenja taktike, Dženo je igrao i protiv Bmg napadacki pa primio 7 golova. Čuj igra na kontranapade, to jednostavno nije istina, igra 3 utakmice godišnje na kontranapade, jesi ih gledao u Europi? Napadali ljudi svim silama. Igra ko sat mu ekipa, daju gol i ti se možeš **** poslije a izjaviti da igra na kontranapade je smiješno i mislim da si gledao samo na Koševu utakmicu Zrinjskog a ostalo pod tepih gurnuo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 avg 2015, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 avg 2015, 18:31

macahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Strašno površno gledanje. Dženan je dvije sezone za redom imao priliku da pripremi ekipu i uđe u prvenstvo - nije uspio. Dva puta je dolazio pred svršen čin (drugi put zbog bojkota) - kad kažem svršen čin mislim na pripreme. Pa i Meho kad je uzeo od Džene ekipu ušao u seriju bio... pobjedi mangup na po Grbavice... s istom ekipom pojačanom za Benku u napadu recimo Dženo kod kuće ne pobjedi istu tu ekipu... Vazda se mogu tražiti uglovi gledanja... Ali mislim da je neimanje licence, haverizam i izjave tip "dominirali smo" nakon Zrinjskog su dovele Dženana samog do ovog.

Sad ti možeš tu se hvatat za statistiku, Dženan nije sam zaslužan ni za jedan od ta dva trofeja - da je Meho recimo zijanio na grbavici ili igrao X ušli bi u zadnje kolo sa -3 boda zaostatka. A daleko da branim Mehu, koji je ispušio samo zato jer su ga bojkotovali igrači. Ništa više.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 18:32

[youtube][/youtube]
:bow: majstore :bih:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 18:35

"Nadam se da me razumijete da sada ne mogu komentarisati tu temu. Želim biti korektan".

Znaci gotovo je :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 18:37

Macoo eto kerova
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 18:38

slika
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 18:43

jurisicduska je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Marinovic ne igra napadacki vec kontranapad kao i Odovic.
Igra protiv nas, protiv Travnika igra napadacki, igra čovjek na rezultat i mijenja taktike, Dženo je igrao i protiv Bmg napadacki pa primio 7 golova. Čuj igra na kontranapade, to jednostavno nije istina, igra 3 utakmice godišnje na kontranapade, jesi ih gledao u Europi? Napadali ljudi svim silama. Igra ko sat mu ekipa, daju gol i ti se možeš **** poslije a izjaviti da igra na kontranapade je smiješno i mislim da si gledao samo na Koševu utakmicu Zrinjskog a ostalo pod tepih gurnuo.
Jest i tesko napasti Travnika kuci. Vidio sam ja Marinovica u europi protiv Siraka. Vidio sam i Odovica kada u europi treba pobjeda, vidio sam ga i protiv Borca pa licno i protiv Radnika. Zeljo ne zna uzeti utakmicu kad su favoriti. Marinovica spasava njihova trenutna odbrana, a pogledaj mu napad 4 utakmice 4 gola. Ne volim hinjski fudbal.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 avg 2015, 18:44

Sad svi bolji od Dzene :crazy: Sad Marinovic madjionicar, Oda Sir Alex itd. :D
Za pola godine: 'Vracaj se Dzeno, sve ti je oprosteno' i sl. izjave.
UPRAVO, NE SERITE VISE I UOZBILJITE SE!!! PREKO GLAVE STE MI VISE SA MIJENJANJEM TRENERA KAO CARAPA!!! RIJESITE SE TIH KONJINA IGRACA KOJI STETE EKIPI, I STANITE IZA DZENE DO KRAJA!!! PA I PO CIJENU PRVENSTVA. ALI BUDITE JEDNOM LJUDI A NE HINJE.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2015, 18:46

Ljudi sta vam je! DZENO JE DOBAR TRENER, SAMO JE SAM SEBI U LICE PLJUNUO KADA JE DOZVOLIO NEKE STVARI!!!
Hvala ti za ova dva trofeja, al živ. zdrav nam bio, i sretno!

ne bi ja njega u akademiju!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 18:46

Meni se ovaj Ješić ni malo ne sviđa, prava ptica selica.
Samo Marinović ili Jović, ovdje stranci ne prolaze, treba nam čovjek koji zna kako se ovdje radi.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 18:47

E je*iga Hilmo :mrgreen:

eracinzeljez mebej et aj

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 18:48

muhamedhulk je napisao/la:Sad svi bolji od Dzene :crazy: Sad Marinovic madjionicar, Oda Sir Alex itd. :D
Za pola godine: 'Vracaj se Dzeno, sve ti je oprosteno' i sl. izjave.
UPRAVO, NE SERITE VISE I UOZBILJITE SE!!! PREKO GLAVE STE MI VISE SA MIJENJANJEM TRENERA KAO CARAPA!!! RIJESITE SE TIH KONJINA IGRACA KOJI STETE EKIPI, I STANITE IZA DZENE DO KRAJA!!! PA I PO CIJENU PRVENSTVA. ALI BUDITE JEDNOM LJUDI A NE HINJE.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tako je.
Jeb.o ti upravu koja nakon dva poraza mjenja trenera.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 18:49

Brate jel se možemo složiti da je naša odbrana kao i ekipa jača od Zrinjskog? Možemo nadam se, i zrinjski igra protiv loga može napadački, samoubistvo je u ovoj ligi napasti Sarajevo, primaš 6 golova, ne ide. Al marinović sa 5 golova ima 12 bodova, to je bitno. To se gleda, a nije mu baš raspored bajan. Ja govorim o trenerskim kvalitetima ne snazi ekipe, ne može nas Zrinjski napasti na Koševu, kad se to desilo izgubili su. Čovjek je taktički bolji. imati najbolje igrače a iz 4 kola imati bodova ko Travnik iako Travnik ima teži raspored je presmiješno.

I nisu dva poraza nego pripreme katastrofalne, europski predstava katastrofalna, početak lige katastrofalan. Nije to dva poraza. To je 6-7 poraza i 2 pobjede zadnjih 9 utakmica
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 18:51

slika
Parola navijača CSKA na proslavi titule :mrgreen:

Haj, vidjećemo, dosta vas još od Husrefa priziva trenere sa iskustvom i koji se neće "učiti" na nama, pa "zaiskali ste, eto vam ga". Opet kažem, vidjećemo na šta će sve ovo izaći, hoće li uopšte doći ovaj Ješić ili pak neko drugi. Bitno je da smo se riješili jednog od najnestručnijeg stručnog štaba u historiji, a upravi vjerujem ovaj put da neće zahebati što se trenera tiče ;)
1946

kinosvra
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 19 avg 2015, 18:51

hilmo je napisao/la:Meni se ovaj Ješić ni malo ne sviđa, prava ptica selica.
Samo Marinović ili Jović, ovdje stranci ne prolaze, treba nam čovjek koji zna kako se ovdje radi.
Daj Hilmo uozbilji se, Jesic ima titula ko svi treneri u ligi zajedno + Jovic, Jadni i Kodro.

Cuj ne prolaze stranci, kojeg smo stranca imali za trenera, Pliseka i Jadnog...to su za Jesica amateri, trenerski pocetnici, covjek je za njih STRUCNJAK.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 19 avg 2015, 18:53

Oj sta citam sve, nevjerovatno. Odovic trener, genijalac, fantastican.. Sramota

Dajte nam statistike Dzene i velikog Ode, dajte nam medjusobne omjere strucnjaci. Koliko Oda ima trofeja? Sta s3rete koji qrac

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 18:54

RN87 je napisao/la:Mma ti reče da ne pijes, a kolko vidim veliki sa ljibitelj alkoholicara na celu stručnog staba :mrgreen:
HAHAH a stacu brate,bez obzira na njihovo ponasanje volim ga jer je dio Sarajeva,jer mi je i on izmedju ostalih donio kup i titulu nakon dugo vremena..jbt ja ovdje prizivam odlazak Krste,pljujem po njemu al i dalje ga volim :D :D
volim sve koji su vezani za moje Sarajevo...brate sto se tice Sarajeva nisam dobar sekunde.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 18:54

Ma ko je dobar, zivio :mrgreen:

eracinzeljez mebej et aj

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 avg 2015, 18:55

ako ode dzeno, nece mi biti zao ako ispadnemo u kupu i zavrsimo peti. Nepravdu nikad nisam poddnosio. Pa mi na celu sa dzenom da budeno u sredini tabele, na covjeka se ne bi smijeli ljutit, al eto nikad narodu ugoditi.
Samo ne znam kako Tana oberlate da otpuste trenera koji je donio trofeje nakon 10 godina, nakon dva poraza...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2015, 18:56

Nego ko je povezan sa informacijama iz kluba.. hoce li bit tuzbe za klevetu !?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”