GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Denno
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Denno » 19 avg 2015, 11:11

Forza Dinamo!
Modri ova pretkola najbolje igraju u gostima, tako i veceras nek bude i nek se zavrsi posao!
embrace the chaos

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 avg 2015, 18:46

Lijepo je vidjeti da crne liste rade i na granicnim prelazima u bih, crnoj gori i albaniji, huliganska azdaha je obezglavljena, huligani na aparatima!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 19 avg 2015, 19:45

Nadajmo se da ćemo večeras moći uživati samo u nogometu i pobjedi Dinama te da se crne prognoze o neredima na stadionu neće obistiniti. Što se tiče sastava, malo iznenađenje je uvrštavanje bosanskoga goleadora Armina Hodžića u prvih jedanaest umjesto također odličnog čileanskog velemajstora Henriqueza, vjerojatno mlađi Mamić pokušava na prepad iznenaditi Albance. Na klupi su Ježina, Šimunović, Matel, Antolić, Ćorić, Fernandes i već spomenuti Henriquez. Veliki hendikep je izostanak kapetana Ademija kojeg će pokušati nadomjestiti Goncalo, dok su i Schildenfeld, Radonjić i Pavičić još uvijek izvan pogona. Evo i početne jedanaestorke u provjerenoj 4-3-3 formaciji:

slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 avg 2015, 20:35

Bas vidjoh da Hodzic pocinje, to me obradovalo :D Trebao bi ovo Dinamo uzeti lagano, ovi se provlace protiv amatera i ovo dokle su dosli im je previse i to bas previse.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 avg 2015, 21:22

E jbi ga, Hodzic je dva promasio.
embrace the chaos

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 19 avg 2015, 21:39

Hodzic promasuje nemoguce.de nije ovo drina Zvornik nego Liga prvaka mora ovo zabijati ...standarno Dinamovski europski primanje gola nakon silnih prilika,baš starom govori evo gola 100 % iz slobodnjaka.. :facepalm:
Nee mogu više gledati ovog Gonzala očekujem umjesto njega Antolica oko 65.70 min ..Machado nista ne igra ali imo je onih dobrih nekoliko dugih..

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 avg 2015, 22:15

Ajmo još jedan i gotovo.
embrace the chaos

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 19 avg 2015, 22:40

Očekivao sam da će Dinamo zabiti u sudijskoj, jednostavno ove godine je sreća stanovnik Maksimira, lopta nije ulazila u gol ali nije ni ovim Skenderbegovcima, očekujem mnogo aktivniji rezultat za Dinamo u Zagrebu, allonz les bleus !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 avg 2015, 22:45

Ovo je već rijetko gadljivo.Ali kakav će to pad bit kada se vrati,a vratit će se...

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 19 avg 2015, 23:45

45 godina već sreća u Europi nije na našoj strani i teško je odgonetnuti zašto je to tako. Uvijek se sjetim riječi gospodina Halilhodžića o Maksimiru u kojem 'vlada neki strah, nešto neobjašnjivo'. Naravno da ima izoliranih incidenata kad je i sreća na našoj strani tipa Ludogorec ili Koper, ali ova sezona je baš luda po pitanju toga. Ždrijeb za sva 3 pretkola je bio odličan, Norvežani su protiv nas dobili crveni i promašili 2 penala, evo i danas zabijamo u 93oj.

Iako, ako ćemo pravo, trebali smo zabiti 5-6 golova, Skenderbeu je jako daleko od Dinama kvalitetom, i njih je sreća dugo 'vukla' pa im okrenula leđa, sjetimo se samo one stative Hodžića i ostalih prilika koje nisu realizirane i neshvatljive tvrdoglavosti trenera koji prvog napadača ne stavlja u igru samo da se ne bi pokazalo da je u krivu bio što ga je ostavio na klupi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2015, 00:30

Nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu. Cak sam nakon gola vjerovao da ce pasti jos jedan. Albanci su jednostavno prelosi. Da oni udju u LP srusili bi sve moguce negativne rekorde. Svaka ozbiljnija ekipa bi im dala deset komada veceras. Dao bi i Dinamo da ima trenera, da ima taktiku, da zna nesto. Ona obrana moze zavidit dinamovoj.

U uzvratu ovi moraju zabit dva gola. Ocekujem da ce uci otvoreno, a to je prilika da ih se natrpa. Odavno losija ekipa nije dosla Dinamu pod noge. Treba to iskoristiti.

U grupi ne zelim mislit sta ce bit. Ovo su dvije uzasne ekipe i tko god prodje nek mu je sretno, iako se nadam da ce Dinamo konacno uzet 3-4 boda.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 avg 2015, 00:59

Slozio bi se sa ovim 45 godina nije sreća na nasoj strani..naslov za svih hrvatskih novina :thumbup:

Eh šta reći,dugo će ova utakmica ostat upamćena ponajviše radi gola Pivarica kako je babo zabio i to kada i kojoj bitnoj utakmici a da ne govorim da ga je zabio desnom ..šta li će igračima reći na onaj gol,da je htio ubacit pa prešla preko noge :lolno: :urnebes:
Šteta za Hodziceve šanse,stvarno se trudio..oduševljen sam zamjena trenera Mamica,vađenje onog mamlaza već početkom drugom poluvremena,za zvijer Corica.antolica koji se polako vraća u prepoznatljivu formu,Fernandeza koji je opet dobar backup za sudanija koji me opet nerviro svojim greškama ulascima u sredinu unatoc golu.Moram reći da je i odbrana dobra bila nije se to očekivalo.ali opet neka ti kad se vrati sifo to će bit još bolje .Gonzalo iako sam ga kritikovo dobar je kao drugi zadnji vezni Ademiju .
Nevjerovatno prvi put vidim da neka ekipa ovako pala ko što su ovi danas,nedo Bog da se nesto dogodi na maksimiru,treba im vratit za sve prepuštene šanse i uvalit više nego njemci brazilcima .. :D
Treba odma razmišljati o lp..slatke brige koga bi volili u skupini..ja ponajviše nekog atraktivnog protvnika npr .Barca i neka dva tipa prije dvi godine dinamo kyev i Porto :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 avg 2015, 01:55

Hvala ti tata!

Kao prvo iz aviona se vidi da ej razlika izmedju Dinama i Skenderbeua ko izmedju Reala i Granade, ne znam otkud ovakva ekipa poput Albanaca uopste u ovoj fazi...Steta za Hodzica sto nije realizovao neku od sansi iz prvog poluvremena a tri su bile, a moram reci da koliko god tata bio maher sto se tice mladih igraca skautinga prije svega ovih domacih iz regije toliko zna fulati sa ovim strancima to ej cudo (cast izuzetcima poput Henriqueza). Pa onaj golman Eduardo ja se kladim da u Premijer ligi BiH i HNLu imas 5-10 boljih golmana od ovog klauna, kakvo postavljanje zivog zida pa ono je za one eurosportove komicne spice i onaj Machado kakva ubleha taj lik koliko je placen a on ni korner izvesti ne zna...Najbolji kod Dinama su bili Pjaca i Soudani...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 avg 2015, 02:13

GNK :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2015, 09:10

Cuj kakvo postavljanje zivog zida? Pa sta je tu pogrijesio? Covjek je dobro postavio zid, a loptu nije vidio od Pivarica. Ruku na srce, gol ide i Eduardo na dusu jer se kao i vecina golmana prije nego je opaljena lopta pomakeo lijevo ocekujuci sut preko zida. Greska jeste, ali takvo sto rade i najveci golmani. Sto se mene tice, neka ga ne mijenjaju, jer je izmislio loptu za sve ove sto su bili zadnjih par sezona. Tko zna kakvog bi debila doveli sad. Radije nek dovedu stopera i lijevog bocnog. Zao mi ke Hodzica, ali mislim da je Henriquez definitivno zasluzio da bude ispred njega i da u uzvratu natrpa albance.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 20 avg 2015, 10:52

Pa, kako sere Četnike i njihove navijače ove sezone :tokralju:

Mada, s obzirom na viđeno, Prćijica će biti još lakša kanta za napucavanje nego one godine.

I koja je smisao slavljenja ovih 15-20 mil € "u blagajnu" GNK-a kad klub (rezultatski) od te love nema gotovo nikakvu korist?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2015, 10:55

Da uloze tih 15-20 milijuna u igracki kadar s kojim ce osvojiti neki bod onda bi mozda imalo smisla. Ovako ni ja ne vidim smisao iako bi volio da Dinamo udje u LP.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2015, 11:26

Dinamo bolji, sve to pet, ali... Mene je sinoć za oči "zapekao" samo jedan podatak

8 stranaca u prvoj postavi. 8! 8!! 8!!!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 avg 2015, 12:06

Broj stranaca je u potpunosti nebitan, znalo je biti i više, Dinamo je kozmopolitski klub kao i Real ili Chelsea. Uvijek kažem da više volim Ibaneza ili Chagu nego Drpića ili Rukavinu. Normalno da ćemo dovest jeftinijeg Alžirca nego skupljeg Hrvata. Pa Ćorić sa 18 ima parsto tisuća eura godišnje, što je tek sa igračima od 20 i koju godinu!

Od zanimljivosti treba spomenuti da je Dinamo, ponajviše zahvaljujući dobrom i širokom kadru, bez poraza u čak 46 zadnjih utakmica, od 27.11. prošle godine i gostovanja Astri! Istinabog, nisu to bili kojekakvi protivnici (a uračunate su i prijateljske), pa opet to je doseg vrijedan divljenja. A ako se ne izgubi od Albanaca na Maksimiru izjednačit će se i niz od 7 utakmica bez poraza u Europi, nakon što su prošle godine ostvarena decima, sezona bez poraza i 7 euro-pobjeda.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2015, 12:30

ne, nikad nije bilo više stranaca u prvoj početnoj postavi Dinama. Nikad.
I da, bitan je broj. Nije isto ako je riječ o 3-4 ili o osmorici!
Bitno je za navijača, bitno je za onog koji taj klub doživljava kao svoj, kao nešto s čime se može poistovjetiti. Da, bitno je..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.