edit:Husaric kaze da je Jagodic jedan od kandidata, nezz vala koliko bi on bio dobar za nas
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na kojoj se stranici sad javlja Husara, ne mogu mu upratiti komentara u zadnje vrijeme, prije sve pisao na onoj Bht Premijer liga?THEC je napisao/la:ako ce se stati iza trenera onda ocekujem na zimu pofin broj odlazaka igraca
edit:Husaric kaze da je Jagodic jedan od kandidata, nezz vala koliko bi on bio dobar za nas
A to sto je 6 puta bio prvak drzava sa jos 7 kupova,to slabo a?kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:
Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses
Čisto poređenja radi, Dženina statistika kaže:
Success rate as coach:
65,4 % Wins
19,2 % Draw
15,4 % Losses
Oba se u prosjeku na klupi zadrže oko pola godine. Nisam pametan.
Nije slabo...nego zamisli dobije-zijani-neriješeno...pojeli bi ga na IstokuMortemHz je napisao/la:A to sto je 6 puta bio prvak drzava sa jos 7 kupova,to slabo a?kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:
Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses
Čisto poređenja radi, Dženina statistika kaže:
Success rate as coach:
65,4 % Wins
19,2 % Draw
15,4 % Losses
Oba se u prosjeku na klupi zadrže oko pola godine. Nisam pametan.
neko je na Infu napisao taj njegov komentar, stvarno nezz sa koje stranice, ugl Jesic kao najozbiljniji a i Jagodic da je u igriBitiSrcemVezan je napisao/la:Na kojoj se stranici sad javlja Husara, ne mogu mu upratiti komentara u zadnje vrijeme, prije sve pisao na onoj Bht Premijer liga?THEC je napisao/la:ako ce se stati iza trenera onda ocekujem na zimu pofin broj odlazaka igraca
Ćiro bi pola tekme proveo pred Istokom, i svađao seMortemHz je napisao/la:Zamisli Ciru cirkusanta dovedu pa preselio bi se
Ciro bi organizovao press konferenciju i pred novinarima je.bavao navijacima sve po spisku sto psuju i vrijedjaju i njega i igracekenanbrajic je napisao/la:Ćiro bi pola tekme proveo pred Istokom, i svađao seMortemHz je napisao/la:Zamisli Ciru cirkusanta dovedu pa preselio bi se![]()
![]()
![]()
![]()
Pocetak maja valjda.ajdohordas je napisao/la:http://****/clanak/8724/miodrag ... ski-dinamo KAD JE OVO BILO?
Uticajan je Istok jer je Istok bio glasniji od foruma poslije utakmice sa Zrinjskim, a i Zapad je bio tu negdje blizu.FrancescoTotti je napisao/la:Ako je brat @kinosvra rekao da je to Miodrag Jesic onda je to to
Istina nigdje se nije puno zadrzavao, al evo sta mi je zapalo za oko u njegovoj karijeri
Tacno smo mi sa foruma uticajni ljudi u svijetu fudbalajel dignemo glas protiv nekog, on odmah leti
Ja to trubi cijelo vrijeme.bosnas_ je napisao/la:dalo se naslutiti da smo u debeloj krizi,vec od samih priprema..
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, MSOZ101 i 44 gosta.