Definitivno najbolji golman u ligiZoom088 je napisao/la:Aleksandar Nikolic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Definitivno najbolji golman u ligiZoom088 je napisao/la:Aleksandar Nikolic
Pa koju poziciju igraHerman je napisao/la:Kazu jedan od najboljih igraca u prosloj sezoni, na svojoj poziciji
Da, da. Taj je.sodaacm je napisao/la:Golman? Jel ovaj iz Slobode? Prosle sezone u Gorazdu branio?Zoom088 je napisao/la:Aleksandar Nikolic
Igra po diskotekacesc4 je napisao/la:Pa koju poziciju igraHerman je napisao/la:Kazu jedan od najboljih igraca u prosloj sezoni, na svojoj poziciji
Rejver stari, tipa Mile Kitic i Derventske loleHerman je napisao/la:Igra po diskotekacesc4 je napisao/la:Pa koju poziciju igraHerman je napisao/la:Kazu jedan od najboljih igraca u prosloj sezoni, na svojoj poziciji![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak dobar golman je 30 % ekipe, to je cinjenica a ja licno bi volio vidjeti kod nas napadaca Senada Mujica iz Orasja on je sasvim ok za ovu liguSiouxLukavac je napisao/la:Vise bi volio da je neki napadac ili desni bek a moze i vezni.
Iraola je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo dobili 0-1, Terza dao u 80. minuti..
Ja sam sanjao da je Almir Redžić dao gol za nas u 93, a sudija poništio jer je kao ranije svirao kraj utakmice.Iraola je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo dobili 0-1, Terza dao u 80. minuti..
Sanjao sam ga svaki put kad je dao gol u dresu RadničkogIraola je napisao/la:Gdje Redžu nađe, moj san je barem realan![]()
. Iz mojih usta u Božije uši, odnosno sa ove teme u Božije odaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.