FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
šta znači do kraja, šta je trebalo reći što nije rečeno ovih dana?
Neče ne brini se, nego če nastaviti po starom. Nisu to obični potplačeni kriminalci pa da imaju makar malo i u kriminalu i korupciji makar nekog kodeksa več oni seljački najgori koji su nam i državu sjebali. Nema sa njima fino i normalno, samo bi uefa ili neka sila tu nešto mogla uraditi. Nažalost tako ti je jarane.Dolina je napisao/la:Kao da gledam u sljedećih par utakmica biće par situacija kada nam linijske sudije neće dizati zastavice ako dadnemo go iz očiglednog ofsajda a te situacije će biti baš ofirne da će biti smiješne. Mafija je to, sa njima je Brković najbolje znao.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čuj ima li, pa on ga branio
[/quote]
Slabo ga je branio onda 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Nemojte protiv nas fulat penal dajte ga molim vasjovanmaksimovic je napisao/la:to sad i ja kontam, tipa ako damo gol iz ociglednog ofsajda, trebamo se zaliti odmah sudiji kako nije bio regularan gol... ili fuliti penal... itd...ChWilla je napisao/la:mi ako dobijemo neku ofirnu kompenzaciju treba je namjerno vratiti. fuliti penal ako treba.

#musvdg
- plavanacija
- Kontakt:
Eldin Adilović novi igrač Kayseri Erciyesspora
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/eldin-a ... ora/169559
Odahnuo sam, sad fino protiv Veleza napuniti stadion i gledati ove nase iz La Masije
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/eldin-a ... ora/169559
Odahnuo sam, sad fino protiv Veleza napuniti stadion i gledati ove nase iz La Masije

-
- Kontakt:
Dokaze da su ljudi koji su prozivani saucesnici u desavanjima u Sirokom.. Zasto se nisu prozvali ljudi koji su crtali one linije da objasne nacin i namjeru opravdavanja namjernih gresaka doticnog linijskog sudije? Totalno nepotrebna preskonferencija koja nam moze biti medvjedja usluga s obzirom da nemamo nikoga ko bi stitio nase interese u savezu.. Nista ovim nismo postigli osim sto smo skrenuli paznju javnosti koja prati desavanja u nasoj ligi.. Ja sam ocekivao vise s obzirom kakvu smo halabuku digli.. Kako se mi mislimo zastititi od eventualnih buducih namjernih gresaka??ChWilla je napisao/la:šta znači do kraja, šta je trebalo reći što nije rečeno ovih dana?
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 19 avg 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
I ja sam za taj nacin! Nijedan pravi navijac Zeljeznicara nece zaliti ako se namjerno ukaze sudiji na gresku samo radi postenja.
Samo cemo ispasti gospoda!
Samo cemo ispasti gospoda!
jutros je prozvano, objašnjeno i nacrtano sa preciznim geometrijskim objašnjenjem. prozvana je institucija, a ko je lično crtao, naravno da se (bar zasad) ne može znati. što ne znači da se neće i to saznati.
šta si ti očekivao, snimak kako neko nekome daje kovertu?
šta si ti očekivao, snimak kako neko nekome daje kovertu?
-
- Kontakt:
Ma ne vrijedi se s tobom raspravljati.. U pravu si.. Ovom presicom smo se zastitili od eventualnih buducih kradja.. Sve je za pet..
BUDI ŽELJO !!!
Oplako1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte protiv nas fulat penal dajte ga molim vasjovanmaksimovic je napisao/la:to sad i ja kontam, tipa ako damo gol iz ociglednog ofsajda, trebamo se zaliti odmah sudiji kako nije bio regularan gol... ili fuliti penal... itd...ChWilla je napisao/la:mi ako dobijemo neku ofirnu kompenzaciju treba je namjerno vratiti. fuliti penal ako treba.

Vas baš **** Dželo kad je do ovoga došlo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
a čime bi nas ti to zaštitio, šta je konkretno trebalo reći što nije rečeno?
-
- Kontakt:
Ma nicim, galamio bih i sazivao preskonferencije kao i svaki drugi klub u drzavi koji je ostecen od strane sudija u zadnjih 20 godina..ChWilla je napisao/la:a čime bi nas ti to zaštitio, šta je konkretno trebalo reći što nije rečeno?
BUDI ŽELJO !!!
to nije odgovor.
novi na forumu, ali malo prekosutra...
Ako nekog zanima trening je u 18h!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Postao/la novi » 19 avg 2015, 08:46
Dobro jutro svima.
Čitajući postove proteklih dana stekao sam utisak da se nešto veliko očekuje na današnjoj presici.Međutim moje mišljenje je da od toga neće biti ništa.Jednostavno, nemože se boriti protiv onoga ko ti sudi i ko odlučuje,kako će i šta biti (kadija te tuži kadija ti sudi).Ova struktura ljudi u savezu se je instalirala i bez nekog velikog belaja, njih u narednih 5 godina niko nemože smijeniti(za to su im garant uspjesi A reprezentacije).Nedopustivo je da FK Željezničar nema predstavnike ni u jednom tijelu saveza, poćevši od predsjednika,sekretara,izvršnog odbora i svih mogućih komisija unutar saveza.Imamo Ivicu Osima koji je u odboru za posredovanje i savjetovanje,ali koji je također veoma bolestan i naravno nema energije ni volje da nešto bitnije promjeni po tom pitanju.Mislim da je to greška kluba,jer morao je nekog delegirati preko kantonalnih i entitetskih saveza za neko mjesto u NSBiH.Bojim se da nam se ova avantura ne vrati kao bumerang.Navijaći sad puno očekujua,a realno neće se desiti ništa spektakularno.
PS. Da li iko zna šta je sa odštetom za Šehića,da li su Turci išta uplatili,jer nešto su se naši ušutili po tom pitanju.
Nažalost pokazalo se tačnim ovo moje jutrošnje pisanje.
Mene pomalo nervira što se sa nekim primjedbama kasni po mjesec i više.
Djecu fizički napali u prošloj polusezoni.
Da su nam izbacili djecu iz federalne lige, znalo se prije dvadeset dana.
Raspored utakmica na tv, i prava znali su se prije mjesec.
Zašto odmah nije reagovano.
Za ofside nije trebalo ništa ni govoriti, jer je u prvi mah bilo čak i prozivanja određenih uposlenika saveza, danas samo konstatacija da smo u pravu.
Opomenutim pojedincima ni rijeći.
Pa ljudi ih mogu tužiti za klevetu.
Dobro jutro svima.
Čitajući postove proteklih dana stekao sam utisak da se nešto veliko očekuje na današnjoj presici.Međutim moje mišljenje je da od toga neće biti ništa.Jednostavno, nemože se boriti protiv onoga ko ti sudi i ko odlučuje,kako će i šta biti (kadija te tuži kadija ti sudi).Ova struktura ljudi u savezu se je instalirala i bez nekog velikog belaja, njih u narednih 5 godina niko nemože smijeniti(za to su im garant uspjesi A reprezentacije).Nedopustivo je da FK Željezničar nema predstavnike ni u jednom tijelu saveza, poćevši od predsjednika,sekretara,izvršnog odbora i svih mogućih komisija unutar saveza.Imamo Ivicu Osima koji je u odboru za posredovanje i savjetovanje,ali koji je također veoma bolestan i naravno nema energije ni volje da nešto bitnije promjeni po tom pitanju.Mislim da je to greška kluba,jer morao je nekog delegirati preko kantonalnih i entitetskih saveza za neko mjesto u NSBiH.Bojim se da nam se ova avantura ne vrati kao bumerang.Navijaći sad puno očekujua,a realno neće se desiti ništa spektakularno.
PS. Da li iko zna šta je sa odštetom za Šehića,da li su Turci išta uplatili,jer nešto su se naši ušutili po tom pitanju.
Nažalost pokazalo se tačnim ovo moje jutrošnje pisanje.
Mene pomalo nervira što se sa nekim primjedbama kasni po mjesec i više.
Djecu fizički napali u prošloj polusezoni.
Da su nam izbacili djecu iz federalne lige, znalo se prije dvadeset dana.
Raspored utakmica na tv, i prava znali su se prije mjesec.
Zašto odmah nije reagovano.
Za ofside nije trebalo ništa ni govoriti, jer je u prvi mah bilo čak i prozivanja određenih uposlenika saveza, danas samo konstatacija da smo u pravu.
Opomenutim pojedincima ni rijeći.
Pa ljudi ih mogu tužiti za klevetu.
-
- Kontakt:
Nije ovo obično kao i svi drugi. Ukazalo se na mnoge stvari i omladinski pogoni i lova od prodaje tv prava i sl. Prozvali su se ljudi koji vode brigu o sudijama i crtale se linije. Šta znači do kraja? Tužiti nekoga? Ako će već tužiti nekoga onda mu trbaju to na presu najaviti? Ko tii garantuje da se može i tužbom zaštiti od budućih krađa? TUžen je Ušanović pa ovi nastavljaju po svom. Što? Zato jer svi misle da su oni ti koji ne mogu biti uhvaćeni. A i Ušanović je kolateral a ne stvari naručioc svega za šta je odgovarao. Ako možeš odgovori konkretno na ova pitanja.Hadzijalagic je napisao/la:Ma nicim, galamio bih i sazivao preskonferencije kao i svaki drugi klub u drzavi koji je ostecen od strane sudija u zadnjih 20 godina..ChWilla je napisao/la:a čime bi nas ti to zaštitio, šta je konkretno trebalo reći što nije rečeno?
-
- Kontakt:
To je tvoj odgovor a posto si ti najpametniji na forumu ja ga uvazavam..ChWilla je napisao/la:to nije odgovor.
Prozvali smo Prolica i Pilava licno, rekli da su titule u zadnje dvije godine rijesene zakulisnim radnjama a ne na terenu.. Ako je po tebi u redu da to kazu zvanicnici kluba a da pri tome nemaju dokaze za svoje tvrdnje onda imamo drugacije glediste.. Ja mislim da je takvo ponasanje ravno onom pitarskom od prije par sezona a koje se svodilo na klasicno mahalanje..
BUDI ŽELJO !!!
dugo ti je trebalo, morao si sačekati malo da se smiri priča oko evrope, gdje si najavljivao i priželjkivao da nas razvale jer "nemamo ambicija".Hadzijalagic je napisao/la:To je tvoj odgovor a posto si ti najpametniji na forumu ja ga uvazavam..ChWilla je napisao/la:to nije odgovor.
Prozvali smo Prolica i Pilava licno, rekli da su titule u zadnje dvije godine rijesene zakulisnim radnjama a ne na terenu.. Ako je po tebi u redu da to kazu zvanicnici kluba a da pri tome nemaju dokaze za svoje tvrdnje onda imamo drugacije glediste.. Ja mislim da je takvo ponasanje ravno onom pitarskom od prije par sezona a koje se svodilo na klasicno mahalanje..
za propuste u suđenju, koji su odlučili i utrku za titulu i utakmicu u nedjelju je po funkciji odgovorna sudijska organizacija i njeni čelnici. isto tako i za očito fabrikovanje "dokaza" da nije bio ofsajd. odgovorni su po funkciji i da ništa loše nisu sami uradili.
Ne shvatam ove koji govore da smo trebali dici neku halabuku? Pa sta treba napraviti press konfereniju samo o ofsajdu. Pa jbt bio ti je jutros na oficijelnoj slike da nije ofsajd i sasvim dovoljno. Svakako se nece nista promjeniti valjda je to svima jasno.
Ovo se samo uradilo da se malo vise paznje obrati u buducnosti.
Jedino sto su nasi pogrijesili a to je da pomocni sudija mora biti kaznjen. Niti trazimo bodove, niti treba halabuka ali da se trazi ostra kazna svakako.
Ovo se samo uradilo da se malo vise paznje obrati u buducnosti.
Jedino sto su nasi pogrijesili a to je da pomocni sudija mora biti kaznjen. Niti trazimo bodove, niti treba halabuka ali da se trazi ostra kazna svakako.
-
- Kontakt:
Naravno da je tuzba rjesenje i to tuzba protiv hajvana koji nas je namjerno ostetio sto bilo koji neutralni sudijski ekspert moze vrlo lahko dokazati.. Tuzilastvo neka se bavi pitanjima zasto i iz kojih motiva.. Zaliti se uefa-i za ociglednu neregularnost.. Ni to nebi bila nikakva garancija da se iste stvari nece ponoviti ali bi bar pokazali da necemo sjediti skrstenih ruku i pricati u prazno jer to ocigledno ovdje nista ne znaci..zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije ovo obično kao i svi drugi. Ukazalo se na mnoge stvari i omladinski pogoni i lova od prodaje tv prava i sl. Prozvali su se ljudi koji vode brigu o sudijama i crtale se linije. Šta znači do kraja? Tužiti nekoga? Ako će već tužiti nekoga onda mu trbaju to na presu najaviti? Ko tii garantuje da se može i tužbom zaštiti od budućih krađa? TUžen je Ušanović pa ovi nastavljaju po svom. Što? Zato jer svi misle da su oni ti koji ne mogu biti uhvaćeni. A i Ušanović je kolateral a ne stvari naručioc svega za šta je odgovarao. Ako možeš odgovori konkretno na ova pitanja.Hadzijalagic je napisao/la:Ma nicim, galamio bih i sazivao preskonferencije kao i svaki drugi klub u drzavi koji je ostecen od strane sudija u zadnjih 20 godina..ChWilla je napisao/la:a čime bi nas ti to zaštitio, šta je konkretno trebalo reći što nije rečeno?
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.