Smijesno je da meni pripisujes osnovnu karakteristiku voajeroljubaca kojima su svi krivi od Ozila, Cecha, Abramovica, seika Mansoura, fffpa, sudija, kredita i na kraju meni omiljene lose srece svi su krivi samo voajer nije i tako 11 godina. Licemjerstvo prosjecnog voajeroljubca at his best..
Ma naravno Cecha i Ozila su drugi ucinili WC igracima inace te ekipe Reala svaka budala je mogla skupiti rekordan broj asistencija u Realu i toliko odbrana i CS-ova i titula u Chelseeu, bravo majstore. Samo se cudim kad je tako sto retardirana Barcelona pored Messija, Inieste, Neymara dovede Suareza a ne npr. Panjouda jer jelde ako je Messi WC ne treba mu Suarez valjda za titule kad je ako si klasa i PAnjodu dovoljan jel tako? Samo limitirani voajeroljubci misle dovesti Ozila klasu i da on sam osvaja pored panjeva jer ako si klasa jelde haj sa Panjoudom ispred i iza Artetom i Coqelinom rusi rekorde lako ti je kad imas Xabi Alonsa, Ronalda i Benzemu pa ja

Zaboravili voajeroljubci da kad pravis sampionsku ekipu da na svim vitalnim pozicijama trebaju biti vrhunski igraci inace zasto Ronaldu i Messiju dovode top najskuplje igrace da igraju sa njima kad su oni takve klase sto sa polovnjacima ne osvoje? Pa zato sto svaki idiot zna da to tako ne moze Ronaldo i Messi bi ku?ac osvojili ista sa Panjoudom u napadu, Mertasackerom u odbrani, Coqelinom i Artetom defanzivnim veznim, Monrealom bekom itd. vjerovanto bi strucnjak AGB i njih proglasio za flopove i failove jer ni oni sa ovim mentolima ne bi mogli sa Arsenalom nista vise od treceg mjesta.