Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 17 avg 2015, 23:03

rambo16 je napisao/la:
anell je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Ovakav Liverpool nema šansi na Emiratima za 7 dana
Tako smo mislili i za West Ham :mrgreen:
Ma kakvi. To je bilo slučajno. Čeh zajeb'o komplet tekmu :mrgreen:

Liverpool je tehnički inferiornija ekipa od nas za dva koplja a nemaju fizike da nadoknade to. Poslastica za Arsenal
Razvučeš ih na krila,veznjaci utrče u prostor,end of story . . . :salut:
Ne bi bolje prosli i da je Ospina branio, jer bi ga onaj strasni sut lobovao :D

Mislis razvucemo ih na jedno krilo, jer nama desna strana ne postoji u napadu.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 17 avg 2015, 23:06

Razvučemo ih na jedno krilo :lol: :lol: kralju .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 avg 2015, 23:10

To je nova tehnika postizanja golova. Ospina je nayebao. . .

Ma Ramiz bio krilo i prošlu tekmu protiv njih
Pomlatili ih ko mraz paprike. I da Turčina stavi na krilo,opet ćemo dobit najmanje 2 razlike :D
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 avg 2015, 23:13

Mene brine naša defanziva. Previše smo brate dragi nervozni nazad kao da su im prve utakmice zajedno.Ako od početka meča pokažemo čvrstinu i solidarnost u veznom redu i odbrani to je dobijena utakmica.
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 17 avg 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 avg 2015, 23:33

Ima li bujruma? :mrgreen:
Kocka je bačena

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 avg 2015, 15:49

Nešto sam primijetio u toku utakmice protiv CP-a, a to je da je Giroud pogriješio gotovo svaki pas koji je pokušao, mahom oni njegovi na prvu pasovi, i sad gledam čovjek je imao procenat od 58% uspješnosti pasova :wtf:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 avg 2015, 22:23

Ozil i Koss izgleda produzuju ugovore :zviz: :njanjanja:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 avg 2015, 23:57

Mora se ovo zatisje tokom prelaznog roka necim ublaziti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2015, 23:58

Tipični Wenger. Nedostaju mu 2 igrača da ima top ekipu i on ni ne pokuša nikog dovesti. Dabogda u džehenemu gorio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 19 avg 2015, 01:06

Pa zna i on da ako izvali pare za napadaca,da onda fkt nema izgovora.Imas klasu na golu,odbrani,vezi,2 klasna ofanzivca plus oxa koji bi to mogao postat.Malo smijesno zvuci,da samo zeli alibi za eventualni rezultatski krah(citaj barem odbrana kupa,i zavrsnica LP),ali ko prati Arsenal i Wengera duze,zna kakav tezak mentalni sklop i ego ima isti...
Ipak,nadam se da ce pokazat muda i dovesti ciljana pojacanja(9ku i konkurenciju Coqu),te time dati do znanja da se fkt ne sali i da se konacno ide ozbiljno u sezonu nakon mnogo godina.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 avg 2015, 13:45

Ozil i Cazorla su na vrhu liste po kreoranim prilikama u ova prva dva kola. Oba imaju po 9. Znaci samo od njih dva smo imali 18 prilika bez drugih igraca a mi smo iskoristili samo jednu. Znaci pod hitno nam je potreban napadac posto nam je realizacija "odlicna".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 avg 2015, 14:16

Odbrana je suplja ko svicarski sir, u ova dva kola Mertesacker i Koscielny su tragikomicni ako tokom sezone ne proigra jedan od ona dva sa klupe naprimacemo se mi jos golova pogotovo iz prekida, onaj CP je realno kao sto ej mogao glatko od nas da izgubi hladno su mogli i da nas pobjede i vile su nas pronosale. STo se tice pojacanja sta ti ej ba kakva pojacanja pa vec se sad vidi da Arsenal nema sanse za titulu sto sad covjek da dovodi ikoga pa da poslije novog neuspjeha na kraju sezone nema izgovor. Ocekujte tokom sezone standardno kmecanje na City a i vjerovatno Chelsea sad kad odrijese kesu zadnjih dana prelaznog roka i suplju pricu o unistavanju fudbala a Arsenal fakticki citavo ljeto marke nije potrosio, hebem li mu familiju francusko retardiranu jer ipak tesko je naci boljeg napadaca od Panjouda, pa ni Lukakua ni Benteka nismo doveli a i oni su klasa iznad francuskog retarda, jel nema napadaca na trzistu pa normalno da nema kad nudis 15 miliona :lol:

Onaj strucnjak sto spominje dominantne crnce nabio te dominantni crnac jesu Scneiderlin i Sven Bender dominantne crncuge koje ja hocu u Arsenalu? Jel ovaj Poljak dominantni crnac srucnjace? Coqelin kao sto sam i ocekivao ne moze drzati konstantu ispada na sredini terena prolaze igraci ko cunj, klasicni Flamini sindrom kad je dosao svi odusevljeni bacaju malog ne treba nam DMF a onda poslije pola godine lik gori od Artete tako ce biti i sa ovim. Normalan menadzer bi sada bogatstvo iskesirao na ovog poljaka iz Seville ali jok nama ce Coqelin i Arteta drzati vezni red a u napadu trpati Panjoud i to je taj sampionski tim :lol:

Sto se tice odbrane budala ja en znam dje je veci propuh stoperi ili bekovi, jedino oni na desnoj mogu nekako proci da je pametan ko sto nije rijesio bi se olupine Mertesackera i kesirao onog Laportea dok ga neko drugi nije ugrabio jer je lik yebena zvijer ali jok on je nama doveo iz Spanije Paulistu kojeg ni ne mozes klocem nazvati kad frajer i ne moze da igra pored strasnog Mertasackera. Dakle dovedes Benzemu, Poljaka i Laportea i onda se mozeos boriti za ttiulu ali treba kesirati i onda poslije kesiranja odgovarati za eventualni neuspjeh, prevelik rizik za starog ublehasa ici ce on na sigurnu staru provjerenu taktiku top 4 uz hronicno KMECANJE.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 avg 2015, 14:47

Jedini kmecavac je tvoj miljenik portugalski jazavac :kafa:

Na kraju gdje ti vidi sindrom Flamini kod Coqualina? Znam da te je naucio na samo dobre partije ali nakon pola godine valjda i on moze da ima losiji mec? I na kraju bas nam treba Sven Bender aka bjeli Abu Diaby.

Za odbranu bi se vec i slozio sa tobom ali ne mogu kada ne spomenu naseg WC golmana koji je odigrao kao WC amater, tako da bi se i Almunia zacudio koje flopanje. Protiv Palaca je bio tako bezmud i panican da je svaka lopta bila srcka.

PS: Kazu da se vec uveliko stampaju dresovi Benzema #9?! :hmmmmm:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 avg 2015, 14:55

taj jazavac ima titulu prvaka koju tvoj voajer moze da sanja, Mourinho kmeci (podmuklo) i osvaja trofeje, voajer samo kmeci i gubi i kmeci i gubi i kmeci i gubi i tako godinu za godinom i sarlatan Pelegrini je uzeo titulu zamalo i Rodgers samo retardirani francuski ublehas ne moze ni da prismrdi...

titulu bijelog diabya ima jack wilshere i dok je tako nemas pravo da pricas o nekome drugom pogotovo o klasi kakva je Sven Bender. Sto se tice golmana ja se slazem da se Cech kazni da Ospinu vidimo dok ga resetaju iz prekida pogotovo vjerujem da bi Kolumbijski gorostas sve te lopte u zraku pokupio bez po muke. Naravno da ces biti bezmud i panican kad od Mourinhove odbrane ispred tebe stoje voajerove bezmude spodobe treba i iskusnom Cechu da se navikne na to...

Coqelin je novi Flamini i to ce pokazati ova sezona, zivi bili pa vidjeli.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 avg 2015, 15:10

Uvjek je neko drugi kriv kad njegovi miljenici ne nastupaju dobro :lol: :lol: :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 avg 2015, 16:03

Svaki igrac kojeg neki drugi igraci cine boljim nije WC. Tako stoji i za Ozila(mada je pokazao da moze igrat kad mu se hoce) tako ce biti i za Cecha. Ako ga je Terry cinio boljim golmanom nego sto jest onda nije wc. A pokazati ce da li su ga igraci cinili boljim kroz sezonu. Dok recimo De Gea je prosle godine sam sebe cinio boljim golmanom, igrao sa SMIJESNOM odbranom i bio golman ipo. Dakle, ako je igrac dobar on je dobar bez obzira na saigrace, a ako nije toliko dobar(sto ne znaci da je los) onda ce se kriviti saigraci, trener, trava, lopta, zrak.

@Gunner zar nismo vec raspravljali o tim sansama? Pa Arsenal u ove 2 utakmice stvorio 3-4 dobre sanse. A dali su 2 gola. Pricati o losijoj realizaciji je moguce samo protiv CPa, a i tu da prvenstveno krivimo Alexisa. Protiv West Hama nije bilo lose realizacije jer nije bilo ni prilika. Mozemo mi sad pricati o tim nekim "stvorenim sansama", ali svako ko je gledao utakmicu zna kako je to bilo.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 avg 2015, 16:12

Smijesno je da meni pripisujes osnovnu karakteristiku voajeroljubaca kojima su svi krivi od Ozila, Cecha, Abramovica, seika Mansoura, fffpa, sudija, kredita i na kraju meni omiljene lose srece svi su krivi samo voajer nije i tako 11 godina. Licemjerstvo prosjecnog voajeroljubca at his best..

Ma naravno Cecha i Ozila su drugi ucinili WC igracima inace te ekipe Reala svaka budala je mogla skupiti rekordan broj asistencija u Realu i toliko odbrana i CS-ova i titula u Chelseeu, bravo majstore. Samo se cudim kad je tako sto retardirana Barcelona pored Messija, Inieste, Neymara dovede Suareza a ne npr. Panjouda jer jelde ako je Messi WC ne treba mu Suarez valjda za titule kad je ako si klasa i PAnjodu dovoljan jel tako? Samo limitirani voajeroljubci misle dovesti Ozila klasu i da on sam osvaja pored panjeva jer ako si klasa jelde haj sa Panjoudom ispred i iza Artetom i Coqelinom rusi rekorde lako ti je kad imas Xabi Alonsa, Ronalda i Benzemu pa ja :urnebes: :urnebes: Zaboravili voajeroljubci da kad pravis sampionsku ekipu da na svim vitalnim pozicijama trebaju biti vrhunski igraci inace zasto Ronaldu i Messiju dovode top najskuplje igrace da igraju sa njima kad su oni takve klase sto sa polovnjacima ne osvoje? Pa zato sto svaki idiot zna da to tako ne moze Ronaldo i Messi bi ku?ac osvojili ista sa Panjoudom u napadu, Mertasackerom u odbrani, Coqelinom i Artetom defanzivnim veznim, Monrealom bekom itd. vjerovanto bi strucnjak AGB i njih proglasio za flopove i failove jer ni oni sa ovim mentolima ne bi mogli sa Arsenalom nista vise od treceg mjesta.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 avg 2015, 16:14

Vec imamo jednog bjelog Diabya zar nam treba jos jedan?
Tvoj miljenik je isao u klubove gdje je imao samo bukvalno neogranicen budzet i nigdje nije dozivio 4 sezonu jel bi mu se sve raspalo kao kula od karata vec u trecoj.

Kao sto ti covjek rece, ako si WC onda si WC taman i Senderos - Silvestre ispred tebe...

@AGB imali smo 42 suta na gol u dve utakmice. Znam da sve sto se racuna kao sansa bas i nije ali morali smo koji gol vise da damo.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 avg 2015, 16:19

Nema sanse da smo imali 42 suta na gol.
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 avg 2015, 16:19

Slazem se da je moralo vise, u drugoj utakmici. U prvoj fakat ne znam koliko je bilo suteva, ali od tih svih jedino mozda onaj sut iz pada Girouda je koliko toliko prilika.

Messi bi igrao u svakoj ekipi i svakoj ligi kako sad igra. Ronaldo bi imao razliku nekih 4-5 golova manje da igra u goroj ekipi, u istoj ligi, u Engleskoj bi imao manje golova cisto zato sto je drugacija liga.

Kao sto rekoh, kad igrac valja stavis ga u Celik on i dalje valja. Primjer, De Gea.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.