FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 19 avg 2015, 17:29

ako ce se stati iza trenera onda ocekujem na zimu pofin broj odlazaka igraca :D

edit:Husaric kaze da je Jagodic jedan od kandidata, nezz vala koliko bi on bio dobar za nas
Pyro is not a crime !

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 19 avg 2015, 17:33

Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:

Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses

Čisto poređenja radi, Dženina statistika kaže:

Success rate as coach:
65,4 % Wins
19,2 % Draw
15,4 % Losses

Oba se u prosjeku na klupi zadrže oko pola godine. Nisam pametan.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 17:34

THEC je napisao/la:ako ce se stati iza trenera onda ocekujem na zimu pofin broj odlazaka igraca :D

edit:Husaric kaze da je Jagodic jedan od kandidata, nezz vala koliko bi on bio dobar za nas
Na kojoj se stranici sad javlja Husara, ne mogu mu upratiti komentara u zadnje vrijeme, prije sve pisao na onoj Bht Premijer liga? :mrgreen:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 17:35

kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:

Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses

Success rate as coach:
65,4 % Wins
19,2 % Draw
15,4 % Losses

A to sto je 6 puta bio prvak drzava sa jos 7 kupova,to slabo a? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 19 avg 2015, 17:36

MortemHz je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:

Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses

Success rate as coach:
65,4 % Wins
19,2 % Draw
15,4 % Losses

A to sto je 6 puta bio prvak drzava sa jos 7 kupova,to slabo a? :D
Nije slabo...nego zamisli dobije-zijani-neriješeno...pojeli bi ga na Istoku :D

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 avg 2015, 17:37

ja sam za jesica stavio te statistike i znam da dosta fali, sto tada nije bilo tm stranice.

On je dobio Liverpool u gostima
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 19 avg 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 avg 2015, 17:37

Ako vec dovode trenera onda neka ne uzimaju prvog slobodnog s reda,vec nekoga bas sa iskustvom i vizijom pa makar ga i duze cekali. I sto je najbitnije moraju apsolutno stati iza njega i pruziti mu punu podrsku posebno kada su u pitanju eventualne disciplinske mjere prema igracima jer ce jedino tako nametnuti autoritet i zavesti reda,a kada u tome uspjedne onda ce tek strucnost da dode do izrazaja.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 avg 2015, 17:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:
THEC je napisao/la:ako ce se stati iza trenera onda ocekujem na zimu pofin broj odlazaka igraca :D

Na kojoj se stranici sad javlja Husara, ne mogu mu upratiti komentara u zadnje vrijeme, prije sve pisao na onoj Bht Premijer liga? :mrgreen:
neko je na Infu napisao taj njegov komentar, stvarno nezz sa koje stranice, ugl Jesic kao najozbiljniji a i Jagodic da je u igri

@kenan nema smisla porediti Dzenu i Jesica kad je razlika u iskustvu,broju utakmica ogromna a bogami i u trofejima
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 17:38

Jesic ima iskustva i mislim da ce biti nas prvi trener koji se nece ''uciti'' na nama ako dodje naravno

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 avg 2015, 17:39

Zasto ne dovesti Ćiru, pa čak i Mehmeda Janjoša bi ja licno volio vratit, ovaj mi nekako izgleda rizičan, cim je on promjenio dosta klubova a i ti klubovi su vecinom rang Sarajeva kako se meni cini...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 17:41

Zamisli Ciru cirkusanta dovedu pa preselio bi se :urnebes:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 avg 2015, 17:41

jedina mana Jesica je sto ocito nije sav svoj, ili ne trpi previse jer kako drugacije objasniti da pored tih svih trofeja tako malo ostaje u klubovima, zbog toga je on i veliki rizik ali kako god neka dodje neko ko ima veliko iskustvo a on ga ima itekako, dosta je vise pocetnika i trenera koji nisu makli iz Bosne
Pyro is not a crime !

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 19 avg 2015, 17:42

MortemHz je napisao/la:Zamisli Ciru cirkusanta dovedu pa preselio bi se :urnebes:
Ćiro bi pola tekme proveo pred Istokom, i svađao se :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

EDIT:

Wikipedia:

He is immensely disliked amongst the Fenerbahçe supporters because they view him as responsible for an injury suffered by "Şeytan" Rıdvan Dilmen (Rıdvan the Devil) in 1990 during a league match between Fenerbahçe and Trabzonspor. Rıdvan never fully recovered despite undergoing sixteen operations, and eventually had to retire in 1995 at Fenerbahçe after painful years of injuries. Ješić had also accumulated a record number of bookings in his tenure in Turkish Süper Lig. Opponents claimed that he also injured many players in Turkey and gave him the nickname of "Kasap Yeşiç", which means "Ješić the Butcher."

Lopta može proći...igrač nikada! :D
Zadnja izmjena: kenanbrajic, dana/u 19 avg 2015, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 avg 2015, 17:43

kenanbrajic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zamisli Ciru cirkusanta dovedu pa preselio bi se :urnebes:
Ćiro bi pola tekme proveo pred Istokom, i svađao se :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ciro bi organizovao press konferenciju i pred novinarima je.bavao navijacima sve po spisku sto psuju i vrijedjaju i njega i igrace :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2015, 17:46

ajdohordas je napisao/la:http://****/clanak/8724/miodrag ... ski-dinamo KAD JE OVO BILO :lol: ?
Pocetak maja valjda. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 17:53

FrancescoTotti je napisao/la:Ako je brat @kinosvra rekao da je to Miodrag Jesic onda je to to ;)
Istina nigdje se nije puno zadrzavao, al evo sta mi je zapalo za oko u njegovoj karijeri
slika

Tacno smo mi sa foruma uticajni ljudi u svijetu fudbala :shock: jel dignemo glas protiv nekog, on odmah leti
Uticajan je Istok jer je Istok bio glasniji od foruma poslije utakmice sa Zrinjskim, a i Zapad je bio tu negdje blizu.
SRETAN BROJ - 1725

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 avg 2015, 17:55

konacno i u fcs neke normalne i logicne vijesti. Ako Jesic bude trener,to ce biti po meni fantatsican potez uprave. Konacno trener sa iskustvom,a ne da se uci na nama.... Jesic se u karijeri naosvajao trofeja,i sigurno bi i u Sarajevu postavio visoke ciljeve. Uscuplica vratiti u akademiju,skauta dati Olimpicu,da konacno pokazemo ozbiljnost! Sa Jesicem ce nadam se doci i 1-2 pojacanja,jer su nam relano potrebna,kao i to da se nekolicini suvisnih igraca zahvalimo na suradnji! u pripremnim utakmicama,evropi kao i u startu prvenstva smo igrali katastrofalno,izuzev jednog poluvremena protiv Sirokog,i to je sve...dalo se naslutiti da smo u debeloj krizi,vec od samih priprema..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 avg 2015, 18:01

bosnas_ je napisao/la:dalo se naslutiti da smo u debeloj krizi,vec od samih priprema..
Ja to trubi cijelo vrijeme.

Jesić zvao Mesar ako dođe očekujem drastične promjene!
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 18:02

Dokaz da smo poceli razmisljati tj. uprava jer ove godine MORAMO osvojiti titulu radi solidnog koeficijenta sto imamo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, Fudo, Hamagara, tenpenny, Varijantas8 i 64 gosta.